Horizen werkt met IOTA aan de groei van IOTA Oracles en Zendoo

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde… read more.
on mrt 3, 2021
  • IOTA Oracles zullen dienen als een brug tussen de twee ecosystemen.
  • De integratie van IOTA Oracles in Zendoo zal in twee fasen plaatsvinden.
  • Deze stap bevordert de missie van Horizen om een interoperabel ecosysteem te bouwen.

Horizen heeft de handen ineengeslagen met IOTA, open source, feeless-gegevens en protocol voor waardeoverdracht. Horizen onthulde dit nieuws via een persbericht en merkte op dat door deze samenwerking de bedrijven de functionaliteit van de nieuw gelanceerde IOTA Oracles zullen uitbreiden. Afgezien hiervan proberen ze Oracle-functionaliteiten te integreren met Zendoo’s Horizen-sidechain en schaalprotocol.

Volgens het persbericht proberen IOTA Oracles gedecentraliseerde applicaties (dApps) en slimme contracten in het IOTA-netwerk te introduceren. Via de orakels wil het netwerk op een veilige manier de digitale en de fysieke wereld op een gedecentraliseerde en toestemmingsloze manier samenvoegen. Naar verluidt zal de introductie van deze functionaliteit in Zendoo in twee fasen plaatsvinden. De eerste is de opname van IOTA Oracles door Zendoo in zijn sidechain-POC. De tweede zal IOTA Oracles integreren in de Zendoo SDK.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Deze samenwerking is weer een belangrijke stap in de richting van Horizen’s missie om het meest veilige, inclusieve en interoperabele ecosysteem te ontwikkelen.

Een wederzijds voordelig partnerschap

IOTA zal deze maand een aanzienlijke netwerkupgrade ondergaan, genaamd Chrysalis. Met deze upgrade probeert IOTA zich te concentreren op het verbinden van een verscheidenheid aan ecosystemen met uitzonderlijke waardeproposities en waardevolle use-cases. Aan de andere kant wil Zendoo SDK bedrijven en ontwikkelaars gepersonaliseerde blockchains laten bouwen. Als zodanig zal deze samenwerking helpen bij de roadmap van Horizen terwijl het diensten blijft leveren aan de blockchain-industrie.

Volgens Dominic Schiener, de mede-oprichter van de IOTA Foundation,

Het doel van dit partnerschap is om de expertise van elkaar te gebruiken om uit te breiden naar gebieden die wederzijds voordelig zijn voor beide ecosystemen.

Hij voegde eraan toe dat het doel van IOTA is om blockchain-functionaliteit uit te breiden naar real-world applicaties. Hij merkte verder op dat IOTA’s Oracle-oplossing voor Horizen Zendoo-sidechains de belichaming is van deze missie.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld