Charles Hoskinson: DOGE heeft een revisie van de code nodig

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on jun 17, 2021
  • Charles Hoskinson drong er nogmaals bij Elon Musk op aan om Dogecoin snel te repareren.
  • Hoskinson verklaarde dat DOGE een volledige revisie nodig heeft.
  • Hij gaf een soortgelijk advies in mei toen Musk onthulde dat hij samenwerkt met DOGE ontwikkelaars.

Ondanks het feit dat het maanden geleden is dat Dogecoin (DOGE/USD) de best presterende cryptocurrency van 2021 werd, geloven veel mensen er nog steeds niet in. Aangezien dit cryptovaluta 8 jaar oud is, is het niet verwonderlijk dat velen er zo over denken.

Er zijn echter mensen die DOGE wel willen zien slagen, maar menen dat het daar gewoon niet toe in staat is, zoals het nu is. Een voorbeeld is Charles Hoskinson, de maker van Cardano (ADA/USD), die onlangs nog eens opmerkte dat DOGE een grondige make-over nodig heeft om op lange termijn te kunnen overleven.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Niet alleen dat, maar hij benadrukte ook dat de recente waardestijging van DOGE onmiddellijke actie vereist, wat een onmiddellijke fix betekent.

Cardano CEO adviseert Musk nogmaals om op te schieten

De uitspraken van Hoskinson waren direct gericht op Elon Musk, ’s werelds populairste miljardair en zeker de rijkste en populairste man in crypto. Musk is een grote fan van Dogecoin geworden en hij heeft verschillende keren bijgedragen aan de prijsstijging, soms zelfs via Twitter grappen.

Hoskinson zei dat DOGE een volledige revisie van de code vereist die het vergelijkbaar zou maken met andere activa, zoals Solana.

Dit is ook niet de eerste keer dat Hoskinson opmerkt dat DOGE gerepareerd moet worden. In mei gaf hij zelfs advies over hoe het te doen, opnieuw gericht op Elon Musk.

Destijds voerde hij aan dat DOGE een systeem nodig heeft dat vergelijkbaar is met BTC en dat het met een vergelijkbare structuur als Bitcoin 10.000 transacties per seconde zou kunnen verwerken. Vermeldenswaard is dat dit advies werd gegeven in directe reactie op de vraag van Musk over het oplossen en verbeteren van DOGE. De Tesla CEO onthulde dat hij samenwerkt met de DOGE-ontwikkelaars en dat ze op zoek zijn naar ideeën en inspiratie.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld