Tästä syystä ImmunityBio (IBRX) -osakkeen hinta nousi ja mitä seuraavaksi

Ohi:
päälle Apr 23, 2024
Listen
  • ImmunityBion osakekurssi on noussut jyrkästi viime viikkoina.
  • Yritys sai FDA:n hyväksynnän ANKTIVAlle, sen verisyöpälääkkeelle.
  • Se on merkittävä kehitys yritykselle, joka on vahvassa elpymässä.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

ImmunityBion (NASDAQ: IBRX) osakekurssi jatkoi voimakasta nousuaan tällä viikolla yrityksen saavuttua merkittävän virstanpylvään. Pudottuaan yli 6 % normaalissa istunnossa maanantaina, se nousi yli 20 % pidennetyssä istunnossa.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

FDA hyväksyy ANKTIVAn

Copy link to section

Tämä ralli tekee ImmunityBiosta yhden Wall Streetin parhaiten suoriutuvista osakkeista, sillä se on noussut yli 100 % viimeisen 12 kuukauden aikana. Hyppy on johtanut yli 3,5 miljardin dollarin markkina-arvoon, mikä on merkittävää yhtiölle, jonka arvo oli noin 350 miljoonaa dollaria vuonna 2023. Huipussaan vuonna 2021 yrityksen markkina-arvo oli yli 13 miljardia dollaria.

ImmunityBion osakekurssi nousi jyrkästi sen jälkeen, kun elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) hyväksyi ANKTIVAn, sen lääkkeen, joka hoitaa BCG-reagoimatonta ei-lihakseen invasiivista virtsarakon syöpää. Patrick Soon-Shiong, yrityksen maailmanlaajuinen tieteellinen ja lääketieteen johtaja, sanoi lausunnossaan:

“Tämä uusi vaikutusmekanismi, joka jäljittelee dendriittisolun biologiaa, aloittaa immunoterapian kehityksen pelkkien T-solujen ulkopuolelle. Keskeisten syöpää tappavien immuunisolujen lisääntymisen yhdistelmä yhdessä T-solujen aktivoitumisen kanssa muistilla johtaa kestäviin täydellisiin vasteisiin.”

ImmunityBio on yksi johtavista bioteknologiayrityksistä, joka kehittää lääkkeitä sairauksien, kuten edenneiden kasvainten, HIV:n ja muiden syöpien, hoitoon. Suurin osa sen lääkkeistä on siirtynyt kokeen toiseen vaiheeseen, mikä tarkoittaa, että ne hyötyvät maanantain hyväksynnästä.

ImmunityBio on julkaissut tärkeitä uutisia muutaman viime kuukauden aikana. Yhtiö sai tammikuussa 320 miljoonan dollarin sijoituksen Oberland Capitalilta. Se sai myös 470 miljoonan dollarin sijoituksen perustajaltaan Patrick Shiongilta viime vuoden syyskuussa.

Nämä pääomanhankintatapahtumat auttoivat nostamaan yhtiön tasetta aikana, jolloin se vielä vuotaa. Tuoreimmat taloudelliset tulokset osoittivat, että sen nettotappio oli yli 233 miljoonaa dollaria. Se on menettänyt yli 690 miljoonaa dollaria viimeisen viiden vuosineljänneksen aikana ja tappiollinen trendi voi jatkua.

Siksi FDA:n hyväksyntä tarkoittaa, että yrityksestä voi tulla hyvä ostokohde joillekin johtavista lääkeyhtiöistä. Kuten kirjoitimme viime vuonna, AbbVie ilmoitti kaupasta ImmunoGenin ostamisesta.

ImmunityBio osakekurssien tekninen analyysi

Copy link to section
immunitybio stock

TradingView’n IBRX-osake

Teknisesti näemme, että osake on pysynyt 50 päivän ja 200 päivän eksponentiaalisen liikkuvan keskiarvon (EMA) yläpuolella. nämä kaksi keskiarvoa tekivät kultaisen ristin kuvion viime vuoden marraskuussa. Sellaisenaan on todennäköistä, että osakkeet nousevat ja testaavat uudelleen vuoden toistaiseksi korkeimman 6,78 dollarin, mikä on noin 37 % nykyisen tason yläpuolella.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Markkina-analyysi Osakkeet Terveys ja lääkkeet