DOGE fans kunnen nu tot 2,25% rente op Gemini verdienen

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on mei 11, 2021
  • Dogecoin, ooit een grapcrypto, groeide nu tot indrukwekkende proporties.
  • De op meme gebaseerde crypto werd de op drie na grootste munt.
  • Gemini heeft het in zijn Gemini Earn portfolio opgenomen, waardoor houders er rente over kunnen verdienen.

Dankzij de recente uitbarsting van populariteit en snel stijgende prijs, is DOGE een van de grootste crypto’s in de hele branche geworden en is het erin geslaagd om de vierde plek op de lijst met grootste cryptocurrencies te bereiken op basis van marktkapitalisatie. Dat lijkt echter slechts het begin te zijn van de vooruitgang die dit specifieke project zal zien.

Gemini biedt speciale voordelen voor DOGE eigenaren

Tot nu toe behandelde de crypto industrie DOGE als een grapmunt die het was in 2013, toen het voor het eerst werd gemaakt. Dogecoin is nu echter veel meer dan dat, en sommigen beginnen het eindelijk toe te geven.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Gemini – een in de VS gevestigde cryptobeurs die eigendom is van de Winklevoss-tweeling – toonde bijvoorbeeld zijn waardering voor DOGE door het toe te voegen aan zijn Gemini Earn portfolio, waarmee het de 32e cryptocurrency is die hier ooit is vermeld.

Dit betekent dat crypto gebruikers nu de mogelijkheid hebben om rente te verdienen op DOGE. De rente kan oplopen tot 2,25%, wat misschien niet veel lijkt, maar het kan op termijn een aanzienlijke impact hebben op de inkomsten van de gebruikers.

Bovendien werd Gemini door het bieden van ondersteuning aan DOGE de enige gereguleerde cryptocurrency beurs die het mogelijk maakte te handelen en rente te verdienen op DOGE in alle 50 Amerikaanse staten.

DOGE wordt mogelijk de opvolger van Bitcoin

Ten slotte verraste Gemini ook de cryptogemeenschap door zijn overtuiging te onthullen dat Dogecoin de opvolger van Bitcoin (BTC) zou kunnen zijn, althans als het gaat om het voortzetten van de traditie van BTC om het geld van de mensen te zijn.

Naarmate de tijd verstrijkt, is Bitcoin steeds minder het geld van de mensen, en meer een opslagplaats van waarde – digitaal goud, wat al vele jaren zijn bijnaam was.

Het gat dat door deze upgrade van BTC wordt achtergelaten, kan worden opgevuld door Dogecoin, die zeker in populariteit lijkt te groeien en genoeg gebruikt om dit vertrouwen erin te rechtvaardigen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld