Een prijsanalyse voor Chainlink (LINK) in april

Geschreven door: Michael Harris
april 17, 2021
  • Graph Blockchain Inc. is doorgegaan met het kopen van LINK.
  • Chainlink is deze week ongeveer 25% gestegen om comfortabel boven de $40 te handelen.
  • Cryptohandelaren die LINK willen kopen, richten zich waarschijnlijk op $46,80.

Chainlink (LINK) heeft deze week zijn bullish run verlengd tot boven de $ 40, omdat institutionele beleggers, zoals Graph Blockchain, bleven investeren in populaire digitale activa.

Fundamentele analyse: Graph Blockchain wijst $500.000 toe aan LINK

Graph Blockchain Inc. heeft aangekondigd dat het de laatste tranche heeft ingezet in Chainlink’s token LINK, waarmee het zijn derde token-acquisitie markeert. Na de aankondiging van de implementaties van $ 2 miljoen op 6 april, heeft Graph de laatste tranche van een half miljoen dollar in LINK geïnvesteerd.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

“We zijn erg verheugd om geld in te zetten voor onze derde tokenaankoop. We zijn ervan overtuigd dat LINK in waarde zal stijgen, aangezien het een substantiële marktkapitalisatie heeft van meer dan $ 13 miljard, een vast aanbod, en mogelijk het belangrijkste stuk infrastructuur is. Graph begrijpt uit de eerste hand hoe waardevol het overbruggen van onchain- en offchain-databronnen is voor slimme contracten en Chainlink is de beste oplossing op de markt”, aldus Paul Haber, Chief Executive Officer van Graph Blockchain.

Voordat Graph LINK kocht, had Graph $ 1 miljoen van zijn inzetkapitaal in de Polkadot (DOT) en $ 500.000 in de Cardano (ADA) gestoken via zijn volledige eigen cryptocurrency-divisie Babbage Mining Corp.

“Terwijl we de cryptoportfolio uitbreiden, zal de toegevoegde waarde van Graph de mogelijkheid omvatten om in de toekomst gebruik te maken van de crypto-acquisities om een gediversifieerde crypto-onderneming op te bouwen binnen een beursgenoteerd bedrijf”, aldus Haber.

Graph Blockchain is een bedrijf dat hoogwaardige blockchain-oplossingen ontwikkelt, waaronder adviesdiensten en data-analyse. Chainlink daarentegen is een gedecentraliseerd oracle-netwerk dat off-blockchain-gegevens naar slimme contracten verzendt. Met andere woorden, het dient als een brug tussen slimme contracten en externe data of de buitenwereld.

Technische analyse: nieuwe recordhoogtes

Chainlink is deze week met ongeveer 25% gestegen om comfortabel boven de $ 40 te handelen. Deze week markeert de derde opeenvolgende week van winst voor LINK, waarbij de marktkapitalisatie van het digitale activum sinds eind maart bijna is verdubbeld.

Chainlink (LINK) dagelijkse grafiek (TradingView)

In de toekomst zullen cryptohandelaren die LINK tokens willen kopen, zich waarschijnlijk richten op de 161,8% Fibonacci-uitbreidingslijn op $ 46,80. Aan de andere kant zal het voormalige record van $ 36,90 ondersteuning bieden als de prijsactie zich terugtrekt van deze niveaus.

Samenvatting

Graph Blockchain zei dat het $ 500.000 van zijn inzetkapitaal heeft toegewezen aan LINK, nadat het enkele dagen geleden $ 1,5 miljoen in DOT en ADA had geïmplementeerd. De LINK prijs is de afgelopen dagen blijven stijgen om nieuwe recordhoogtes boven de $ 44 te drukken.