Bitcoin Dogs kukoistaa, kun kryptoalan härkäjuoksu saa vauhtia

päälle Mar 9, 2024
Listen
  • Bitcoin Dogs on kerännyt äskettäin huikeat 9,1 miljoonaa dollaria.
  • Kyseinen pääomankeruu tekee siitä yhden tämän vuoden parhaiten suoriutuvista ICO-myynneistä.
  • Trendi voi jatkua nousun jatkuessa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Bitcoin Dogs (ODOG) tekee hitaasti historiaa krypto-härkäjuoksun lisääntyessä. Token on nyt kerännyt yli 9,1 miljoonaa dollaria alle 23 päivässä, mikä tekee siitä yhden maailman parhaiten toimivista ICO-myynneistä. Lopun häämöttäessä on mahdollista, että se ylittää pian 10 miljoonan dollarin rajan.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Miksi Bitcoin Dogs kukoistaa

Copy link to section

Bitcoin Dogsilla menee hyvin, kun sijoittajat siirtyvät takaisin kryptovaluuttoihin ja riskialttius jatkuu. Esimerkiksi amerikkalaiset osakkeet ovat nousseet ennätyskorkealle, kun taas Yhdysvaltain dollarin indeksi (DXY) on vetäytynyt jyrkästi viime aikoina.

Mikä tärkeintä, sekä CNN Money että kryptopelko- ja ahneusindeksit ovat kaikki siirtyneet äärimmäiselle ahneuden vyöhykkeelle. Useimmissa tapauksissa kryptovaluutoilla on tapana menestyä, kun sijoittajat ovat erittäin ahneita markkinoilla.

Kaikki tämä selittää, miksi useimpien kryptovaluuttojen hinnat ovat nousseet. Bitcoin nousi perjantaina ennätyskorkeaksi, yli 70 000 dollariin, mikä rajoitti vahvan elpymisen kolikolle, joka oli joulukuussa 2022 alle 20 000 dollarin.

Bitcoin Dogsin nousu tapahtuu myös aikana, jolloin sijoittajat ovat siirtymässä meemikolikoihin. Kaikkien meemikolikoiden markkina-arvo on noussut yli 60 miljardiin dollariin. Ja uusia tokeneita syntyy joka päivä.

Esimerkiksi rahakkeet, kuten dogwifhat ja Solama ovat siirtyneet tyhjästä kryptoalan suurimmiksi toimijoiksi. Sama koskee Bonkin ja Pepen kaltaisia, joista on tullut suuria kryptovaluuttoja.

Siksi on todennäköistä, että Bitcoin Dogs pärjää hyvin, kun se listataan useimpiin kryptovaluuttapörsseihin.

Ensinnäkin siinä on meemikolikoiden ominaisuuksia, erityisesti sen koiran nimen kanssa. Sillä on myös todellisia apuohjelmia, kuten suunnitelma lanseerata 10 000 NFT-kokoelma ja siirtyminen peliteollisuuteen. Voit ostaa Bitcoin Dogs -tokenin täältä.

Kryptoralli jatkuu

Copy link to section

Toinen Bitcoin Dogsin merkittävä katalysaattori on, että kryptorallin odotetaan jatkuvan tulevina viikkoina.

Lisäksi Bitcoinilla on vahva kysyntä aikana, jolloin tarjonnan kasvun odotetaan hidastuvan. Tämä johtuu siitä, että Bitcoin käy läpi puolittumisjakson, joka leikkaa sen päivittäisen tuotannon alle 500:aan.

Bitcoinin kysyntä kasvaa. Ensinnäkin iShares Bitcoin ETF:n kokonaisvarallisuus on kasvanut yli 13 miljardiin dollariin, kaksi kuukautta julkaisun jälkeen. Muut ETF:t näkevät enemmän tuloja, vaikkakin hitaammin.

Bitcoin ei ole ainoa kryptovaluutta, joka käy läpi puolittumisprosessin. Ethereum Classicin, Bitcoin Cashin ja Bitcoin SV:n odotetaan myös läpikäyvän tämän puolittumisen.

Samaan aikaan Fedin ja muiden globaalien keskuspankkien odotetaan alkavan laskea korkoja myöhemmin tänä vuonna. Kryptovaluutat voivat yleensä hyvin, kun koronlaskuja on meneillään. Kaikki nämä ovat nousevia katalyyttejä Bitcoin Dogsille.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Maailman