Wat zijn de beste cryptos in de Internet of Things sector?

By: Milko Trajcevski
Milko Trajcevski
Milko maakt gebruik van zijn passie voor cryptocurrencies en leert beleggers elke dag iets nieuws. In zijn vrije tijd… read more.
on mei 28, 2021
  • Internet of Things (IoT) is een term die technologie beschrijft waarmee één slim apparaat kan communiceren.
  • IoT bedrijven zijn begonnen te profiteren van cryptocurrencies.
  • Investeren in de juiste IoT cryptocurrency zou grote rendementen op kunnen leveren.

Het Internet of Things (IoT) was oorspronkelijk bedoeld om telefoons, fitnesstrackers, vochtigheidssensoren en in het algemeen alle vormen van technologie waar we van houden, veel nuttiger te maken. In de loop van de tijd heeft het zich echter ontwikkeld tot een punt waarop het zelfs de meest saaie producten naar een heel nieuw niveau kan tillen.

De toekomst van IoT is veelbelovender dan ooit, en er zijn projecten binnen het cryptocurrency universum die de markt nog verder zullen verheffen. MXC, IoTeX en Helium zijn drie van de beste cryptocurrencies die binnen de IoT sector kunnen worden gekocht.

Moet u MXC kopen?

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

MXC is een utility-token dat een IoT token wordt genoemd, waarbij MXC een wereldwijd datanetwerk bouwt waarmee draadloze apparaten verbinding kunnen maken en efficiënt kunnen communiceren over langere afstanden in vergelijking met Wi-Fi of Bluetooth.

MXC handelde donderdag tegen $ 0,0321, wat ongeveer 35% lager is dan waar het een maand geleden werd verhandeld. Als we echter verder kijken naar 27 maart, bedroeg de MXC $ 0,0288. Dit betekent dat ondanks de daling van maand tot maand, MXC over een langere periode met ongeveer 11% is gestegen.

Terwijl de IoT wereld een revolutie teweegbrengt, kunnen we mogelijk zien dat het boven de $ 0,0500 gaat. Als u MXC voor of onder $ 0,0320 kunt kopen, kan dit een solide aankoop zijn. Maar als MXC onder $ 0,0280 daalt, kan dit een teken zijn om duidelijk te blijven, aangezien het aangeeft dat kopers weinig interesse hadden op het niveau van $ 0,03 en waarschijnlijk wachten op een veel lager instappunt.

Moet u IoTeX kopen?

IoTeX IOTX / USD wordt beschouwd als het IoT gerichte blockchain platform van de toekomst met een hoge mate van schaalbaarheid, privacy en ontwikkelbaarheid.

IoTeX heeft een huidige waarde van $ 0,0335 en is, vergelijkbaar met MXC, de afgelopen maand met bijna 30% uitverkocht.

Een maand daarvoor, op 27 maart, bedroeg de waarde van MXC $ 0,0402. Als we zo ver teruggaan, is de waardevermindering slechts 16,67%.

Dit is een munt die het potentieel heeft om een hogere waarde te bereiken op het moment dat meer IoT apparaten blockchain technologie gaan implementeren, en als zodanig, als u het voor $ 0,0330 kunt krijgen, kan het een solide langetermijn investering zijn. Maar wees voorzichtig op belangrijke niveaus, zoals $ 0,03, aangezien een dip onder dit punt aangeeft dat potentiële ondersteuningsniveaus niet konden worden gehandhaafd.

Moet u Helium kopen?

Helium HNT / USD is een gedecentraliseerd, blockchain aangedreven netwerk bedoeld voor IoT apparaten, en het stelt apparaten met een laag vermogen in staat om met elkaar te communiceren en gegevens over het netwerk te verzenden.

Helium handelde donderdag in de buurt van $ 17 en is meer dan 20% gestegen voor de dag en aanzienlijk hoger na het ingaan van 2021 rond $ 1,30.

Hoewel Helium sinds het begin van het jaar sterk in de lift zit, zou het nog steeds door investeerders moeten worden gekocht te midden van recente kracht en onderdeel van een momentumhandel. Als u op een lagere prijs wilt wachten, raden we u aan om te kopen voor $ 15 en een stop-loss in te stellen op $ 14 om het risico en de neerwaartse blootstelling zo goed mogelijk te beheersen.