Ad

ORDI-hinta lähestyy ennätyskorkeaa Bitcoin Ordinals NFT:n myynnin noustessa

Ohi:
päälle Nov 16, 2023
Listen
  • ORDI-merkkien hinta on lähellä kaikkien aikojen huippuaan kysynnän kasvaessa.
  • Se on noussut yli 845 prosenttia tämän vuoden alimmasta pisteestä.
  • Bitcoin Ordinalsin määrä kasvoi yli 20 miljoonalla dollarilla.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

ORDI-merkkikurssi jatkui tällä viikolla, kun se nousi korkeimmalle tasolle sitten tämän vuoden toukokuun. Kolikko nousi korkeimmalle 28,37 dollariin, mikä oli noin 845 % tämän vuoden alimman pisteen yläpuolella. Sen kokonaismarkkina-arvo on noussut yli 524 miljoonaan dollariin, mikä tekee siitä yhden maailman nopeimmin kasvavista rahakkeista.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Bitcoin Ordinals NFT:n volyymipiikit

Copy link to section

ORDI-kolikko on noussut huimasti Bitcoin Ordinalsin kasvavan kysynnän myötä. CryptoSlamin mukaan näiden NFT:iden kokonaismäärä nousi yli 20 miljoonaan dollariin viimeisen 24 tunnin aikana. Se nousi yli 27 % tuona aikana ohittaen Ethereumin yli 11 miljoonan dollarin volyymin. Muutama kuukausi sitten Ethereumin NFT:t oli vaikea hyväksyä.

Ensinnäkin Bitcoin Ordinals ovat NFT:itä, jotka käyttävät ainutlaatuisia tapoja, joilla ihmiset tallentavat tekstiä, kuvia ja muuta dataa Bitcoin-ekosysteemiin. Heistä on tullut suuria toimijoita NFT-teollisuudessa viime kuukausina.

Lisätiedot osoittavat, että ORDI-tokeneiden futuurien kokonaiskorko hyppäsi ennätyskorkealle. Korko nousi huimiin 124 miljoonaan dollariin viimeisen 24 tunnin aikana. Suurin osa tästä avoimesta kiinnostuksesta oli OKX:ltä, Binancelta ja Bybitiltä.

Avoin futuurikorko on tärkeä osa kryptovaluuttateollisuutta. Se viittaa täyttämättömiin positioihin futuurimarkkinoilla. Useimmiten korkeampi avoin korko on merkki suuremmasta kysynnästä.

ORDI:n ralli on myös linjassa Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen suorituskyvyn kanssa. Bitcoin hyppäsi torstaina 37 500 dollariin, korkeimmalle tasolle sitten viime vuoden huhtikuun. Se on yli kaksinkertaistunut viime vuoden marraskuun alimmasta pisteestä.

Bitcoin on hypännyt markkinoilla jatkuvan riskin vuoksi. Lisäksi Yhdysvaltain inflaatio on pudonnut 3,2 prosenttiin, kun taas perusinflaatio on pudonnut 4,0 prosenttiin. Siksi sijoittajat uskovat, että Federal Reserve jättää korot ennallaan 5,25–5,50 prosentin välillä.

Bitcoin on myös karjunut takaisin toivoen, että arvopaperi- ja pörssikomitea (SEC) hyväksyy spot-ETF:n. Kaikki tämä on nostanut kryptovaluuttojen hintoja jyrkästi korkeammalle, ja markkina-arvo on lähellä 1,5 biljoonaa dollaria.

ORDI hintaennuste

Copy link to section
ORDI price

TradingView:n ORDI-kaavio

Päiväkaaviossa näkyy, että ORDI-tokenin hinta liikkui sivuttain muutama kuukausi sitten. Tänä aikana merkki oli Wyckoff-mallin kertymisvaiheessa. Se on nyt siirtynyt merkintävaiheeseen, jolle on ominaista korkeampi kysyntä kuin tarjonta.

ORDI on noussut yli 50 päivän ja 25 päivän liukuvan keskiarvon. Samaan aikaan suhteellinen voimaindeksi (RSI) on siirtynyt yliostetulle tasolle. Se lähestyy myös tärkeää vastustasoa 29,50 dollarissa, joka on toukokuun korkein piste.

Siksi kolikon lyhyen aikavälin näkymät ovat nousujohteiset, ja seuraavaksi katsottava on psykologinen taso 30 dollarissa. Tämä ralli kestää todennäköisesti niin kauan kuin muut kryptovaluutat hyppäävät.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Bitcoin Kryptovaluutta Markkina-analyysi NFTs