Bondly DeFi-project verhuist van Polkadot naar Cardano

Geschreven door: Ali Raza
december 11, 2020
  • Bondly verhuist van Polkadot om robuustere functionaliteit te bieden.
  • Slimme contractfunctionaliteit maakt de introductie van DApps mogelijk.
  • Integratie maakt het gebruik van API en volledig slimme contractgestuurde producten mogelijk.

Cardano (ADA) blockchain-platform verwelkomt zijn allereerste DeFi-project op het platform. Het project maakt deel uit van Cardano’s hervorming van de Smart Contract-functionaliteit die onlangs is gelanceerd. Door de nieuwe functionaliteit is het nu mogelijk om gedecentraliseerde apps (DApps) op het Cardano-netwerk te bouwen.

IOHK, het bedrijf achter de Cardano-blockchain, kondigde op Twitter aan dat het partnerschap “een enorme stap is in de voortzetting van de missie van beide bedrijven om gedecentraliseerde financiering naar de massa te brengen.

Defi-project gaat in februari live

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Het project zal klaar zijn in februari 2021 en zal het DeFi-project integreren in het Cardano blockchain-ecosysteem. Charles Hoskinson, CEO van Cardano, wees erop dat de integratie van Bondly in het Cardano-platform meer kansen en positieve resultaten zal bieden in de richting van een massale acceptatie van DeFi.

Volgens Hoskinson zal de introductie van DApps het DeFi-protocol in staat stellen om op te schalen tot de perfecte vervanging van het wereldwijde digitale financiële systeem.

De integratie zal enige tijd in beslag nemen omdat Bongly al zijn protocollen van het Polkadot (DOT) netwerk naar het Cardano netwerk moet verplaatsen. Het bedrijf heeft al twee producten, waaronder eCommerce BONDProject en over-the-counter handelsplatform BSwap.

Traditionele bankdiensten samenvoegen met blockchain-technologie

Bondly is een crypto-gebaseerd e-commerceplatform dat fungeert als een peer-to-peer uitwisseling, waardoor handel in meerdere ketens mogelijk is. Het combineert blockchain-technologie en traditionele bankdiensten.

Volgens de aankondiging betreft de eerste samenwerking producten uit zowel het IOHK-ecosysteem als het Bondly-protocol. Het zal belangrijke mijlpalen en gezamenlijke roadmaps delen voor de lancering van het project.

Aan de andere kant is Bondly’s eCommerce-systeem, BONDProject, opgezet om kopersbescherming en gedecentraliseerde escrow te bieden door gebruik te maken van de slimme contracttechnologie van Cardano. Op basis van de integratie zal het project API en volledig slimme contract gestuurde producten op het Cardano netwerk gebruiken.