Ethereum, Chainlink nousevat altcoinien nousun myötä: Onko Meme Moguls myös räjähtämässä?

päälle Dec 28, 2023
Listen
  • Ethereum nousi huimasti yli 2 400 dollarin ja analyytikot näkevät 2 800 dollaria seuraavana vastustasona.
  • Chainlinknoussut jyrkästi valaiden toiminnan lisääntyessä ja saattaa nousta entisestään altcoin-rallin aikana.
  • Meme Moguls on parhaillaan ennakkomyynnissä, ja hinnan ennustetaan nousevan julkaisun jälkeen.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Ethereumin hinta on ylittänyt keskeisen vastustusalueen yli 2 400 dollarin kauppaan. Analyytikot pitävät tätä liikettä altcoineille nousevana signaalina. Itse asiassa korkeimman altcoinin lähes kaksinumeroinen nousu osui samaan aikaan BNB:n, Cardanon ja XRP:n merkittävien liikkeiden kanssa. Bitcoin SV nousi myös, samoin kuin Chainlink, joka nousi yli 16 % vuonna 2024.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Analyytikot viittaavat ETH:n ja LINKin mahdolliseen nousuun. Mitä yleiset markkinanäkymät tarkoittavat Meme Mogulsille (MGLS), uudelle ennakkomyynnissä olevalle tunnukselle, joka herättää aaltoja sosiaalisissa keskusteluissa?

Ethereumin hintaennuste

Copy link to section

Ethereum on tällä hetkellä 2 300 dollarin tason yläpuolella sen jälkeen, kun härät murskasivat tärkeimmät esteet 2 200 dollariin. Johtava altcoin, jonka hinta on noussut 20% viimeisen kuukauden aikana, saattaa olla vasta suuren nousun alussa.

Kun tuki on testattu onnistuneesti uudelleen 2 200 dollarilla, nouseva vauhti tulee todennäköisesti tulevina viikkoina. Kryptoanalyytikko Rekt Capitalin mukaan ETH/USD yli 2 274 dollaria voisi nähdä härät ponnistelemaan kriittiselle vastusalueelle lähellä 2 800 dollaria.

Jos ostajat pitävät otteen mielialasta, analyytikko ehdottaa, että 22 prosentin nousu saattaa olla odotettavissa.

Chainlinkin hintaennuste

Copy link to section

Vahvalla härkämarkkinoilla yli 3 000 dollarin hinnat todennäköisesti avaavat ETH:n kaikkien aikojen huipuilleen. BitMEXin perustaja Arthur Hayes ennusti äskettäin, että Ethereum voisi pian tavoitella 5 000 dollarin tasoa. Se on näkymä, joka suosisi huippuluokan altcoineja, kuten Chainlink.

Muutaman vaihtelevan kuukauden jälkeen LINK näytti viivästyvän, kun jotkut kolikot repeytyivät korkeammalle. Mutta kun hinta putoaa yli 16 dollaria, onnistunut uudelleentestaus ja vyöhykkeen perustaminen tueksi todennäköisesti asettaa LINKin kurssille lisää voittoja varten.

Chainlinkin positiivisia näkymiä tukee myös valaiden toiminnan lisääntyminen. Sillä on myös potentiaalia olla valtava toimija tokenisointiteollisuudessa vuonna 2024.

Salausanalyytikko Alin mukaan valaat ovat syöneet noin 7 miljoonaa dollaria LINK pelkästään viimeisen viikon aikana. Se on yli 105 miljoonan dollarin arvoinen altcoinia, ja ostopaineissa on todennäköistä huomattavaa turvotusta, kun suuret omistajat kääntyvät jälleen nousuun LINKissä.

Meme Moguls (MGLS): Voisiko tämä token räjähtää vuonna 2024?

Copy link to section

Meme Moguls pyrkii olemaan maailman ensimmäinen meemipohjainen pörssi. Meemi-treidialustan lisäksi Meme Moguls tarjoaa myös ansaitsemispelin, jossa pelaajat voivat hioa meemikaupan taitojaan kilpaillessaan tulevasta mogulista.

Alkuperäinen MGLS on pelin sisäinen valuutta, ja se tarjoaa haltijalleen useita muita etuja, mukaan lukien hallinnointi ja passiiviset tulot.

Jos mietit, miksi muuten saatat haluta liittyä Meme Mogulsin ennakkomyyntiin, pääsy markkinoille, joilla voit käydä kauppaa kaikilla trendikkäimmillä meemi-inspiroimilla kohteilla, voi olla plussaa. Panos ja tienaa -ominaisuus voisi myös olla loistava tapa ansaita passiivisia tuloja, kuten voisi olla huippumogulien palkitsemisjärjestelmä.

Tokenomiikassa yhteisölähtöisessä lähestymistavassa 60 % Ethereum-pohjaisen tunnuksen 3 miljardin kokonaistarjonnasta on varattu ennakkomyyntiin. Sijoittajat ovat kiinnostuneet jo kahden ensimmäisen vaiheen läpi. Tällä hetkellä vaiheen 3 ostajat voivat saada MGLS:n hintaan 0,0025 dollaria ja kerätty yli miljoona dollaria.

Tilastot viittaavat siihen, että meemimarkkinat voisivat kasvaa 6,1 dollarin toimialaksi vuoteen 2025 mennessä. Kun Meme Moguls on valmiina hallitsemaan asemaa, MGLS-natiivihinta saattaa heijastaa Ethereumin ja muiden huippualtcoinien voittoja. Odotettu nousuvauhti Dogecoinin ja Shiba Inun kaltaisille tarkoittaa myös, että Meme Mogulsin hinta saattaa nousta räjähdysmäisesti julkaisun jälkeen

Lue lisää Meme Mogulsista ja MGLS:n ostamisesta täältä.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Tämä artikkeli on laadittu yhteistyössä toimituksemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa, ja se saattaa sisältää sponsoroitua mainossisältöä ja linkkejä. Sisällön ei ole tarkoitettu antaa taloudellista neuvontaa, vaan se on suunnattu yksinomaan tiedotustarkoitukseen.

Sponsoroidut Maailman