Moet u Callon Petroleum kopen na de dip van 16% op vrijdag?

By: Ansh Rathod
Ansh Rathod
Ansh is een tech geek en houdt ervan om op de hoogte te blijven van alle verschillende innovaties in… lees meer.
on nov 29, 2021
  • Het handelt nu 20% lager dan het nieuwe hoogste punt van eerder deze maand.
  • CPE heeft een sterke vraagzone bij $50, dit is een cruciale zone.
  • Er kan een doel van $65 worden vastgesteld.

De aandelen van het onafhankelijke olie- en aardgasbedrijf Callon Petroleum (NYSE: CPE) daalden vrijdag met meer dan 16%, het handelt nu 20% lager dan het nieuwe record ooit eerder deze maand. CPE liet het afgelopen jaar een geweldige groei zien, aangezien de prijs bijna verviervoudigd was. Beleggers grijpen nu deze kans aan om de dip te kopen voordat deze weer begint te stijgen.

De meest waarschijnlijke reden voor de prijsdaling zou de daling van de olieprijs kunnen zijn uit angst voor terugkeer van COVID beperkingen vanwege de mogelijke uitbraak van de Omicron variant. Moet u CPE kopen te midden van de paniek onder beleggers?

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Dit is waar de grafieken op wijzen?

  • Na een nieuw record van $ 65 te hebben bereikt, is CPE met meer dan 20% gedaald en heeft het nu een belangrijk ondersteuningsniveau bereikt. Dit niveau kan een make of break niveau zijn voor CPE, dus beleggers moeten geduld hebben voordat ze posities innemen.
  • CPE heeft een sterke vraagzone van $ 50, dit is een cruciale zone, aangezien een uitsplitsing van deze zone ertoe kan leiden dat CPE naar de prijszone van $ 40 zakt, dus een long positie moet alleen worden ingenomen zodra een duidelijke omkering wordt waargenomen.
  • Een long positie kan worden genomen zodra de CPE weer begint te stijgen, wat zal aantonen dat het steun heeft gekregen van de vraagzone. Een vroege invoer kan riskant zijn omdat de CPE nog steeds kan instorten.
  • CPE heeft het 50-daags voortschrijdend gemiddelde na enkele maanden gebroken, maar als het weer boven het voortschrijdend gemiddelde kan komen, zou er binnenkort een ommekeer kunnen worden gezien.
  • Er kan een doel van $ 65 worden vastgesteld en in de komende maanden kan ook een potentiële nieuwe all-time high worden bereikt.
  • Beleggers moeten voorzichtig zijn en een stop-loss onder de zone instellen.
Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money