AMTD Digital (HKD) -osakkeen hinta meni paraboliseksi: Vältä

Ohi:
päälle May 2, 2024
Listen
  • AMTD Digitalin osakekurssi nousi voimakkaasti keskiviikkona.
  • Yhtiö julkaisi rohkaisevia taloudellisia tuloksia.
  • Sen voitto nousi yli 30 miljoonaan dollariin vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

AMTD Digital (HKD) -osakkeen kurssi nousi keskiviikkona yhtiön julkistettuaan ristiriitaiset taloudelliset tulokset. Se hyppäsi korkeimmalle 3,90 dollariin, korkeimmalle tasolle sitten maaliskuun 21. päivän. Se on noussut yli 25 % tämän vuoden alimmalta tasolta, mikä antaa sille yli 620 miljoonan dollarin markkina-arvon.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

AMTD digitaaliset tulot

Copy link to section

AMTD Digital sanoi tiistaina antamassaan lausunnossa, että sen liikevaihto lokakuuta edeltävän kuuden kuukauden aikana putosi 8,6 miljoonaan dollariin vuoden 2022 vastaavan ajanjakson 13,9 miljoonasta dollarista.

Positiivista on, että sen kauden voitto nousi 30,1 miljoonaan dollariin aiemmasta 10,6 miljoonasta dollarista. Voittojen voimakas kasvu johtui käypään arvoon arvostettujen rahoitusvarojen käyvän arvon muutoksesta, joka nousi 16 miljoonaan dollariin.

Lisäksi yhtiö totesi, että muut voitot -osio tuotti yli 14 miljoonaa dollaria. Toisen osion yhtiö katsoi eräiden tytäryhtiöiden myynnin syyksi tilikauden aikana.

Sellaisenaan näitä kertaluonteisia tapahtumia lukuun ottamatta yritys teki kauden aikana tappiota, mikä on huolestuttavaa. AMTD Digital toivoo nyt, että sen hotellitoiminta, vieraanvaraisuus ja VIP-liiketoiminta ovat tulevaisuudessa keskeinen tulontuottaja. Tämä divisioona syntyi, kun se osti AMTD Assetsin AMTD Groupilta.

Nämä tulokset tulivat muutama kuukausi sen jälkeen, kun yhtiö valtuutti 20 miljoonan dollarin osakkeiden takaisinosto-ohjelman. Tavoitteena oli vähentää ulkona olevien osakkeiden määrää ja parantaa osakekurssia. Vuonna 2023 yhtiö osti osakkeita noin 80 miljoonan dollarin arvosta.

Onko siis turvallista sijoittaa AMTD Digitaliin? Kuten olen varoittanut aiemmin, AMTD Digital ja AMTD Idea . Ensinnäkin amerikkalaisten sijoittajien on vaikea varmistaa yrityksen suorituskykyä, koska se harjoittaa liiketoimintaansa Hongkongissa ja Manner-Kiinassa.

Ensinnäkin AMTD Digital on yritys, jolla on useita yrityksiä Kiinassa. Sillä on mediaosasto, joka operoi ranskalaista mediayhtiötä L’Officiel. Se omistaa myös The Art Newspaperin ja digitaalisen toimiston DigFinin.

Sen fintech-liiketoiminta johtaa Airstar Bankia, virtuaalista yritystä, jonka se perusti Xiaomin kanssa. Sillä on myös sijoitusrahasto, joka allokoi pääomaa aasialaisiin yrityksiin.

AMTD Digital osakekurssiennuste

Copy link to section
AMTD Digital

TradingView:n HKD-kaavio

Päiväkaavio näyttää, että AMTD Digitalin osakekurssi on ollut vahvassa konsolidaatiovaiheessa viime viikkoina. Se on pysynyt tuki- ja vastustasojen sisällä 2,91 ja 3,90 dollarissa.

HKD:n osake on konsolidoitumassa 50 päivän liukuvalle keskiarvolle, kun taas keskimääräinen todellinen vaihteluväli (ATR) on siirtynyt sivusuunnassa. Suhteellinen voimaindeksi (RSI) on osoittanut ylöspäin. Siksi osakkeen näkymät ovat neutraalit, ja niissä on laskeva harha. Epäilen, että se pysyy tällä alueella ja sen jälkeen tulee laskeva purkaus. Jos näin tapahtuu, se todennäköisesti testaa tuen uudelleen hintaan 2,91 dollaria.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Markkina-analyysi Media Osakkeet Teknologia