Bitget Wallet julkaisee BWB point airdropin, mikä vahvistaa yhteistyötä Ethenan kanssa

Ohi:
päälle Apr 19, 2024
Listen

Victoria, Seychellit, 19. huhtikuuta 2024, Chainwire Bitget Wallet, yksi Aasian suurimmista Web3-lompakoista ja joka tunnetaan maailmanlaajuisesti, on tehnyt kumppanuuden Ethenan, Ethereumiin perustuvan synteettisen dollariprotokollan, kanssa. Tämän yhteistyön jälkeen käyttäjät, jotka ovat tallettaneet vähintään 100 USDT viimeisen kolmen kuukauden aikana Ethenaan, saavat BWB-pisteitä. Jatkossa BWB-pisteet voidaan muuntaa BWB-tokeneiksi airdrop-kampanjan päätyttyä. Ethena ilmoitti myös, että käyttäjät, jotka lukitsevat USDe-stablecoinin vähintään 7 päiväksi Bitget Walletissa, ovat oikeutettuja 20 %:n palkkioon. Tämän yhteistyön avulla käyttäjät voivat olla yhteydessä Ethenaan Bitget Walletin selainlaajennuksen ja mobiilisovelluksen kautta, mikä helpottaa token-tapahtumien hallintaa, USDe-vaihtoa, panostamista ja Pendle-kampanjaan liittymistä. Käyttäjät voivat myös tallettaa ENA-tokeneita Pendleen joko ansaitakseen pisteitä tai hankkiakseen edullisia kiinteitä korkoja. Ethena on nyt käytettävissä Bitget Walletin DApp-selaimen kautta mobiililaitteella, mikä virtaviivaistaa käyttäjien vuorovaikutusta. Bitget Wallet on äskettäin myös käynnistänyt BWB Ecosystem Partner -ohjelman edistääkseen osallistumista DeFi-tilaan ja edistääkseen yhteistyöprojektien kasvua. Tämä aloite yhdistää yli 70 lohkoketjua ja projektia, mukaan lukien Ethena, ja palkitsee aktiiviset käyttäjät BWB-pisteillä. BWB-tunnus aloittaa Token Generation Event (TGE) ja Initial Exchange Offering (IEO) -tapahtumansa tulevalla toisella neljänneksellä. Tässä kuussa Bitget Wallet aloitti BWB Points airdrop -kampanjan, joka on suunnattu Ethena-käyttäjille, jotka ovat maksaneet vähintään 100 USDT viimeisen kolmen kuukauden aikana. Hyväksytyt osallistujat saavat BWB-pisteitä, jotka voidaan muuntaa tulevaisuudessa BWB-tokeneiksi, Bitget Walletin ekosysteemin ensisijaiseksi tunnukseksi. Airdrop, joka kestää 28. huhtikuuta, on avoin sekä uusille että nykyisille Bitget Wallet -käyttäjille ja muiden tunnettujen Web3-lompakoiden aktiivisille käyttäjille, ja se sisältää erityisiä lompakkotehtäviä pisteiden kertymisen tehostamiseksi. Bitget Wallet ilmoittaa tästä yhteistyöstä Ethenan vahvan suorituskyvyn jälkeen viime kuussa. Ethenan USDe-stablecoinista tuli tuottojen kannalta tehokkain hajautettu sovellus pian sen julkaisun jälkeen maaliskuun puolivälissä, ja se tarjosi 67 prosentin vuosituoton (APY). Vakaiden kolikoidensa nykyinen APY on 24 %. Ethenan USDe on ensimmäinen sensuurin kestävä, skaalautuva ja krypto-alkuperäinen raharatkaisu, joka on täysin tuettu ja läpinäkyvästi tallennettu ketjuun, mikä mahdollistaa saumattoman integroinnin DeFi-ekosysteemiin. USDe-sidon vakautta ylläpidetään delta-suojauksella, joka kompensoi johdannaispositiot protokollan mukaisia vakuuksia vastaan.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Tietoja Bitget Walletista

Copy link to section

Bitget Wallet on Aasian suurin ja johtava maailmanlaajuinen Web3-lompakko, jolla on yli 20 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Se tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia, mukaan lukien omaisuudenhallinta, älykkäät markkinatiedot, swap-kauppa, käynnistyslevy, merkintä ja DApp-selaus. Tällä hetkellä se tukee yli 100 suurta lohkoketjua, satoja EVM-yhteensopivia ketjuja ja yli 250 000 kryptovaluuttaa. Bitget Wallet lisää likviditeettiä yhdistämällä sen satojen parhaiden DEX:ien ja ketjujen välisten siltojen yli, mikä helpottaa saumatonta kaupankäyntiä lähes 50 lohkoketjussa. Lisätietoja on osoitteessa:

Ota yhteyttä PR-tiimiin [email protected]

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Sijoita kryptoihin, osakkeisiin, ETF-rahastoihin ja vastaaviin muutamassa minuutissa suosikkivälittäjämme, Plus500

7.8/10

CFD-palvelu. 82% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä.

Vieraile sivustolla