Moet u 0x kopen? Gokken op de gecombineerde inspanningen van Polygon en 0x

By: Milko Trajcevski
Milko Trajcevski
Milko maakt gebruik van zijn passie voor cryptocurrencies en leert beleggers elke dag iets nieuws. In zijn vrije tijd… read more.
on jun 17, 2021
  • 0x is een protocol ontwikkeld door ZeroEx Inc.
  • In juli 2017 hielden ze hun openbare verkoop die $24 miljoen ophaalde in Ether voor ZRX tokens.
  • Het wordt gebruikt om een netwerk van gebruikers te stimuleren om nieuwe soorten markten te creëren.

0x ZRX/USD kan worden gezien als de software waarmee gebruikers aangepaste activamarkten kunnen creëren. Door het gebruik van het protocol kunt u activa tokeniseren en tokens kopen en verkopen die op de Ethereum blockchain draaien.

Er zijn twee soorten knooppunten die nodig zijn om de markt te bedienen, de makers die liquiditeit aan het orderboek verschaffen en de afnemers die liquiditeit uit het orderboek halen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De ZRX cryptocurrency speelt een grote rol als het gaat om het opereren van markten op het 0x protocol, waar het relayers beloont voor het hosten van orderboeken en het faciliteren van transacties.

Het orderboek wordt bijgehouden door relayers, die de communicatie tussen de 0x orderboeken en de transacties die op de blockchain worden afgewikkeld, moeten faciliteren.

Wanneer een gebruiker een transactie uitvoert, moeten makers de cryptografisch ondertekende orders indienen bij een relayer, die deze vervolgens tegen transactiekosten in het orderboek plaatst, en deze orders bevatten het token dat de handelaar is, de prijs en de vervaldatum.

Zodra het klaar is om te worden uitgevoerd, gebruikt 0x slimme contracten op Ethereum om de eisen van de nemer te matchen met de bestellingen van de maker en draagt het de tokens over.

Deze manier waarop kopers en verkopers elkaar snel kunnen vinden voordat de definitieve, bevestigde transactie wordt geregistreerd, is aantrekkelijk gebleken en kan de implementatie ervan omhoogschieten wanneer andere systemen profiteren van de technologie.

Recente katalysatoren ondersteunen het kopen van 0x

Na de ICO tussen 2017 en 2018 steeg de prijs van het token op zijn hoogtepunt tot $ 0,42. Het viel vervolgens terug voordat het een voorwaartse impuls kreeg door de hype van altcoins begin 2018.

In september 2018 bracht ZRX daadwerkelijk v2.0 uit van het protocol dat nieuwe functies introduceerde, zoals de 0x Portal, Non-Fungible Token Support (ERC-721) en verhoogde efficiëntie bij het matchen van orders, om maar een paar functies te noemen.

De opwinding rond de DeFi en cryptocurrency industrie eind 2020 hielp ZRX ook om hoger in waarde te stijgen, die in 2021 bullish bleef, waar het in april meer dan $ 2 behaalde.

Op 10 juni kondigde Polygon een samenwerking aan met 0x met als doel 1 miljoen gebruikers aan boord te halen. Om het doel van zowel 0x als Polygon te versnellen, dragen beide communities in totaal $ 10,5 miljoen bij. Hier had ZRX een waarde van $ 0,96. Dit geeft ons de vooruitziende blik die we nodig hebben om te zien waar het project naartoe gaat, en als ze dit doel bereiken, kan de prijs flink stijgen.

Op 14 juni begon CoinCap, een toonaangevend, realtime cryptocurrency-marktgegevensplatform, ETH-, ERC-20 token- en Binance Smart Chain- of BEP-20-tokentransacties mogelijk te maken via een integratie met de gedecentraliseerde beurs (DEX) aggregator 0x. Hier werd ZRX gewaardeerd op $ 0,90. Dit betekent dat gebruikers van CoinCap nu ZRX kunnen verhandelen, wat zal leiden tot een grotere interesse.

ZRX, de native cryptocurrency van 0x, wordt momenteel gewaardeerd op $ 0,93. Met de recente push van Polygon en 0x konden we een toename in populariteit zien als het gaat om het gebruik van de ZRX cryptocurrency en als zodanig kan het een solide investering rechtvaardigen. De waarde kan oplopen tot $ 2 zodra het doel om 1 miljoen meer gebruikers aan boord te krijgen is bereikt, wat in het volgende kwartaal zou kunnen gebeuren.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld