Lido begint met Solana (SOL) diensten aan te bieden

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket, snooker en… read more.
on mei 1, 2021
  • Verschillende projecten hebben het Solana netwerk overgenomen.
  • Lido leidt de ontwikkelingsfinanciering om Lido's diensten in de keten aan te bieden.
  • Lido zegt dat de inschrijving haar doelen kan verbeteren.

Terra en ETH 2.0 staking service Lido heeft zijn plannen aangekondigd om de Solana (SOL) blockchain in te schrijven als onderdeel van zijn doelen om uit te breiden naar andere proof-of-stake ketens. Lido zegt dat het een liquide staking-protocol wil bouwen voor de Solana blockchain.

Lido wil staken meer gedecentraliseerd maken

Volgens de aankondiging heeft het het potentieel van snelle uitbreiding van activa die via Lido worden ingezet. Dit kan de doelen van Lido verbeteren om staken gedecentraliseerd en gemakkelijk te maken voor het proof-of-stake netwerk. Bovendien kan het enorme terugkerende inkomsten genereren voor de Lido DAO, wat waarde zal opleveren voor de LDO houders.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Solana blockchain heeft het afgelopen jaar een enorme acceptatie en groei gezien. En met een opwindend ecosysteem rond Serum en andere DeFi-projecten, kan het platform in de toekomst een grotere groei zien.

Solana is het go-to platform geweest voor sommige projecten, zoals Pyth Network 3, Oxygen 2 en Raydium 1. Momenteel is er meer dan $ 14 miljard ingezet op Solana, waardoor het een van de 5 grootste proof-of-stake netwerken is in termen van ingezette waarde.

Betekenis van het liquid staken op Solana

Staked liquid token heeft een enorm potentieel voor het ecosysteem, aangezien stSOL kan worden gebruikt als onderpand in DeFi-applicaties op Solana en andere platforms.

Ontwikkelingsfinanciering om de diensten van Lido in een extra keten aan te bieden, is afkomstig van de organisatie Lido Ecosystem Grants. Het programma werd in maart geïnitieerd door het bestuur van Lido.

Chorus One heeft 2 miljoen verworven tokens aangevraagd als compensatiepakket. Het zocht ook naar een formule voor het delen van inkomsten die Chorus One recht zou geven op 20% inkomsten uit protocolvergoedingen.

Een liquid staking uitbreiding op Solana zou echter een protocolvergoeding kunnen genereren die vergelijkbaar is met de stETH / liquid staking op Ethereum. In een dergelijke opzet splitsen de Lido DAO treasury- en mode-operators 10% vergoeding voor het staken van beloningen. Volgens de belanghebbenden wordt de vergoeding gereserveerd om een verzekeringsfonds te laten groeien.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld