Ad

Crypto voorspellingen – Metacade zal in 2023 voorop lopen

Door:
op Feb 1, 2023
Listen
  • Metacade is een opwindend en innovatief nieuw project, ingesteld om Web3-gaming te verstoren
  • Het project heeft tonnen aandacht getrokken vanwege het uitgebreide P2E-arcade concept
  • De presale van Metacade is snel uitverkocht nu investeerders in 2023 instappen

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Beleggers die investeren in crypto begrijpen dat het vinden van de beste optie tussen de duizenden crypto projecten hetzelfde is als zoeken naar een naald in een hooiberg. Met tal van dubbelzinnige crypto-nieuwsvoorspellingen en rapportages, kan het een serieuze uitdaging worden om die paar verborgen parels te vinden.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Er is echter één project dat duidelijke tekenen vertoont om zich als leider te vestigen, niet alleen aan het begin van 2023, maar misschien voor de crypto-ruimte als geheel. Metacade is een nieuw en disruptief project dat furore maakt in doorgewinterde investeringskringen, nu slimme beleggers zich haasten om het project op hun kooplijst voor 2023 te zetten om te investeren.

De presale van Metacade weerspiegelt deze intense interesse, waarbij het project maar liefst $4.9m opbracht in slechts 10 weken. Deze prestatie is het resultaat van het geweldige potentieel achter het project, dat onder de loep wordt genomen sinds de lancering van de gedetailleerde whitepaper, waarin een aantal opwindende en innovatieve plannen wordt geschetst, klaar om van start te gaan.

Metacade is een nieuwe crypto-ster in wording

Copy link to section

Het begin van 2023 heeft geleid tot veel berichtgeving over crypto nieuws voorspellingen en beoordelingen van crypto om in te investeren, maar Metacade is een zeldzaam voorbeeld van een project dat alle onderdelen in een alomvattend, strategisch plan heeft kunnen bundelen. Het stelt beleggers die investeren in crypto in staat om het potentieel van het project te begrijpen, wat resulteert in een extreem snel verkopende presale.

Het platform is gericht op de combinatie van Web3 met gaming, waarbij het project werkt aan het veiligstellen van een deel van een groeiende markt die nu al $200 miljard waard is. Hoewel de gaming industrie gevestigd is, blijft het problemen ondervinden met gebruikers die zich terugtrekken vanwege dominante bedrijfsbelangen.

Metacade, dat een enorm GameFi-ecosysteem uitbrengt met als vlaggenschip de play-to-earn arcade, zet de traditionele processen op zijn kop en geeft de macht terug aan degenen die het echt verdienen: de gaming community.

Het vertrouwen in het project is duidelijk, met Metacade dat al in een ongelooflijk tempo geld inzamelt en de vooruitzichten in de meeste crypto voorspellingen trotseert, en erkenning krijgt op sociale media. Beleggers die investeren in crypto zijn terecht onder de indruk van de diepgang van het ontwerp van het ecosysteem, aangezien het duidelijke voordelen biedt op het gebied van betrokkenheid op het hele platform.

Wat is Metacade?

Copy link to section

Metacade heeft zijn ambities gesteld om de grootste play-to-earn gaming arcade in de metaverse te bouwen, waardoor gebruikers inkomsten kunnen verdienen terwijl ze spannende titels spelen uit een gevarieerd aanbod van verschillende gaming genres.

Het ecosysteem beschikt over een uitgebreid en goed geïntegreerd beloningssysteem. Gebruikers kunnen beloningen verdienen door middel van activiteiten op het Metacade platform. Natuurlijk kunnen gebruikers verdienen via de play-to-earn arcade, maar ze kunnen ook deelnemen aan competitieve games en toernooien spelen als het past bij hun favoriete speelstijlen.

Er zijn zelfs beloningen beschikbaar voor gebruikers die willen investeren in het community aspect van het Metacade-ecosysteem, met activiteiten zoals het schrijven van game beoordelingen en het delen van gaming alfa, die allemaal een levensvatbare manier blijken te zijn om het native token van het platform – MCADE – te beveiligen.

Hoe werkt het?

Copy link to section

Als een project met een extreem uitgebreide functieset, heeft Metacade behoefte aan een robuust utility-token om het ecosysteem effectief te consolideren. MCADE is dat token en een van de doelen ervan is als de valuta van het platform, met use cases variërend van deelname aan competitieve toernooien tot het kopen van merchandise.

Het MCADE-token komt ook in aanmerking voor staking, wat een fantastisch perspectief voor investeren in crypto creëert, aangezien houders een passieve inkomstenstroom kunnen opzetten en tegelijkertijd het gaming project kunnen ondersteunen. Dit hoge niveau van utility maakt MCADE op dit moment een echte kanshebber voor de beste crypto.

Het project heeft ook een audit van marktleidende Web3-auditor Certik, wat beleggers die investeren in crypto verder geruststelt. Ze weten dat ze in veilige handen zijn bij het Metacade-team.

Alsof het project nog niet overtuigend genoeg was, is er nog een reden waarom MCADE zo’n positieve berichtgeving ziet in crypto voorspellingen. Met het Metagrants programma kunnen ontwikkelaars uit de gaming wereld hun ideeën indienen bij de Metacade community, waarbij MCADE-token houders kunnen stemmen over welke projecten moeten worden gefinancierd. Hierdoor kunnen gamers het platform rechtstreeks beïnvloeden, wat zorgt voor maximale betrokkenheid op de lange termijn.

MCADE – Een zeldzame kans om vroeg in te stappen bij een unieke kans

Copy link to section

Metacade is een ongelooflijk project, en met de presale die MCADE-tokens aanbiedt met een enorme korting op wat momenteel de beste cryptocurrency is, zal het zeker snel uitverkocht zijn. Voor degenen die snel genoeg handelen om nu te investeren tijdens de presale, wacht een spannend 2023!


Je kunt hier deelnemen aan de MCADE presale.

Crypto