Prijsvoorspelling Elrond voor februari na een enorme stijging

Geschreven door: Michael Harris
februari 10, 2021
  • Voyager Digital heeft de Elrond onlangs op zijn platform vermeld.
  • De EGLD prijs is in februari op een gegeven moment bijna 240% hoger verhandeld.
  • Een diepere pullback is waarschijnlijk gerechtvaardigd gezien de schaal van de bullish beweging van EGLD.

De prijs van Elrond Gold Token (EGLD) is in februari bijna 240% gestegen nu de terugval begint bij het nemen van winst.

Fundamentele analyse: EGLD vermeld op Voyager Digital

Cryptocurrency makelaar Voyager Digital heeft Elrond onlangs op zijn platform vermeld en zijn aanbod met meer dan 55 crypto-activa uitgebreid.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

“De notering van ons 56e token biedt Amerikaanse klanten nu een gemakkelijke manier om te investeren in het Elrond-netwerk. Investeerders kunnen nu de Voyager-app downloaden, hun account financieren en binnen enkele minuten beginnen met handelen in eGold”, aldus Steve Ehrlich, co-oprichter en algemeen directeur van Voyager.

Voyager Digital biedt particuliere en institutionele beleggers een kant-en-klare oplossing waarmee digitale activa kunnen worden verhandeld.

Elrond is een zeer schaalbaar blockchain-platform voor gedistribueerde apps die door bedrijven worden gebruikt. Het native token van het platform genaamd eGold (EGLD) wordt door consumenten gebruikt voor het betalen van netwerkkosten, maar ook voor het uitzetten en belonen van validators. EGLD’s andere use-cases zijn financiële technologie, DeFi en het ‘Internet of Things’.

Beniamin Mincu, CEO en mede-oprichter van Elrond, zei dat de verschuiving van traditioneel naar DeFi naar verwachting de ontwikkeling van een regelgevingskader op een aantal positieve manieren zal vergemakkelijken.

Hij voegde eraan toe dat een beursgenoteerd bedrijf als Voyager het ontketenen van “het potentieel van meerdere biljoenen dollars van blockchain” aanzienlijk zal versnellen.

Technische analyse: EGLD prijs schiet omhoog

De EGLD-prijs is in februari op een bepaald moment vandaag en gisteren bijna 240% hoger verhandeld, voordat een terugval van meer dan 20% vanaf de hoogtepunten begon. De prijsactie wordt gedurende bijna drie weken continu hoger.

EGLD dagelijkse grafiek (TradingView)

Een diepere terugtrekking is waarschijnlijk gerechtvaardigd gezien de schaal van deze stap in EGLD. Het is waarschijnlijk dat we de prijsactie zullen zien verschuiven naar het $ 150 gebied, waar de 38,2% Fibonacci-lijn zich bevindt, wat een kans biedt aan late kopers om EGLD te kopen.

Samenvatting

Cryptocurrency makelaar Voyager Digital heeft de Elrond onlangs op zijn platform vermeld, waardoor de munt zijn indrukwekkende bullish beweging kan voortzetten.