Urban Tea begint BTC, DOGE en ETH te accepteren

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde… read more.
on mei 11, 2021
  • Deze wijzigingen zijn van toepassing op de winkels van het bedrijf in China en restaurants in de VS.
  • Deze stap is bedoeld om klanten dagelijkse gebruiksscenario's met crypto aan te bieden.
  • Voordien waagde het bedrijf zich aan cryptomining.

Urban Tea, een beursgenoteerd theebedrijf, is begonnen met het accepteren van cryptocurrencies als betaling in al zijn Chinese winkels. Een persbericht onthulde dit nieuws op 10 mei, waarbij werd opgemerkt dat alle Urban Tea winkels die worden geëxploiteerd door 39 Pu Tea Co. LTD in China Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Dogecoin (DOGE) als betaling zouden accepteren vanaf deze week. Deze wijzigingen zouden ook van toepassing zijn op alle restaurants die door Guokui Management Inc. in de VS worden beheerd.

Volgens het persbericht is deze stap bedoeld om cryptocurrencies in het leven van de klanten van het bedrijf te brengen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De voorzitter van de raad van bestuur van Urban Tea, Xianlong Jack Wu, zei dat Urban Tea door de introductie van cryptobetalingen ernaar streeft om cryptocurrency toepassingsscenario’s in het dagelijkse leven van zijn klanten te brengen. Hij voegde eraan toe dat het bedrijf verwacht dat zijn cryptominingplan geleidelijk zal worden geïmplementeerd. Afgezien hiervan zei Wu dat het bedrijf hoopvol is over het veelbelovende vooruitzicht van deze nieuwe kans.

Geen crypto-newbie

Dit nieuws komt nadat Urban Tea in februari aankondigde dat het zijn activiteiten zou uitbreiden door zich te wagen aan cryptomining. Het bedrijf herdacht deze uitbreiding door twee nieuwe leidinggevenden aan te stellen, namelijk Fengdan Zhou als COO en Yunfei Song als onafhankelijk bestuurder. Volgens de aankondiging zouden deze functionarissen een cruciale rol spelen bij het ondersteunen van de strategische uitbreiding in blockchain- en cryptomining.

De CEO van Urban Tea, Yi Long, legde uit waarom het bedrijf had besloten deze actie te ondernemen en zei dat zowel de blockchain als de cryptocurrencies massaal worden geaccepteerd, waardoor ze mainstream zullen worden. Vanwege de toenemende belangstelling voor de opkomende sector besloot het managementteam van het bedrijf de vooruitzichten om de crypto-ruimte te betreden te verkennen, te onderzoeken, te bestuderen en te bespreken. Hiermee streefde het bedrijf naar meer waarde voor zijn aandeelhouders.

Bullish over hoe het aanstellen van Zhou en Song het bedrijf zou helpen zich in crypto te wagen, zei Long,

We verwachten dat hun branchekennis, gecombineerd met onze groeistrategie, ons uitbreidingsplan naar de cryptocurrency mijnbouw zal leiden. In de toekomst verwachten we dat Urban Tea zich zal uitbreiden naar blockchain ecologie, zoals cryptocurrency mijnbouw, blockchain mijnbouw en -onderhoud en cryptocurrency beursoperaties.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld