Ad

DE AFREKENING VOOR MEME COINS IS EINDELIJK HIER

Memeinated animation

DE VOLGENDE X100 PRESALE BEGINT BINNENKORT

KOOP NU

Prijsvoorspelling voor Bitcoin (BTC) in maart

Door:
op Feb 21, 2021
Listen
  • Uit een recent onderzoek blijkt dat 5% van de bedrijven in 2021 in Bitcoin wil investeren.
  • Bitcoin is in februari bijna 15% gestegen.
  • De 261,8% Fibonacci-uitbreidingslijn op $ 63.500 zal waarschijnlijk fungeren als het volgende opwaartse doel.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De prijs van Bitcoin (BTC) heeft vandaag de grens van $ 57.000 overschreden, aangezien de indrukwekkende bull-run zich uitstrekt tot in de tweede helft van februari.

Fundamentele analyse: 5% van de ondervraagde bedrijven koopt dit jaar Bitcoin

Copy link to section

Volgens een kleine enquête van Gartner wil ongeveer 5% van de bedrijven in 2021 investeren in Bitcoin als bedrijfsmiddel, terwijl nog eens 11% zei dat ze dit tegen 2024 willen doen.

Gartner besloot dit onderzoek uit te voeren nadat Tesla, de gigant van elektrische voertuigen, $ 1,5 miljard in Bitcoin had gekocht en MicroStrategy’s aankondiging van een bod van $ 600 miljoen aan converteerbare obligaties in een poging om de opbrengst te gebruiken om extra BTC te kopen.

77 deelnemers werden ondervraagd door Gartner, waarvan 50 CFO’s van verschillende bedrijven. De opvattingen over investeren in de beste cryptocurrency varieerden op basis van de sector waarin het bedrijf werkt, waarbij de technische industrie het grootste enthousiasme voor Bitcoin toonde, aangezien 50% van zijn respondenten verwacht in de toekomst in Bitcoin te investeren.

Terwijl 84% van de respondenten hun bezorgdheid uitte over investeren in Bitcoin vanwege de hoge volatiliteit, koos de meerderheid van hen ook voor een afwachtende houding. Meer dan 70% van de ondervraagden zei erg geïnteresseerd te zijn in de vraag of andere bedrijven van plan zijn in cryptocurrency te investeren.

“Financiële leiders die de taak hebben de financiële stabiliteit te waarborgen, zijn niet geneigd om speculatieve sprongen te maken op onbekend terrein”, zegt Alexander Bant, hoofdonderzoeker bij Gartner.

“Het is belangrijk om te onthouden dat dit een opkomend fenomeen is in de lange tijdlijn van bedrijfsactiva. Financiële leiders die de taak hebben de financiële stabiliteit te verzekeren, zijn niet geneigd speculatieve sprongen te maken op onbekend terrein”, voegde hij eraan toe.

Technische analyse: Bears geven zich over

Copy link to section

Het lijkt erop dat de BTC bears zich hebben overgegeven. De prijsactie beweegt continu hoger, zonder grote correcties aan de keerzijde aan te brengen. Bitcoin is in februari bijna 15% gestegen en handelt vergeleken met begin oktober ongeveer 480% hoger.

Bitcoin wekelijkse grafiek (TradingView)

De enige beschikbare technische tool die het volgende doelwit voor de BTC kopers kan meten, zijn Fibonacci-uitbreidingslijnen. De 261,8% Fibonacci-uitbreidingslijn komt op $ 63.500 en zal waarschijnlijk fungeren als het volgende doelwit naar boven. Aan de andere kant kunnen we een terugval zien naar de $ 50.000.

Samenvatting

Copy link to section

Uit een onderzoek van Gartner blijkt dat ongeveer 5% van de bedrijven zei dat ze dit jaar geïnteresseerd waren in het kopen van Bitcoin als bedrijfsmiddel. In de tussentijd is ‘s werelds grootste cryptocurrency steeds hoger blijven marcheren met kopers die niveaus boven de $ 60.000 bekijken.

Ad

Trade eenvoudig als een expert met eToro. Investeer in aandelen zoals Tesla & Apple. Trade onmiddellijk ETF’s zoals FTSE 100 & S&P 500. Inschrijven binnen enkele minuten.

10/10