CACHE integreert LINK om goud backing te controleren

Door:
op apr 7, 2022
  • Dit zal helpen bij het creëren van een geautomatiseerde workflow.
  • Cache's CGT wordt een nog betrouwbaarder bezit.
  • CGT is een volledig gedekt, inwisselbaar en gereguleerd tokenized goudactivum.

CACHE Gold heeft een Chainlink (LINK/USD) Proof of Reserve (PoR) feed op Ethereum (ETH/USD) Mainnet geadopteerd om het vergrendelde goud te controleren dat de CACHE Gold token ondersteunt, zo vernam CGT, Invezz uit een persbericht. Dit zal helpen bij het creëren van een geautomatiseerde workflow voor het bijwerken van huidige reserves on-chain op basis van wijzigingen gerapporteerd door GramChain.

Beproefd, historisch betrouwbaar

Chainlink is een bewezen en historisch betrouwbaar orakelnetwerk in de blockchain industrie, dat al tientallen miljarden dollars veiligstelt voor top DeFi projecten. Na de Chainlink PoR implementatie zal Cache’s CGT een nog betrouwbaarder bezit worden binnen het Ethereum DeFi ecosysteem, omdat gebruikers aanvullend bewijs hebben van de 1-op-1 zekerheidstelling.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Tokenized goud product beveiligen

CACHE Gold gebruikt ook de XAU/USD Chainlink Price Feed om ervoor te zorgen dat betrouwbare, hoogwaardige, fraudebestendige gegevens zijn tokenized gold product beveiligen. De gegevens weerspiegelen de reële marktprijzen voor goud. Ontwikkelaars kunnen de Locked Gold Oracle en XAU/USD Chainlink Price Feed gebruiken om CGT on-chain te prijzen met de zekerheid dat fysiek goud dit volledig ondersteunt.

Een terugbetaalbaar, volledig gedekt, gereguleerd goudactivum

CACHE Gold Token (CGT) is een volledig gedekt, inwisselbaar en gereguleerd tokenized goudactivum, waarbij één CGT wordt gedekt door één gram puur goud dat wereldwijd in kluizen is opgeslagen. Een interface genaamd de CACHE Token Governor synchroniseert de circulerende voorraad CGT met de onderliggende fysieke goudvoorraad van CACHE.

De CACHE Token Gouverneur garandeert dat de hoeveelheid fysiek goud die is vergrendeld altijd meer of gelijk is aan het aantal tokens in omloop. Asset tracking platform GramChain volgt de ratio.

Brian Hankey, medeoprichter van CACHE Gold merkte op:

Chainlink Proof of Reserve is een zeer betrouwbare, goedkope geautomatiseerde auditoplossing die meer transparantie en vertrouwen geeft aan ons platform door middel van cryptografische waarheid. Nu ons platform Chainlinked is, kunnen gebruikers er meer op vertrouwen dat de levering van CGT wordt ondersteund door fysiek goud dat is opgeslagen in kluizen, waardoor het uiteindelijk een betrouwbaarder door goud gedekt activum wordt.

Chainlink PoR zal nu de goudvoorraad van CACHE monitoren zoals gerapporteerd door de GramChain API. Als er een verandering is in fysieke goudreserves die door GramChain worden gemeld boven een bepaalde drempel, zal Chainlink oracles de verandering on-chain doorgeven om het CACHE Gold Proof of Reserve Oracle smart contract bij te werken.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% van CFD accounts verliezen geld