ChangeNOW Visa is nu beschikbaar voor pre-order

Door:
op Dec 15, 2021
Listen to this article
  • De eerste set kaarten is alleen beschikbaar voor EU en VK burgers.
  • Er worden geen onderhoudskosten voor de kaart in rekening gebracht.
  • Kaart ondersteunt fiat valuta's zoals USD, EUR, GBP; meer dan 300 cryptocurrencies.

ChangeNOW, een toonaangevende cryptoverwerkings- en handelsservice, lanceerde de pre-order van zijn eigen debet Visa kaarten, vernam Invezz uit een persbericht. Geregistreerde gebruikers hebben toegang tot een batch van 10.000 kaarten. Het is de bedoeling dat deze kaarten in het tweede kwartaal van 2022 worden uitgegeven en naar gebruikers worden gemaild.

Geprijsd op 50 NOW tokens

Momenteel is de pre-orderprijs per ChangeNOW Visa kaart 50 NOW tokens. Er worden geen onderhoudskosten voor de kaart in rekening gebracht. De kaart ondersteunt fiat-valuta’s zoals USD, EUR en GBP en alle crypto’s die ChangeNOW beschikbaar heeft, die op het moment van schrijven meer dan 300 bedragen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Eerste set beschikbaar voor platformleden in de EU en het VK

De eerste set kaarten is alleen beschikbaar voor EU en VK burgers die zijn geregistreerd op ChangeNOW. Het tabblad Voordelen van privé-accounts bevat informatie over de pre-order in de intern ontwikkelde marktplaats van ChangeNOW.

Hoofd PR bij ChangeNOW, Mike Ermolaev, merkte op:

Door onze eigen Visa kaart te lanceren, willen we nieuwe mogelijkheden openen voor onze geregistreerde gebruikers. Het wordt veel gemakkelijker om met crypto te winkelen door de ChangeNOW kaart te gebruiken. Het is niet meer nodig om cryptovaluta in te wisselen voor fiat om dingen te kopen.

ChangeNOW behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen, de uitgifte van ChangeNOW kaarten te annuleren of te beperken. Gebruikers worden onmiddellijk op de hoogte gebracht van aanstaande wijzigingen. Als de uitgifte wordt uitgesteld of geannuleerd, komen alle klanten in aanmerking voor een volledige terugbetaling.

Over ChangeNOW

ChangeNOW is een onbeperkte crypto handels- en verwerkingsservice die snelle cryptoswaps biedt zonder verborgen kosten. Het ondersteunt een breed scala aan activa, waaronder meer dan 300 cryptovaluta en 60+ fiat-valuta’s. De transacties beginnen vanaf $ 2, hebben geen bovenlimiet en nemen ongeveer 5 minuten in beslag.

ChangeNOW blijft een van de grootste voorstanders van crypto adoptie onder het reguliere publiek en heeft als doel een veilige, privé en gebruiksvriendelijke omgeving te bieden als onderdeel van een grotere reeks inspanningen om de crypto-industrie de toekomst in te duwen.

Cryptohandel op ChangeNOW is snel, goedkoop en transparant; gebruikers kunnen crypto niet alleen wisselen via de ChangeNOW website, maar ook via ChangeNOW apps op mobiele iOS en Android apparaten.