Wat te kopen nu de Amerikaanse inflatie een nieuw hoogtepunt in 40 jaar bereikt?

By: Wajeeh Khan
Wajeeh Khan
Wajeeh is een actieve volger van wereldaangelegenheden, technologie, een fervent lezer en speelt graag tafeltennis in zijn vrije tijd. lees meer.
on jan 12, 2022
  • De inflatie in de VS steeg in december naar een hoogtepunt in 40 jaar.
  • Malcolm Ethridge zegt dat PayPal en Iron Mountain het in 2022 nog steeds goed zullen doen.
  • Hij besprak zijn kijk op de aandelen op CNBC's "Worldwide Exchange".

De consumentenprijzen in de VS klommen in december naar een nieuw hoogtepunt in 40 jaar, maar Malcolm Ethridge van CIC Wealth zegt dat sommige aandelen de inflatiedruk kunnen weerstaan en het goed zullen doen in 2022.

Ethridge’s bull case voor PayPal

Een van die namen die bij hem opkomt, is PayPal Holdings Inc (NASDAQ: PYPL). Ethridge’s positieve kijk op de fintech gigant is voornamelijk gebaseerd op zijn acquisitiestrategie. Op CNBC’s “Worldwide Exchange” zei hij:

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

We verwachten dat PayPal later dit jaar zijn verwachte gratis contanten van $ 5,0 miljard aan het werk zal zetten. Ze hebben goed werk geleverd door vorig jaar uit te breiden naar de Japanse markt. We verwachten dat ze dit jaar door zullen gaan naar de Aziatische markten. Ik denk dat ze ook een paar doelen hebben geïdentificeerd.

De aandelen van het online betalingsbedrijf zijn in minder dan zes maanden met bijna 40% gedaald, wat volgens Ethridge een geweldige kans is om de aandelen te kopen en deel uit te maken van het agressieve groeiplan.

Volgens Kansas City Fed zou PayPal in de nabije toekomst creditcards kunnen vervangen.

Wat vindt Ethridge nog meer leuk voor 2022?

Zijn tweede keuze voor 2022 is Iron Mountain Inc (NYSE: IRM) – een in Boston gevestigd bedrijf voor documentopslag dat, zegt Ethridge, geschikt is voor investeerders die de REIT ruimte willen spelen. Hij voegde toe:

Het dient als zowel een groei- als een inkomensspel. Met een dividend van 5,0% is het een perfecte manier om de REIT ruimte te spelen, maar het neemt je niet noodzakelijkerwijs mee in dezelfde wilde rit als veel van de REIT’s, omdat het in feite een bedrijf voor gegevensopslagbeheer is.

IRM sloot 2021 af met een winst van 75% op de aandelenmarkt, maar Ethridge verwacht dat de rally dit jaar doorzet.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money