Edellinen AMC-osakkeen hintaennusteeni oli tarkka: mitä seuraavaksi?

Ohi:
päälle May 14, 2024
Listen
  • Olen ollut nousujohteinen AMC Entertainmentin osakkeissa viime vuoden marraskuusta lähtien.
  • Osoitin laskevaa kiilakaaviokuviota, joka muodostui päivä- ja viikkokaavioissa.
  • Osakkeella on enemmän nousua, mutta laimentumisriskit ovat kohonneet.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

AMC Entertainmentin ( NYSE: AMC ) osakekurssi on menossa paraboliseksi tällä viikolla, kuten olen pitkään ennustanut täällä , täällä ja täällä . Eräässä toisessa raportissa helmikuussa väitin, että AMC:n kaltaiselle tappiolle osakkeelle oli aina pimeintä ennen aamunkoittoa. Nyt se nousi 78 % maanantaina ja nousi vielä 52 % tiistaina.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Miksi AMC Entertainment kasvaa huimaa vauhtia

Copy link to section

AMC Entertainment ei ole ainoa meemivalikoima, joka on huiman nousussa. GameStop (GME) -osakkeen hinta nousi yli 74 % maanantaina ja on nyt noussut yli 47 % ennen myyntiä, kuten ennustin viime viikolla, kun huomasin, että se voisi hypätä 140 %.

Pääsyy rallille on se, että Roaring Kitten, suosittu päiväkauppias, palasi sosiaaliseen mediaan lähettäen muistoja vuoden 2021 meemipörssin rallista, joka nosti monet erittäin lyhennetyt osakkeet jyrkästi ylöspäin. AMC hyppäsi alle 10 dollarista lähes 400 dollariin, kun taas GameStop nousi 120 dollariin.

Muita suosittuja meemiosakkeita, jotka hyppäsivät tuolloin olivat yrityksiä, kuten Blackberry, ContextLogic, Bed Bath & Beyond ja Clover Health. Jotkut näistä yrityksistä ovat liittyneet uuteen ralliin.

AMC:n nousu tapahtuu aikana, jolloin se on trendissä suosituissa sosiaalisen median yrityksissä, kuten X ja StockTwits. Sitä tapahtuu myös suuren volyymin ympäristössä. Yahoo Financen tietojen mukaan päivittäinen osakemäärä oli maanantaina yli 482 miljoonaa osaketta, kun se perjantaina oli 24 miljoonaa.

Perusasiat huolestuttavat, mutta toivoa on

Copy link to section

AMC:n osakenousu tapahtuu aikana, jolloin yhtiö käy läpi heikkoja perustekijöitä. Tuoreimmat tulokset paljastivat, että sen liikevaihto laski ensimmäisellä vuosineljänneksellä, mikä johtui osittain vuosineljänneksen heikkoista lipputuloista.

Mikä pahempaa, johto varoitti, että yhtiön tulos pysyy paineen alaisena toisella neljänneksellä viime vuoden Hollywood-lakkojen vuoksi.

Siitä huolimatta yhtiö odottaa, että vuoden toisella puoliskolla suunnitellut julkaisut kompensoivat ensimmäisen puoliskon heikkouden. Se toivoo myös, että sen yhteistyö Billie Eilishin kaltaisten muusikoiden kanssa auttaa lisäämään myyntiä. Se on toiseksi suurin muusikkojulkaisu teattereissa Taylor Swiftin Eras Tourin jälkeen.

Toinen suuri huolenaihe on, että yrityksellä on velkaa ja vuokrasopimuksia. Tärkein niistä on 3 miljardin dollarin maturiteetti, joka on suunniteltu vuodelle 2026 ja jonka jatkamisesta yhtiö neuvottelee.

Kuten perjantaina kirjoitin, on suuri mahdollisuus, että yhtiö neuvottelee uudelleen ja voittaa nämä maturiteetit. Tämä johtuu siitä, että se on kaikkien etujen mukaista. Lisäksi AMC on osoittanut, että se tuottaa edelleen myyntiä ja säilyttää markkinaosuutensa elokuvateollisuudessa.

Lyhyen aikavälin riski AMC-osakkeille on, että yritys todennäköisesti käyttää nousua lisäpääoman hankkimiseen. Se on kerännyt jo yli 200 miljoonaa dollaria myymällä osakkeita aiemmin tänä vuonna ja miljardeja dollareita vuodesta 2021 lähtien. Se käytti näitä varoja toimintojen rahoittamiseen ja velkojensa vähentämiseen.

Mitä seuraavaksi AMC-osakkeelle?

Copy link to section

TradingView:n AMC-kaavio

Teknisesti meneillään oleva AMC-osakkeen hinnannousu tapahtui sen jälkeen, kun yhtiö muodosti laskevan kiilakuvion. Hintatoimianalyysissä tämä on yksi markkinoiden nousevimmista merkeistä, mikä selittää sen, miksi se on noussut jyrkästi.

Siksi epäilen, että Fear of Missing Out (FOMO) auttaa osaketta hyppäämään ratkaisevalle vastustasolle 11,50 dollariin, joka on korkein heilahdus 6. marraskuuta viime vuonna. Osakkeet vetäytyvät sitten takaisin, mahdollisesti jos yritys päättäisi nostaa pääomaa pian.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Markkina-analyysi Media Osakkeet Santai & Hiburan