Ad
De eerste Bitcoin-ico ter wereld

Mis de 100x niet

Samurai dog KOOP NU

Cardano in een grote opwaartse trend, moet u nu ADA kopen?

Door:
op Feb 10, 2021
Listen
  • Cardano zit sinds vrijdag in een grote opwaartse trend.
  • ADA won in deze vijf dagen meer dan 60%, en streeft uiteindelijk naar $1,4.
  • De huidige prijsstijging lijkt overbelast, en een terugval zou de meest waarschijnlijke uitkomst kunnen zijn.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Cardano (ADA) zat sinds vrijdag in stijgende lijn, met een prijsstijging van meer dan 60% in slechts vijf dagen. Wat is de reden achter de huidige prijsstijging en moet u nu wat ADA kopen?

Fundamentele analyse: de levensvatbaarheid van Smart Contract verhoogde de positieve vooruitzichten van Cardano

Copy link to section

De op vier na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie wist zulke enorme winsten te boeken dankzij de fundamentele verbeteringen, voornamelijk de aankondiging van de lancering van Smart Contract op het Cardano-testnet. Bovendien lijken Cardano’s marktpositie als de meest gedecentraliseerde cryptocurrency, evenals zijn toekomstperspectief op het gebied van het creëren van slimme contracten en slimme contractoverdrachten van Ethereum naar het Cardano-netwerk ongelooflijk optimistisch.

Cardano boekte een week-op-week winst van 55,80%, beter dan de winst van 35,05% van Bitcoin en 18,86% van Ethereum. De op vier na grootste cryptocurrency naar marktkapitalisatie heeft momenteel een marktwaarde van $ 21,16 miljard.

Op het moment van schrijven handelt ADA voor $ 0,685, wat een prijsstijging vertegenwoordigt van 85,58% in vergelijking met de waarde van de vorige maand.

Technische analyse ADA/USD: is Cardano klaar om zijn hoogste punt van $1,4 te bereiken?

Copy link to section

De op vier na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie zit nog steeds in de opwaartse trend, en als de bulls hogere hoogtepunten blijven posten op zware volumes, kan ADA oplopen tot $ 1,4. In de tussentijd is de belangrijkste weerstand de recente high van $ 0,7265 en het gebied rond $ 0,8.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest globally in stocks, options, futures, currencies, bonds and funds from a single unified platform, with our highest-rated broker.

Ad

Cardano’s huidige zet lijkt erg overbelast en ongezond, en veel technische analisten pleiten voor een terugval. Cardano’s netwerkupgrades en het langetermijnperspectief kunnen echter bewijzen dat ze ongelijk hebben. Uiteindelijk zullen traders moeten letten op het volume in plaats van op de prijsactie, aangezien de enige manier waarop ADA stopt met stijgen, is als bears uitgeput raken.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

ADA/USD daily chart
ADA/USD dagelijkse grafiek

ADA’s RSI op het dagelijkse tijdsbestek is het overboughtgebied binnengedrongen en zit er momenteel diep in. De huidige waarde ligt op 84,67.

ADA/USD 1-hour chart
ADA/USD 1-uur grafiek

Als we inzoomen op het uurlijkse tijdsbestek, kunnen we ADA’s volumedaling zien naarmate de tijd verstreek (hoewel het volume nog steeds ongelooflijk hoog is in vergelijking met het niveau van vóór de piek). De cryptocurrency lijkt erg voorzichtig te zijn rond de 21-uurs EMA, terwijl de 50-uurs EMA sterke ondersteuning biedt.

De huidige uptrend van ADA zal in twijfel worden getrokken als de cryptocurrency de EMA van 50 uur doorbreekt. In dat geval kunnen traders een pullback verwachten naar het $ 0,6-gebied en een test van het 23,6% Fib-retracementlevel.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.

0/10
Get signals
Cardano Cryptocurrency Uitgelichte artikelen en marktanalyse