Hightower’s Link zegt dat deze twee aandelen het goed kunnen doen in Q4

By: Wajeeh Khan
Wajeeh Khan
Wajeeh is een actieve volger van wereldaangelegenheden, technologie, een fervent lezer en speelt graag tafeltennis in zijn vrije tijd. read more.
on sep 20, 2021
  • Stephanie Link zegt dat Expedia Group Inc een van de beste heropeningsnamen is.
  • Ze ziet ook potentieel voor opwaartse kracht in Prudential Financial in Q4.
  • De S&P 500 index is sinds begin september iets minder dan 2,0% gedaald.

De benchmark S&P 500 index is sinds begin september iets minder dan 2,0% gedaald, maar Stephanie Link van Hightower zegt dat er een “pauze” moest komen, aangezien september bekend staat als “seizoenszwak”.

Positief is echter dat ze vanmorgen twee aandelen uitkoos op CNBC’s ‘Worldwide Exchange’ waarvan ze denkt dat ze het in het vierde kwartaal goed zouden kunnen doen.

Redenen waarom Link Expedia Group Inc leuk vond

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Link ziet Expedia Group Inc (NASDAQ: EXPE) als een van de topnamen voor heropening. In haar interview met CNBC zei ze:

Het zijn vluchten, het zijn auto’s, het zijn cruises. Het is tot op heden achtergebleven bij de markt. Q2 boekingen zijn met 32% gestegen, dus de zichtbaarheid is erg goed. Ze nemen een aandeel in VRBO en hebben een kostenbesparingsprogramma.

Link noemde ‘sterke marges’ als een andere reden waarom ze Expedia leuk vindt. Hogere marges zouden kunnen resulteren in ongeveer $ 2,0 miljard aan vrije kasstroom die de terugkoop van aandelen zou kunnen stimuleren, voegde ze eraan toe.

Expedia is meer dan 15% gedaald ten opzichte van het hoogste punt in het jaar tot medio maart.

Link ziet ook voordeel in Prudential Financial

Een ander aandeel waar Link in het vierde kwartaal opwaarts potentieel ziet, is Prudential Financial Inc (NYSE: PRU). Onder het nieuwe management krimpt de verzekeringsmaatschappij haar activiteiten en richt ze zich op ‘groeigebieden’ zoals opkomende markten. Stephanie zei:

Vorige week verkochten ze 17% van hun variabele lijfrenteboek voor $ 2,20 miljard. Ze zouden het kunnen gebruiken om aandelen terug te kopen, schulden te verminderen en wat fusies en overnames te doen. Het is 3% tot 4% aanwinst voor het bedrijf in de komende twee jaar.

De aandelenhandel tegen acht keer de winst met een dividendrendement van 4,5% was onder andere de reden waarom Link Prudential leuk vindt. De aandelen van het Amerikaanse bedrijf zijn year-to-date al met ongeveer 30% gestegen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld