Moet ik Coinbase aandelen kopen na een positief oordeel van Bank of America?

Door:
op Jan 17, 2022
Listen
  • Bank of America ziet een opwaarts potentieel in de aandelen.
  • Coinbase heeft plannen aangekondigd om FairX over te nemen.
  • $200 staat voor de huidige ondersteuning.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De aandelen van Coinbase Global, Inc. (NASDAQ: COIN) zijn sinds het begin van het jaar 2022 met meer dan 10% verzwakt en de huidige aandelenkoers staat op $ 228.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Bank of America heeft een positief beeld van de aandelen van dit bedrijf en meldde dat het een opwaarts potentieel voor de activiteiten van Coinbase verwacht.

Bank of America ziet opwaarts potentieel

Copy link to section

Coinbase is een Amerikaans bedrijf dat een cryptocurrency handelsplatform exploiteert en producten aanbiedt voor zowel particuliere als institutionele cryptocurrency investeerders, evenals andere gerelateerde cryptocurrency producten.

Coinbase heeft meer dan veertig miljoen geverifieerde gebruikers en was in maart 2021 de grootste cryptocurrency beurs in de Verenigde Staten qua handelsvolume.

De activiteiten van het bedrijf hebben tijdens het derde fiscale kwartaal verbeteringen laten zien en Coinbase rapporteerde in november sterke winstresultaten.

De totale omzet is op jaarbasis met 315% gestegen tot $ 1,31 miljard, terwijl de GAAP winst per aandeel $ 1,62 bedroeg.

Bank of America meldde vorige week dat het de komende jaren een positieve trend verwacht, en volgens Bank of America vertegenwoordigen Coinbase aandelen een koopkans. Bank of America-analist Jason Kupferberg voegde toe:

Inkomsten uit abonnementen en services waren goed voor 12% van de totale netto inkomsten in het derde kwartaal van 2021, een stijging van 4% tegenover 2020, en BofA voorspellingen zullen in 2023 goed zijn voor 16% van de totale inkomsten. We zien een combinatie van aanbiedingen die de trend waarschijnlijk zal stimuleren: blockchain beloningen, zijn verdiencampagne (waar gebruikers crypto verdienen om meer te leren over crypto), het nog te lanceren NFT platform en gedecentraliseerde financiële producten.

Coinbase breidt zijn activiteiten uit en het bedrijf kondigde plannen aan om gereguleerde crypto derivatenbeurs FairX over te nemen.

Coinbase is van plan om gereguleerde cryptoderivaten op de markt te brengen, en het zal de infrastructuur van FairX gebruiken om cryptoderivaten aan te bieden aan alle Coinbase klanten in de VS

Er is een grote vraag naar producten binnen de derivatenruimte en de deal zal naar verwachting tegen het einde van het eerste kwartaal worden afgerond.

Fundamenteel gezien handelt Coinbase tegen minder dan zestien keer de TTM EBITDA, en met een marktkapitalisatie van $ 49 miljard zijn de aandelen van dit bedrijf redelijk gewaardeerd.

$200 staat voor huidige ondersteuning

Copy link to section

Coinbase aandelen verliezen hun waarde sinds 09 november 2021, en beleggers moeten er rekening mee houden dat als de Amerikaanse aandelenmarkt een grotere correctiefase ingaat, de aandelen van Coinbase op veel lagere niveaus zouden kunnen staan.

Bron: tradingview.com

Volgens technische analyse beheersen beren de prijsactie voor nu, en een daling onder $ 200 ondersteunt de negatieve trend.

Aan de andere kant, als de prijs boven de weerstand van $ 250 springt, zou het een koopsignaal zijn en het volgende doel zou op $ 270 kunnen liggen.

Samenvatting

Copy link to section

Coinbase rapporteerde sterke winstresultaten in november en volgens Bank of America vertegenwoordigen Coinbase aandelen een koopmogelijkheid. Coinbase breidt zijn activiteiten uit en het bedrijf kondigde plannen aan om gereguleerde crypto derivatenbeurs FairX over te nemen.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Beurs Trading Tips