Is het verstandig om NEO en TRON te kopen met de huidige Chinese reguleringen?

By: Milko Trajcevski
Milko Trajcevski
Milko maakt gebruik van zijn passie voor cryptocurrencies en leert beleggers elke dag iets nieuws. In zijn vrije tijd… read more.
on mei 25, 2021
  • De onderdrukking van cryptocurrencies in Peking heeft bij investeerders tot veel zorgen geleid.
  • Chinese toezichthouders hebben hun beperkingen aangescherpt.
  • Houders van NEO en TRON zijn bang dat hun investeringen in waarde zullen dalen.

Sinds kort heeft China financiële instellingen en eigenlijk elk betalingsbedrijf beperkt in het verlenen van diensten die verband houden met cryptocurrency transacties. Dit is echter misschien niet zo ernstig als u denkt, aangezien het niet de eerste keer is dat China probeert de handelsmarkt te beperken.

Individuen in China kunnen nog steeds hun lokale banken gebruiken en yuan inwisselen voor cryptocurrencies, ervan uitgaande dat ze niet aangeven dat een overboeking bedoeld is om Bitcoin (BTC / USD) of Ethereum (ETH / USD) te kopen.

Vooruit kijken

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Hoewel China inderdaad crypto’s heeft beperkt, is dit niet het einde. Toch moet u erop voorbereid zijn dat de markt wijdverspreid zal zijn te midden van verwarring en onduidelijkheid. In feite heeft de hele markt de laatste tijd een neerwaartse spiraal doorgemaakt, met name cryptocurrencies waarvan de wortels teruggaan naar China. Neo (NEO / USD) wordt door Da Hongfei en Erik Zhang beschouwd als de eerste openbare blockchain die in China is ontwikkeld. TRON (TRX / USD) heeft directe banden met de Chinese centrale overheid, aangezien deze dienst doet als adviseur van de nationale autoriteiten van China.

Deze twee op China gerichte cryptocurrencies zijn beschikbaar voor beleggers over de hele wereld en te midden van een mogelijk toenemende Chinese onderdrukking, vragen veel beleggers zich af of NEO of TRX een veiligere gok is.

Neo is een concurrent van Ethereum en biedt een platform voor ontwikkelaars om gedecentraliseerde applicaties en slimme contracten te creëren. TRON is een op blockchain gebaseerd besturingssysteem dat probeert ervoor te zorgen dat de technologie geschikt is voor dagelijks gebruik.

Moet u TRON vasthouden?

Op 25 mei had TRON een waarde van $ 0,075. Slechts een maand geleden werd het verhandeld tegen $ 0,105, wat een 28,7% daling in slechts een maand betekent.

Nog verder teruggaand naar eind maart, bedroeg de TRON prijs $ 0,056. Dit betekent dat Tron, ondanks de uitverkoop, vandaag de dag nog steeds waardevoller is dan twee maanden geleden.

Als de munt onder $ 0,050 valt, is het misschien beter om te verkopen, maar tegen de huidige waarde van $ 0,075 zou u het waarschijnlijk wat langer moeten vasthouden.

Moet u NEO vasthouden?

Op het moment van schrijven op 25 mei heeft NEO een waarde van $ 54,86. Nog maar een maand geleden, op 25 april, bedroeg de waarde $ 82,57, wat impliceert dat de waarde met 33,56% daalde. Laten we nog verder terugkijken voordat we een handelsidee evalueren.

Op 25 maart was de waarde van Neo $ 40,97. Met deze informatie kunnen we tot de conclusie komen dat tussen 25 maart en 25 april, NEO nog steeds 33,9% is gestegen. Het is misschien een slim idee om eraan vast te houden, gezien het feit dat het onlangs weer in waarde begon te stijgen en het potentieel heeft om ergens in de toekomst opnieuw de $ 80 te halen. Als u echter ooit ziet dat het onder de $ 40,00 begint te dalen, is het waarschijnlijk beter om te verkopen.

Nieuws heeft meer invloed op ons scepticisme dan op de waarde

Als we naar de cijfers kijken, kunnen we zien dat we bij zowel TRON als NEO een waardestijging van 33% zien dan twee maanden geleden. Hoewel de twee munten de afgelopen maand inderdaad in prijs zijn gedaald, staan ze nog steeds in het groen en hoef u zich nergens zorgen over te maken als u de munten twee maanden geleden hebt gekocht.

Nieuws zoals de Chinese beperkingen zullen constant opduiken, dit is de waarheid achter de toename in populariteit van deze valuta’s, maar de cryptocurrencies als geheel zijn sterk gebleven en de kans is groot dat ze ook vooruit zullen gaan.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld