UBS Group kirjaa vahvat 2,7 miljardin dollarin liikevaihto Q1 FY24

Ohi:
päälle May 7, 2024
Listen
  • Yhtiö raportoi 1,8 miljardin dollarin nettovoiton ja 2,6 miljardin dollarin PBT:n.
  • Osakkeenomistajille kuuluva nettotulos oli 1 755 miljoonaa dollaria.
  • UBS:n kokonaistuotot olivat 2,7 miljardia dollaria, ja kokonaistulot olivat 12 miljardia dollaria.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Sveitsiläinen monikansallinen investointipankki ja rahoituspalveluyritys UBS Group AG julkaisi neljännesvuosittaisen tulosraportin 24. vuoden ensimmäiseltä vuosineljännekseltä 7. toukokuuta 2024.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Yrityksen nettovoitto oli 1,8 miljardia dollaria ja taustalla oleva PBT 2,6 miljardia dollaria, 15 %:n kasvu ensimmäisellä neljänneksellä ja 5 %:n lasku vuoden 2012 ensimmäiseen neljännekseen verrattuna, mikä johti merkittävään positiiviseen toiminnan vipuvaikutukseen. Osakkeenomistajille kuuluva nettotulos oli 1 755 miljoonaa dollaria.

UBS:n kokonaistuotot olivat 2,7 miljardia dollaria, ja kokonaistulot olivat 12 miljardia dollaria. Konsernin toimintakulut laskivat tällä vuosineljänneksellä 11 % 10 257 miljoonaan dollariin tai 5 % ensimmäisellä neljänneksellä 9 236 miljoonaan dollariin.

UBS Groupin toimitusjohtaja Sergio P. Ermotti sanoo,

Copy link to section

”Hieman yli vuosi sitten meitä pyydettiin olemaan ratkaisevassa roolissa Sveitsin ja maailmanlaajuisten rahoitusjärjestelmien vakauttamiseksi ostamalla Credit Suissen, ja pidämme lupauksemme. Tämä vuosineljännes merkitsee paluun raportoituihin nettovoittoihin ja pääoman lisäystä – mikä on osoitus liiketoiminta- ja asiakasfranchisingemme vahvuudesta ja kyvystämme saavuttaa merkittävää edistystä integraatiosuunnitelmissamme samalla kun optimoimme aktiivisesti taloudellisia resurssejamme.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

USD Osakkeet