Chainlink (LINK) prijsvoorspelling voor december

Geschreven door: Michael Harris
december 1, 2020
  • Chainlink heeft aangekondigd dat het zal deelnemen aan Gitcoin Grants Round 8.
  • De LINK-prijs sloot vorige week bijna 8% lager.
  • Mogelijk zien we hernieuwde interesse om in LINK te investeren, met als eerste doel $16,35.

Chainlink (LINK) handelt vandaag ongeveer 4% lager nadat Bitcoin’s reis naar recordhoogtes werd gevolgd door een correctie.

Fundamentele analyse: platform om deel te nemen aan Gitcoin Grants Round 8

Chainlink heeft aangekondigd dat het zal deelnemen aan Gitcoin Grants Round 8 als een matching partner om projecten te ondersteunen die gericht zijn op het verbeteren van de Ethereum-infrastructuur.

Door infrastructuurprojecten en ontwikkelaars te financieren die door de gemeenschap zijn geselecteerd, boekt Chainlink vooruitgang in de richting van de collectieve visie van de Ethereum-gemeenschap als een open-voor-openbare dienst die ernaar streeft meer geavanceerde slimme contract-apps te ondersteunen, zei Chainlink.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

“Wij geloven dat het kwadratische financieringsmodel van Gitcoin de moeite waard is om te ondersteunen als een eerlijke en gedecentraliseerde manier om ervoor te zorgen dat iedereen in de Ethereum-gemeenschap een stem heeft waarin projecten worden gefinancierd, ongeacht de hoeveelheid kapitaal die door een individuele donor wordt gegeven”, schreef Chainlink in een blogpost.

Chainlink schreef dat het van plan is om de Gitcoin Grants Round 8 te financieren in een poging om individuele donerende steun aan populaire projecten te evenaren. Door dit te doen, zei Chainlink dat het individuele financieringsondersteuning kan stimuleren die wordt aangeboden aan projecten die algemeen worden geaccepteerd door de gemeenschap. Als gevolg hiervan zou er bredere financiering zijn voor open-sourceprotocollen.

“DeFi heeft aangetoond hoe open-source technologie ons financiële systeem kan verbeteren, en we zien nu dat Ethereum slimme contracten verder gaan dan DeFi en waarde gaan genereren in andere markten zoals verzekeringen, gaming, NFT’s, asset tokenization en meer”, schreef Chainlink.

In de blogpost voegde Chainlink toe dat ze geloven dat het hun missie is als een van de belangrijkste protocollen in de blockchain-gemeenschap om deel te nemen aan het verbeteren van de open-source gemeenschapsprojecten op verschillende markten, met name de infrastructuur die cruciaal is voor alle protocollen, inclusief Chainlink.

Tip: bent u op zoek naar een app om slim te investeren? Handel veilig door u te registreren bij onze favoriete keuze, eToro: bezoek & maak een account

Technische analyse: LINK wil hoger

De LINK-prijs sloot vorige week bijna 8% lager omdat de prijsactie is teruggekeerd naar $ 13,50 om de onderbroken weerstandslijn opnieuw te testen. De beweging van Bitcoin van de ene op de andere dag sleepte de LINK-prijs ook omhoog voordat er een correctie plaatsvond om LINK voor vandaag ongeveer 4% in het rood te duwen.

LINK prijs dagelijkse grafiek (TradingView)

Het is nu duidelijk dat beleggers die LINK willen kopen, geconcentreerd zijn rond de $ 12,20, waar de stijgende trendlijn en 100-DMA zich bevinden. Nog een stukje lager en we zullen waarschijnlijk hernieuwde interesse zien om in LINK te investeren met een eerste opwaartse doelstelling van $ 16,35.

Samenvatting

Chainlink zei dat het zal deelnemen aan de Gitcoin Grants Round 8 als een matchende partner die projecten en protocollen financiert die de Ethereum-infrastructuur aanzienlijk kunnen verbeteren. Ondertussen is de LINK-prijsactie lager gecorrigeerd.