Ad

Dycom Industriesin Q1:n tulos ylitti odotukset, pörssihuiput: ostako vai jääkö väliin?

Ohi:
päälle May 24, 2024
Listen
  • Dycom voittaa Q1-tuloarviot, varastoi.
  • Telecom-buumi vauhditti Dycomin kasvua.
  • Nouseva tekninen, osta yli 132 dollarin dippeistä.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Dycom Industries Inc:n (NYSE: DY) ensimmäisen vuosineljänneksen tulosraportti on juuri julkaistu, ja luvut ovat vaikuttavia. Dycom on osoittanut vahvuutensa markkinoilla 1,92 dollarin ei-GAAP:n EPS:llä, joka ylitti odotukset 0,41 dollarilla ja tuloilla 1,14 miljardilla dollarilla, mikä ylittää arvioidut 50 miljoonalla dollarilla. Tämä merkitsee huomattavaa 9,3 %:n liikevaihdon kasvua vuodentakaiseen verrattuna, mikä kuvastaa yhtiön jatkuvaa kasvua.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Tulevaisuudessa Dycom odottaa laajentuvan edelleen, ja orgaanisten sopimustuottojen odotetaan kasvavan korkealla yksinumeroisella luvulla verrattuna edellisen vuoden neljännekseen, ja sitä täydentää noin 70 miljoonaa dollaria hankituista sopimustuloista.

Dycom Industries on valtava toimija televiestintäinfrastruktuurin ja yleishyödyllisten palvelujen alalla. Vuonna 1969 perustettu yritys on kehittynyt monipuoliseksi organisaatioksi, joka tarjoaa kattavan valikoiman erikoisurakointipalveluita 49 osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Sen monipuolinen portfolio kattaa ohjelmajohtamisen, suunnittelun, suunnittelun, suunnittelun, ilma- ja maanalaisen rakentamisen, kunnossapidon ja toteutuspalvelut. Äskettäin Bigham Cable Constructionin ostamalla Dycom on strategisesti laajentanut jalanjälkeään erityisesti Yhdysvaltojen kaakkoisosissa.

Näkymät ja arvostus

Copy link to section

Tulevaisuudessa Dycom hyötyy jatkuvasta televiestintäbuumista, jota ohjaa nopeiden Internet-yhteyksien kasvava kysyntä. Alan suuret toimijat, kuten AT&T, Verizon ja Comcast, lisäävät investointeja nopeisiin lankaverkkoihin, mikä tarjoaa Dycomille tuottoisia mahdollisuuksia. Lisäksi hallituksen tukemien aloitteiden, kuten Broadband Equity-, Access- ja Deployment-ohjelman, on tarkoitus edistää Dycomin kasvua.

Arvostuksen näkökulmasta Dycom tarjoaa houkuttelevan sijoitusmahdollisuuden, sillä se käy kauppaa suotuisan kerrannaisina toimialaansa verrattuna. Huolimatta alan luontaisesta syklisyydestä, Dycomin vakaat perustekijät yhdistettynä suotuisiin alan myötätuuleen viittaavat mahdolliseen markkinoiden suorituskykyyn. On kuitenkin tärkeää pysyä tietoisena yhtiön liikevaihdon keskittymisestä tärkeimpien asiakkaiden joukossa, vaikka se pyrkii aktiivisesti pienentämään tätä riskiä.

Siirretään nyt painopisteemme asioiden teknisen analyysin puolelle, jossa analysoimme Dycomin hintatoimintaa ja indikaattoreita tunnistaaksemme mahdolliset kaupankäyntimahdollisuudet. Tekniseen analyysiin kuuluu historiallisten hintaliikkeiden ja kaaviokuvioiden tutkiminen tulevan hintasuunnan ennustamiseksi. Kääritään siis hihat ja sukeltakaamme kaavioihin löytääksemme käyttökelpoisia oivalluksia Dycomin nousevan trendin keskellä.

Nouseva tsunami: Dycomin pysäyttämätön härkäjuoksu

Copy link to section

Dycomin osake on ollut tasaisessa nousussa maaliskuusta 2020 lähtien. Tämän nousun vauhti kuitenkin vaihtoi vaihdetta dramaattisesti lokakuusta 2023 alkaen. Sen jälkeen osakkeen arvo on kaksinkertaistunut, mikä heijastaa ennennäkemätöntä nousuvauhtia.

TradingView:n DY-kaavio
Kaikkien aikajaksojen indikaattorit ovat tällä hetkellä syvän vihreitä, joten lyhyttä positiota ei suositella tässä. Osakkeesta nousevat sijoittajat voivat kuitenkin ostaa pienen position nykyisillä tasoilla ja enemmän, jos osake palautuu hieman tämän päivän valtavan nousun jälkeen.

Niin kauan kuin osakkeen kauppa pysyy äskettäisen heilahdustason yläpuolella lähellä 132 dollaria, nousuvauhti säilyy. Siksi sijoittajien, jotka ovat jo ostaneet osakkeita tai ostavat niitä nyt, on pidettävä stop loss 130,8 dollarissa. Jos osake jatkaa nousuaan, se voi pian saavuttaa 190,2 dollaria, ja 161,8 prosentin Fibonacci-retracement maaliskuusta 2020 alimmillaan lähellä 12 dollaria.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Bitcoin Markkina-analyysi Osakkeet