Lufaxin osakekurssi putoaa alle 1 dollarin, mutta elpyminen on silti mahdollista

Ohi:
päälle Nov 16, 2023
Listen
  • Lufax Holdingsin osakekurssi on ollut vahvassa laskusuunnassa helmikuusta lähtien.
  • Yhtiö julkaisi heikon taloudellisen tuloksen Kiinan talouden haasteiden jatkuessa.
  • Lufax laajeni myös Hongkongiin ostamalla Ping An OneConnect Virtual Bankin.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Lufax Holdingsin (NYSE: LU) osakekurssi oli ennätyksellisen alhaalla, kun huoli sen hitaasta kasvusta jatkui. Osakkeet ovat pudonneet alle tärkeän 1 dollarin tukitason julkistettujen heikon tulosten ja suuren yrityskaupan jälkeen. Tämä romahdus on nostanut sen kokonaismarkkina-arvon noin 1,8 miljardiin dollariin.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Kasvuhuolet jatkuvat

Copy link to section

Lufax Holdings on yksi Kiinan vanhimmista fintech-yrityksistä. Yritys tarjoaa alustan, jossa yksityishenkilöt ja yritykset voivat helposti lainata rahaa maan johtavilta laitoksilta.

Lufax koki vahvan kasvun muutama vuosi sitten Kiinan talouden kukoistaessa. Tällä rallilla osakkeen huippu oli noin 17 dollaria vuonna 2020. Viime aikoina maan omaisuuden muutos on vaikuttanut negatiivisesti sen toimintaan.

Tuoreimmat tulokset osoittivat, kuinka huonosti yrityksellä menee. Sen kokonaistulot olivat 8 050 miljoonaa RMB tai 1,1 miljardia dollaria, mikä oli 40 % laskua vuotta aiemmasta. Sen nettotulos putosi 131 miljoonaan RMB:iin aiemmasta 1,3 miljardista RMB:stä. Tämä oli 90 %:n lasku vuotta aiemmasta.

Muut mittarit eivät olleet rohkaisevia. Rikollisuudet nousivat vuosineljänneksen aikana, kun monet pienet yritykset Kiinassa jatkoivat vaikeuksia. Tämän seurauksena järjestämättömien lainojen suhde (NPL) nousi 1,9 prosenttiin. Yhtiön toimitusjohtaja sanoi :

”Koska SBO-lainojen korkealaatuinen kysyntä pysyi heikkona ja asetamme edelleen varovaisuuden etusijalle strategisessa toteutuksessamme. Uusien lainojen myynti laski hieman toisen vuosineljänneksen 53,5 miljardista RMB:stä 50,5 miljardiin RMB:iin.

Kasvun hidastuessa Manner-Kiinassa yritys päätti laajentaa liiketoimintaansa Hongkongissa. Se osti Ping An OneConnect Bankin, Hongkongin kolmanneksi suurimman virtuaalipankin. Yritys käytti tähän hankintaan noin 120 miljoonaa dollaria.

Silti kiinalaisilla yrityksillä on toivon säde. Tuoreimmat tiedot osoittavat, että talous on laskussa. Tilastokeskuksen (NBS) mukaan talous kasvoi kolmannella vuosineljänneksellä 4,9 prosenttia. Keskiviikkona julkaistut lisätiedot paljastivat, että Kiinan teollisuustuotanto ja vähittäismyynti on kääntynyt takaisin.

Näin ollen nämä ovat merkkejä siitä, että talous on valmis nousuun ensimmäisellä ja toisella neljänneksellä näkemiemme haasteiden jälkeen. Tämä edistys tarkoittaa, että kiinalaiset yritykset voivat toipua pian.

Suurin riski Lufaxin osakkeenomistajille on jatkuvat geopoliittiset jännitteet Yhdysvaltojen ja Kiinan välillä. Myös sijoittaminen kiinalaisiin yrityksiin on aina riskialtista, koska näiden yritysten tietojen tarkistaminen on vaikeaa.

Lufaxin osakekurssiennuste

Copy link to section

TradingView:n LU-kaavio

Päiväkaaviossa näkyy, että LU:n osakkeen kurssi on ollut viime kuukausina vahvassa laskutrendissä. Tänä aikana osakkeet ovat pudonneet alle 50 päivän ja 25 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon (EMA).

Lufaxin osakekurssi on muodostanut laskevan kiilakuvion. Hintatoiminnan analyysissä tämä kuvio on yksi nousevimmista merkeistä. Siksi, vaikka tilanne ei näytä hyvältä, tämä malli on toivon säde.

Sellaisenaan on todennäköistä, että osakkeet palautuvat takaisin, kun ostajat kohdistavat tärkeän vastuspisteen 1,85 dollariin, korkeimmalle pisteelle 28. heinäkuuta. Tämä hinta on noin 85 % nykytasosta.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Markkina-analyysi Osakkeet Talous ja pankki