Solanan hintaennuste: SOL-analyysi, koska se istuu karhumarkkinoilla

Ohi:
päälle Jun 11, 2024
Listen
  • Solanan token on siirtynyt syvälle karhumarkkinoille viimeisen kolmen kuukauden aikana.
  • Solanasta on edelleenkin tullut lohkoketjuteollisuuden toiseksi suurin toimija.
  • Ethereumin ETF-hyväksyntä voi avata oven Solana ETF:ille.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Solanan (SOL) hinta on muuttunut jyrkästi viime viikkoina. Noustuaan maaliskuussa 210 dollariin, token on siirtynyt syvälle karhumarkkinoille, laskemalla yli 28%. Tämä romahdus tapahtui, kun kryptoteollisuuden viimeaikainen vauhti hiipui.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Seuraava mahdollinen katalysaattori Solanalle

Copy link to section

Solanan hinta on laskenut jyrkästi kryptoteollisuuden vauhdin hiipuessa. Bitcoinilla on ollut vaikeuksia päästä yli vuoden 73 500 dollarin huipputason, kun taas Ethereum ei ole onnistunut ylittämään 4 000 dollarin vastuspistettä.

Viimeaikaiset tiedot osoittavat, että toiminta verkossa on pysähtynyt. Esimerkiksi Solanan ekosysteemissä lukittu kokonaisarvo (TVL) on pudonnut tämän vuoden yli 10 miljardista dollarista 9,4 miljardiin dollariin. Tämä pudotus on tapahtunut koko verkostossa, ja eräitä suurimpia jälkeenjääneitä ovat Jito, Marinade, Kamino ja Sanctum.

solana tvl

Solana DeFi TVL

Silti Solana on edelleen lohkoketjuteollisuuden toiseksi suurin verkko Ethereumin jälkeen. Ja sen hajautetuista pörssistä (DEX), kuten Raydium, Orca ja Jupiter, on tullut alan suurimpia toimijoita Uniswapin jälkeen.

Solanasta on myös tullut suosituin verkko meemikolikoita rakentaville kehittäjille. Jotkut ekosysteemin parhaista tokeneista ovat dogwifhat (WIF), Bonk ja Ben the Dog. Näistä rahakkeista on tullut kryptoteollisuuden suurimpia osia, ja niiden yhteenlaskettu markkina-arvo on yli 60 miljardia dollaria.

Seuraava Solanan tärkeä katalysaattori on arvopaperi- ja pörssikomitean (SEC) Ethereum Exchange Traded Funds (ETF) -rahastojen lopullinen hyväksyntä. Tämä on suuri uutinen, koska SEC uskoo edelleen, että Ether on arvopaperi panosominaisuuksiensa vuoksi.

Jos näin tapahtuu, voimme nähdä joitain Solana ETF -ilmoituksia yrityksiltä, kuten VanEck, Blackrock ja Invesco. Jos näin tapahtuu, Solanalle tulee lisää kysyntää institutionaalisten sijoittajien taholta pian julkaisun jälkeen. Bitcoin ETF:t ovat houkutelleet tänä vuonna yli 60 miljardia dollaria.

Solana ETF voisi houkutella lisää omaisuutta, koska se on viidenneksi suurin kryptovaluutta ja toiseksi suurin lohkoketju. Se on myös erittäin likvidi, ja sen päivittäinen kaupankäyntivolyymi on yli 5 miljardia dollaria.

Solanan hintaennuste

Copy link to section
solana price

TradingView:n SOL-kaavio

Päivittäinen kaavio osoittaa, että SOL-merkkien hinta oli huipussaan 210 dollarissa aiemmin tänä vuonna kryptobuumin keskellä. Se on nyt kaatunut kaksinumeroisella vauhdin hiipuessa. Token on siirtynyt Woodien pivot-pisteen alapuolelle 160 dollariin.

Se on myös pudonnut alle 50 päivän ja 25 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon (EMA). Samaan aikaan suhteellinen voimaindeksi (RSI) on pudonnut neutraalin pisteen 50 alapuolelle. MACD-indikaattori on pudonnut neutraalin pisteen alapuolelle.

Siksi tunnuksen näkymät ovat laskusuuntaiset, ja seuraavana katsottavana on Woodien pivot-pisteen ensimmäinen tuki 130 dollarilla. Tämä hintamuutos merkitsee 15 prosentin pudotusta nykytasosta.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Maailman