Tutkimus paljastaa, että mobiililaitteet ovat tehokkaiden hajautettujen infrastruktuuriverkkojen (DePIN) katalysaattoreita.

Ohi:
päälle Apr 24, 2024
Listen

Zug, Sveitsi, 24. huhtikuuta 2024, Zürichin yliopiston viestintäjärjestelmäryhmän ketjututkijat yhteistyössä Polkadotiin ja muihin ekosysteemeihin rakentuvan Acurast Associationin kanssa ovat julkistaneet uraauurtavia tuloksia viimeisimmässä tutkimuksessaan “Hajautetun fyysisen infrastruktuurin suorituskykyanalyysi”. ja keskitetyt pilvet.” Tämä työ osoittaa hajautettujen fyysisten infrastruktuuriverkkojen (DePIN) elinkelpoisuuden vankana vaihtoehtona perinteisille keskitetyille pilvilaskenta-alustoille. Lohkoketjuteknologiaa ja esineiden Internetiä (IoT) hyödyntävien DePIN-koodien tavoitteena on parantaa tietojen riippumattomuutta, vähentää riippuvuutta keskitetyistä malleista ja parantaa järjestelmän sietokykyä mahdollisia vikoja vastaan. Tutkimus korostaa ja arvioi erityisesti Acurastia, uutta hajautettua palvelimetonta pilviverkkoa, joka hyödyntää älypuhelimien vajaakäyttöisiä resursseja suorittaakseen monimutkaisia laskentatehtäviä parannetulla suojauksella ja tehokkuudella.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Avainlöydökset

Copy link to section
  • Parannettu tehokkuus: Acurast on osoittanut potentiaalinsa suorittaa laskennallisesti vaativia tehtäviä tehokkaammin kuin perinteiset pilvipalvelut, kuten Google Cloud Platform ja Amazon AWS.
  • Tehotehokkuus: Acurast vähentää merkittävästi virrankulutusta verrattuna olemassa olevaan keskitettyyn palvelininfrastruktuuriin, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon olemassa oleville ratkaisuille.
  • Empiiriset todisteet: Tutkimus tarjoaa empiiristä näyttöä, joka tukee DePIN-koodien teoreettisia etuja ja osoittaa Acurastin kyvyn käsitellä laskennallisesti vaativia sovelluksia luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

“Hajautetun teknologian tulo tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden pohtia uudelleen, kuinka hallitsemme ja käytämme digitaalisia infrastruktuureja”, sanoi Jan von der Assen, Zürichin yliopiston (UZH) viestintäjärjestelmäryhmän (CSG) tohtoriopiskelija ja nuorempi tutkija. hanke. “Acurast ei ainoastaan haasta status quon, vaan voi myös tarjota skaalautuvan, turvallisen ja kestävän mallin tulevia laskentatarpeita varten.”

Tämä tutkimus on merkittävä askel kohti DePIN-koodien tehon ymmärtämistä ja hyödyntämistä tietojenkäsittelyssä. Se avaa todellisen vaihtoehdon nykyisille pilvipalveluntarjoajille sovelluksille kaikilla toimialoilla, varsinkin kun luottamuksellisuus on ensiarvoisen tärkeää. Koko tutkimuspaperi on julkisesti saatavilla, ja se on hyväksytty tulevassa kansainvälisen lohkoketjuteknologian konferenssin (ICBC) 2024 DePIN-työpajassa.

Tietoja Zürichin yliopiston viestintäjärjestelmäryhmästä

Copy link to section

Zürichin yliopiston Communication Systems Group (CSG) keskittyy verkkojärjestelmien ja viestintämekanismien tutkimukseen ja kehittämiseen. Ryhmä on omistautunut viemään eteenpäin viestintäjärjestelmien, verkkoturvallisuuden ja infrastruktuurin kehittämistä.

Tietoja Acurast Associationista

Copy link to section

Acurast Association on omistautunut hajottamaan pilvimonopolin Acurastin kanssa mobiililaitteiston avulla ja siten demokratisoimaan ja hajauttamaan pilven. Antaa kaikille mahdollisuuden tulla osaksi pilveä mobiililaitteidensa kautta. Tarjoaa kehittäjille rajoittamaton, luvaton pääsy turvallisiin, kustannustehokkaisiin ja luottamuksellisiin laskentaresursseihin. Ota yhteyttä perustajaan Pascal Brun Acurast [email protected]

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.