OpenSwap integreert Chainlink VRF om het NFT validatieprogramma aan te sturen

Door:
op Jan 4, 2022
Listen to this article
  • Bridge Troll NFT's hebben toegang tot een controleerbare, fraudebestendige bron van willekeur.
  • Integratie met Chainlink geeft OpenSwap een fraudebestendige ervaring.
  • Chainlink VRF biedt cryptografisch bewijs en creëert een willekeurig getal.

OpenSwap, een DEX aggregator zonder slip op Binance Smart Chain (BSC), heeft Chainlink Verifiable Randomness Function (VRF) geïntegreerd om zijn NFT transactie validatieprogramma te ondersteunen, zo kondigde de aggregator op Medium aan. Hun Bridge Troll NFT’s hebben toegang tot een controleerbare, fraudebestendige bron van willekeur die nodig is om ervoor te zorgen dat hun gemeenschapsgerichte beloningsdistributiesysteem aantoonbaar onbevooroordeeld is.

Zorgen voor een fraudebestendige ervaring

De integratie met Chainlink geeft OpenSwap gebruikers een fraudebestendige ervaring. De interactie met Troll Camp en het OpenSwap Interchain Protocol zal eerlijk en transparant zijn.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Voordelen van Chainlink VRF

Chainlink VRF biedt cryptografisch bewijs en creëert een willekeurig getal door blokgegevens te combineren met de vooraf vastgelegde privésleutel van het orakelknooppunt. Er wordt alleen cryptografisch bewijs gemaakt als het VRF proces fraudebestendig is. Het slimme contract van Troll Camp accepteert alleen invoer van willekeurige getallen met geldig cryptografisch bewijs.

Met de integratie krijgen Troll Camp deelnemers openbaar verifieerbare en geautomatiseerde garanties dat elke NFT die met Chainlink VRF wordt gegenereerd, echt willekeurig is.

Native tokens inzetten om NFT’s te verzamelen en te upgraden

Met de Bridge Troll serie kunt u native $OSWAP tokens inzetten om NFT’s te verzamelen en te upgraden om in de gelederen van Troll Camp te stijgen en de zeldzaamheid van de NFT’s te vergroten. Gebruikers kunnen de waarde van hun Bridge Troll NFT’s verhogen door te dienen als een bridgetroll (node validator) voor Open Interchain Protocol.

Bruce Chau, CEO van OpenSwap, zei:

Met de Bridge Troll NFT’s van OpenSwap kunnen DeFi gebruikers dienen als node validators en bridge vergoedingen verdienen bij de release van onze single asset cross-chain bridge – Open Interchain Protocol. NFT’s met echt DeFi hulpprogramma zijn tegenwoordig moeilijk verkrijgbaar, en onze Chainlink VRF integratie helpt de integriteit en eerlijkheid van dit gemeenschapsgerichte aanbod van OpenSwap te beschermen.

Toegang tot beveiligde RNG voor onafhankelijke audits

Om ervoor te zorgen dat Bridge Troll NFT’s op een eerlijke, willekeurige en transparante manier worden gegenereerd, hebben communityleden toegang nodig tot een veilige RNG (random number generator), die ze onafhankelijk kunnen controleren.

Het OpenSwap team koos voor Chainlink VRF omdat het genereren en on-chain verificatie van cryptografische bewijzen het beveiligen en het wordt ondersteund door Chainlink’s befaamde Oracle infrastructuur. Al deze helpen de integriteit te garanderen van elk willekeurig nummer dat aan slimme contracten wordt geleverd.