Mario Gabelli zegt dat deze aandelen 50% kunnen stijgen

Door:
op Jun 28, 2021
Listen
  • Mario Gabelli zoekt naar bedrijven die baat kunnen hebben bij infrastructuur.
  • De CEO van Gamco Investor zet in op Case New Holland Industrial NV.
  • Gabelli houdt van bedrijven die werken aan een doorbraak in batterijen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Wie houdt er niet van 50% rendement op investeringen? Zelfs de veteranen zouden luisteren als een expert een paar aandelen zou kiezen waarvan hij dacht dat ze de komende jaren zo’n lucratief rendement zouden kunnen bieden. Dat deed CEO Mario Gabelli van Gamco Investor maandag in zijn interview met Bloomberg Surveillance.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Gabelli zoekt naar bedrijven die kunnen profiteren van infrastructuur

Copy link to section

Gabelli werkt al lang aan het in Londen gevestigde bedrijf voor landbouwmachines en -uitrusting, Case New Holland Industrial NV, waarvan hij denkt dat het een enorm rendement kan opleveren omdat de bouwsector naar verwachting zal groeien, deels vanwege de ‘wind in de rug van Capex van bedrijven’.

De CEO benadrukte ook op Bloomberg Surveillance dat boeren precisielandbouw willen die minder water en minder arbeid gebruikt. Gabelli zei:

“Met het vermogen om SG te doen, en een nieuwe CEO Scott Wine die bij Polaris kwam, Case New Holland voor vijftien en een half dollar, een dollar en een kwart winst in twee jaar, en een spin-off van hun Ivaco bedrijf, dat zich met financial engineering bezig houdt, biedt voldoende redenen om te kopen.”

Waarom houdt Gabelli van Hyster-Yale Materials Handling Inc?

Copy link to section

De voorzitter van Gamco Investor noemde Grupo Televisa nog een van zijn vijftig procent aandelen. Hij noemde Hyster-Yale Materials Handling Inc ook als een van zijn topkeuzes, maar het aandeel haalde zijn lijst van ‘nifty fifties’ niet. Gabelli erkende dat Hyster geen bedrijf was dat velen kennen, maar zei:

“Het aandeel staat op $73. Ze hebben te veel geld geïnvesteerd zonder het succes aan te tonen bij het maken van waterstofbrandstof voor hun vorkheftrucks en die vaardigheden vervolgens over te nemen en ergens anders heen te brengen. Het is een goede gok op het herstel van hun bedrijf dat profiteert van de verandering in logistiek. We dachten dat ze in twee jaar vijf dollar zouden verdienen; daar houden we ons nog steeds aan.”

Hyster-Yale sprong van $ 60 per aandeel naar $ 100 per aandeel en vervolgens terug naar ongeveer $ 65 per aandeel. Tot slot zei Gabelli in zijn interview met Bloomberg Surveillance dat bedrijven die werken aan een grote doorbraak in batterijen er ook de komende drie tot vier jaar aantrekkelijk uitzien.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
USA Beurs Noord-Amerika Wereld