Ad

Coinbase- ja Microstrategy-osakkeiden hinnat saavuttivat kahden vuoden huippunsa

Ohi:
päälle Nov 25, 2023
Listen
  • Coinbase-osake suljettiin perjantaina 18 kuukauden huipulle.
  • MicroStrategyn osakkeet nousivat myös merkittävästi saavuttaen korkeimman tason, jota ei ole nähty sitten joulukuun 2021.
  • Molemmat osakkeet ovat nousussa yleisten kryptovaluuttamarkkinoiden uusiutuneen nousun jälkeen.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Coinbase Global Inc:n (NASDAQ: COIN) ja MicroStrategy Inc:n (NASDAQ: MSTR) osakekurssit ovat nousseet korkeimmilleen vasta yli 18 kuukautta sitten.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Coinbasen COIN päätyi perjantaina 115,54 dollariin, kun taas MicroStrategyn MSTR oli 520,24 dollaria. Nämä nousut korostavat kryptovaluuttoihin liittyvien osakkeiden kestävyyttä ja näiden avaintoimijoiden, Coinbasen ja MicroStrategyn, strategista visiota navigoida digitaalisten varojen dynaamisessa maisemassa.

Coinbase-osake nousi 18 kuukauden huipulle

Copy link to section

Merkittävässä tapahtuman käänteessä jatkuvasti kehittyvässä kryptovaluuttojen maisemassa Coinbase Global Inc:n (NASDAQ: COIN) osakkeen hinta nousi 18 kuukauden huipulle.

COIN päätti perjantaina 115,54 dollarissa, mikä osoitti vaikuttavan, lähes 6 % nousun viimeisen päivän aikana. Nousu kosketti hetken aikaa 117 dollaria osakkeelta, mikä merkitsi huomattavaa nousua. Viimeisen kuukauden aikana Coinbasen osakkeet ovat kokeneet huomattavan nousun ja nousivat yli 41 % 82 dollarin osakekohtaisesta asemastaan, mikä on saavuttanut tasonsa, jota ei ole nähty sitten toukokuun 2022 myrskyisän tapahtuman.

COINin uudelleen nousu on erityisen huomionarvoista yritykselle, joka on ollut julkisesti kaupankäynnin kohteena Nasdaqissa vuodesta 2021. Viimeksi COIN saavutti tämän hintatason toukokuussa 2022, juuri ennen Terran, kryptoekosysteemin romahtamista, joka vaikutti syvästi digitaaliseen omaisuuteen. maisema.

MicroStrategy-osake saavuttaa kahden vuoden huippunsa mustana perjantaina

Copy link to section

Samanaikaisesti Bitcoinin nousevasta asenteestaan tunnettu MicroStrategy Inc (NASDAQ: MSTR) koki osakekurssinsa merkittävän nousun ja saavutti korkeimman tason, jota ei ole nähty sitten joulukuun 2021. Mustana perjantaina MSTR:n osakkeet sulkivat mukavasti yli 520 dollaria, mikä merkitsi huomattavaa nousua. nostaa ja nostaa yhtiön markkina-arvoa vaikuttavaan 7,33 miljardiin dollariin.

MicroStrategyn menestyksen ydin on sen horjumaton sitoutuminen Bitcoiniin keskeisenä voimavarana. Taloudellisista haasteista huolimatta MicroStrategyn osake kaksinkertaistui vain kuukaudessa, mikä kuvastaa yhtiön strategista visiota, jonka perustaja ja puheenjohtaja Michael Saylor käynnisti elokuussa 2020. Kun otetaan huomioon kryptovaluuttamarkkinoiden ennennäkemätön dynamiikka, Saylorin päätös pitää Bitcoinia strategisena suojana inflaatiota vastaan osoittautui. olla ennakoiva.

MicroStrategyn tuore neljännesvuosikatsaus paljastaa 143,4 miljoonan dollarin nettotappion, mikä merkitsee huomattavaa kasvua edellisvuodesta. Yhtiö kuitenkin säilytti sitoumuksensa Bitcoiniin ja osti 6 067 lisää 167 miljoonalla dollarilla tänä aikana. Noin 0,75 %:lla Bitcoinin koko liikkeessä olevasta tarjonnasta MicroStrategy vahvistaa asemaansa merkittävänä vaikuttajana kryptovaluuttasijoitusten kehittyvässä ympäristössä.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Bitcoin Kryptovaluutta Osakkeet