Spartan Hill creëert Colombiaanse peso stablecoin met Chainlink integratie

Door:
op okt 6, 2021
  • Het nieuwe token wordt zeer betrouwbaar omdat het gedecentraliseerd end-to-end wordt uitgevoerd.
  • Chainlink is het meest populaire, beproefde orakelnetwerk in de blockchain industrie.
  • DLY is de eerste native gedecentraliseerde stablecoin in Zuid-Amerika.

Spartan Hill, een FinTech platform gevestigd in Zuid-Amerika, heeft een Chainlink (LINK/USD) Price Feeds integratie aangekondigd ter ondersteuning van Daily (DLY), een nieuwe, gedecentraliseerde Colombiaanse Peso stablecoin, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Spartan Hill kan de waarde berekenen van crypto onderpand dat wordt gebruikt om nieuwe DLY stablecoins te slaan of te verbranden door veilig en nauwkeurig een nieuwe Chainlink Price Feed voor COP/USD te gebruiken. Op die manier wordt het nieuwe token zeer betrouwbaar en vertrouwd als een troef omdat het gedecentraliseerd end-to-end wordt uitgevoerd.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Chainlink heeft tientallen miljarden veiliggesteld voor top DeFi protocollen

Spartan Hill koos Chainlink omdat het het meest populaire, beproefde orakelnetwerk in de blockchain industrie is en heeft bijgedragen aan het veiligstellen van tientallen miljarden aan waarde voor top DeFi platforms. Chainlink prijsfeeds hebben een uitgebreide marktdekking, waardoor ze prijsgegevens van hoge kwaliteit on-chain kunnen leveren.

Cesar Marroquin, CIO van Spartan Hill, zei:

Chainlink Price Feeds zijn de ideale oplossing om de aanstaande lancering van DLY te ondersteunen, aangezien ze grondig in de tijd zijn getest in productie en ondersteund worden door enterprise-grade datakwaliteit en infrastructuurbeveiliging. De integratie van Chainlink Price Feeds stelt ons in staat om op een gedecentraliseerde en transparante manier onderpand consistent nauwkeurig en veilig te prijzen op basis van de huidige wereldwijde marktomstandigheden.

De eerste gedecentraliseerde peso stablecoin

Spartan Hill is een pionier in het bouwen van DLY, de eerste inheemse gedecentraliseerde stablecoin in Zuid-Amerika, die in een valutabord zit met de Colombiaanse peso. De munt wordt een gemakkelijk toegankelijk digitaal bezit voor iedereen die op zoek is naar stabiel onderpand of stabiele cryptobetalingen binnen geldmarkten en andere DeFi protocollen.

Chainlink Price Feeds zullen een cruciale rol spelen door actuele, nauwkeurige en fraudebestendige COP/USD prijsreferentiegegevens te verstrekken, zodat de nieuwe stablecoin altijd volledig onderpand is.

Voordelen van Chainlink prijsfeeds

Chainlink Price Feeds bieden voordelen zoals veilige node-operators, betrouwbare gegevens, een geweldige reputatie en een volledig gedecentraliseerd netwerk. Hun gegevens zijn afkomstig van een aantal premium data aggregators. Het is ontdaan van bulk, gewogen op volume en verzameld uit honderden beurzen.

De feeds zijn gedecentraliseerd op Oracle netwerkniveaus, Oracle knooppunten en gegevensbronnen, waardoor sterke beveiligingen worden gegenereerd tegen sabotage en downtime. Ze worden beveiligd door op beveiliging beoordeelde, onafhankelijke orakelknooppunten die worden beheerd door toonaangevende gegevensproviders, blockchain DevOps teams en traditionele ondernemingen.

Ten slotte gaat de solide reputatie van Chainlink hen vooruit. Hun gebruikers kunnen de realtime prijzen controleren die worden aangeboden en de historische prestaties van knooppuntoperators en orakelnetwerken onafhankelijk verifiëren.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar eToro

10/10
67% van CFD accounts verliezen geld