Ad

Beste crypto om te kopen in februari 2023

Door:
op Feb 3, 2023
Listen
  • De algehele economie begint te herstellen - en dat geldt ook voor crypto
  • Crypto-presale aanbiedingen vertegenwoordigen enkele van de beste kansen
  • Blockchain-gaming bedrijf Metacade (MCADE) scoort hoog

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Ondanks dat de ondergang voorspeld wordt, zijn er nog steeds veel geweldige investeringsmogelijkheden, vooral in een bearmarkt en met crypto-presales. Dus wat zijn de beste crypto’s om te kopen voor februari 2023, nu de algehele economie begint te herstellen? Lees verder voor een gedetailleerd onderzoek van de beste kanshebbers:

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

De beste crypto om nu te kopen

Copy link to section

1. Metacade (MCADE)

2. Polygon (MATIC)

3. Gummys (GMY)

4. Decentraland (MANA)

5. Bitcoin (BTC)

6. Ethereum (ETH)

7. My Neighbor Alice (ALICE)

8. Orbeon Protocol (ORBN)

9. LuxWorld (LUX)

10. The Sandbox (SAND)

1. Metacade

Copy link to section

De metaverse- en P2E-sectoren zullen exploderen in 2023, en daarom zijn zoveel investeerders zo enthousiast over blockchain gaming-nieuwkomer Metacade (MCADE). Metacade (MCADE) biedt een uitstekende selectie van futuristische metaverse en klassieke arcadespellen. Spelers profiteren van echte P2E-functionaliteit en kunnen ook inkomsten en beloningen verdienen door middel van competities, contentcreatie, het testen van nieuwe games en werkgelegenheid.

Een andere grote aantrekkingskracht van Metacade (MCADE) is dat het project zowel ontwikkelaars, investeerders als cryptofanaten aanspreekt. Externe bedrijven kunnen het platform gebruiken om hun producten te testen en te promoten, wedstrijden uit te voeren en gekwalificeerd personeel te werven. Ontwikkelaars krijgen de kans om financiering te ontvangen voor nieuwe games onder het innovatieve Metagrants-initiatief van het bedrijf. Daarnaast kunnen cryptofanaten en investeerders inkomsten genereren uit staking en investeringen.

Metacade (MCADE) heeft al meer dan $4,5 miljoen opgehaald met de crypto-presale, wat bewijst dat investeerders zowel het bedrijf, het concept als de geplande DAO-structuur onderschrijven. Metacade (MCADE) is de top van de beste crypto’s die je nu kunt kopen, dankzij de ongeëvenaarde keuze aan crypto games van hoge kwaliteit, het enorme potentieel van de crypto-gaming markt en de aantrekkelijke presale prijs. Wees er vroeg bij nu het nog kan!

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade crypto presale <<<

2. Polygon (MATIC)

Copy link to section

In januari 2021 stond Polygon (MATIC) niet op de lijst van de beste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Slechts een jaar later stond het echter op nummer 14. Vanaf januari 2023 is Polygon (MATIC) slechts één plaats verwijderd van de top tien meest waardevolle crypto bedrijven. Ondanks het oude gezegde “In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst”, heeft de spectaculaire stijging van Polygon (MATIC) zeker iets uitzonderlijks.

Dus wat maakt Polygon (MATIC) tot een shoo-in voor de beste crypto’s om nu te kopen? Eenvoudig. Ten eerste biedt het een layer-2-oplossing die sneller, kosteneffectiever en schaalbaarder is dan Ethereum (ETH). Ten tweede houden ontwikkelaars van Polygon (MATIC) omdat het zo flexibel en gebruiksvriendelijk is. En ten derde zijn investeerders dol op de populariteit, de prestaties tot nu toe en de uitgebreide plannen voor de toekomst. Polygon (MATIC) is een gemakkelijke keuze als een van de beste kanshebbers voor de beste crypto om te kopen in 2023.

3. Gummys (GMY)

Copy link to section

De crypto-wereld loopt nu kriskras door verschillende gebieden. De crypto presale van Gummys (GMY) is een goed voorbeeld. Web3-videostreaming opent tal van nieuwe en intrigerende mogelijkheden, en Gummys (GMY) maakt gebruik van dat potentieel. In plaats van play-to-earn-games biedt Gummys (GMY) stream-to-earn- en watch-to-earn services. Kijkers kunnen inkomsten genereren door shows te bekijken, interactie te hebben met producenten en content en NFT’s te maken.

De Gummys (GMY) crypto-presale is nu gaande en de innovatieve aanpak is in trek bij investeerders. Deze selectie van de beste crypto’s om te kopen bevat veel bekende namen, maar Gummys (GMY) bewijst dat er altijd ruimte is voor een nieuweling op de blockchain. Deze crypto presale is de moeite van het bekijken waard.

4. Decentraland (MANA)

Copy link to section

Decentraland (MANA) wordt algemeen erkend als een top metaverse game en is enorm populair bij creatievelingen. Kunstenaars kunnen een galerij bouwen waar ze echte en digitale kunstwerken kunnen maken en verkopen. Ontwerpers kunnen een boetiek openen om wearables, sieraden, behang of wat dan ook te laten zien. Ontwikkelaars kunnen nieuwe games maken. DJ’s kunnen hun eigen discotheek creëren. Kortom, Decentraland (MANA) is gericht op het creëren van evenementen en ervaringen waarmee je inkomsten kunt genereren.

Decentraland (MANA) bestaat sinds 2017 en is daarmee een echte veteraan in metaverse crypto games. Die lange levensduur, reputatie en aanwezigheid zijn de redenen waarom Decentraland (MANA) in deze lijst met de beste crypto’s om nu te kopen staat. Maar er is meer. De indrukwekkende partnerschappen, het potentieel voor zijn metaverse om mainstream te worden en de verbeterde gebruikerservaring betekenen allemaal dat Decentraland (MANA) een grote aantrekkingskracht heeft op investeerders.

5. Bitcoin (BTC)

Copy link to section

Het is redelijk om te zeggen dat wanneer de economie het goed doet, Bitcoin (BTC) dat ook doet. Dat betekent dat positieve economische prognoses en tekenen van herstel welkom nieuws zijn voor investeerders in Bitcoin (BTC). Als je denkt dat het ergste voorbij is, de rentetarieven zullen dalen, de betrekkingen tussen de VS en China zullen verbeteren, de Covid-pandemie nu onder controle is en de oorlog tussen Rusland en Oekraïne een patstelling heeft bereikt, dan is er alle goede reden om Bitcoin (BTC) te zien als een van de beste crypto’s om nu te kopen.

Bitcoin (BTC) regeert nog steeds als de grootste en belangrijkste speler op de markt. Daardoor heeft BTC een structureel belang in de crypto wereld. Het wordt nu algemeen aanvaard door institutionele beleggers over de hele wereld als integraal onderdeel van hun portefeuilles. De status, stabiliteit en populariteit van Bitcoin (BTC) hebben het terecht de bijnaam “digitaal goud” opgeleverd, en die geldige vergelijking met echt goud is waarom het in deze lijst zijn plaats verdient.

6. Ethereum (ETH)

Copy link to section

In termen van marktkapitalisatie is Bitcoin (BTC) meer dan twee keer zo groot als zijn naaste concurrent, Ethereum (ETH). Maar net zo indrukwekkend nadert Ethereum (ETH) drie keer de grootte van het volgende bedrijf op de lijst, Tether (USDT). Het punt is dat Ethereum (ETH) op zichzelf al een marktgigant is – en sommige kijkers uit de industrie geloven dat het in de toekomst zelfs Bitcoin (BTC) zou kunnen inhalen. Dat potentieel alleen al maakt het een van de beste crypto’s om nu te kopen.

Maar waarom geloven deskundige analisten dat Ethereum (ETH) #1 zou kunnen bereiken? De reden ligt voor de hand. Hoewel Bitcoin (BTC) uitsluitend een cryptocurrency is, tilt Ethereum (ETH) de zaken naar een hoger niveau met zijn smart contract functionaliteit. Het is toonaangevend op de markt met zijn ondersteuning van gedecentraliseerde apps en DeFi-services en wordt nog steeds algemeen geaccepteerd. Ethereum (ETH), veerkrachtig, al lang gevestigd, sterk, veilig en toekomstgericht, blijft een van de beste investeringskeuzes.

7. My Neighbor Alice (ALICE)

Copy link to section

Potentiële spelers kunnen soms worden afgeschrikt door de complexiteit van crypto games op de blockchain, maar My Neighbor Alice (ALICE) is een welkome afwisseling. Door middel van leuke games, vriendelijke verhaallijnen en charmante graphics maken spelers voorzichtig kennis met de geneugten van cryptogaming en NFT’s. My Neighbor Alice (ALICE) is gratis om te spelen zodra spelers percelen hebben gekocht. Gebruikers kunnen winst maken door middel van P2E-spellen of door bezittingen uit te lenen.

De uitstekende reputatie van game-ontwikkelaar Antler Interactive onderstreept de reputatie van My Neighbor Alice (ALICE) als mededinger voor de beste crypto’s die nu te koop zijn. DeFi-fans zullen zich ook aangetrokken voelen tot My Neighbor Alice (ALICE) dankzij de uitgebreide functies voor staking, lenen en uitlenen. My Neighbor Alice (ALICE) heeft al een indrukwekkende lijst van partners en investeerders verzameld, en zijn aantrekkingskracht op zowel gamers als DeFi-enthousiastelingen zal zijn populariteit zeker doen toenemen.

8. Orbeon Protocol (ORBN)

Copy link to section

Elke lijst met de beste crypto’s die nu kunnen worden gekocht, moet bedrijven bevatten die de potentie hebben om de bestaande marktdynamiek te verstoren. Orbeon Protocol (ORBN) past in dit plaatje met zijn crypto-presale en de voorgestelde opschudding van crowdfunding- en VC-markten. Orbeon Protocol (ORBN) werkt door nieuwe zakelijke ondernemingen in NFT’s te minten, die vervolgens worden gefractioneerd. Elke dag kunnen investeerders zich dus inkopen in de beste nieuwe bedrijven, terwijl start-ups profiteren van een efficiënte route naar financiering.

Na het succes van de eerste fasen is Orbeon Protocol (ORBN) nog steeds beschikbaar in de crypto presale. Beleggers kunnen de waarde van de zakelijke propositie van het bedrijf zien als een baanbrekend en alternatief financieringsplatform. Maar het zijn de extra voordelen, zoals een privé-investeerdersclub en de mogelijkheid om al hun crypto-activiteiten op één plek te beheren, waardoor Orbeon Protocol (ORBN) eruit springt als kandidaat voor de beste crypto’s om nu te kopen.

9. LuxWorld (LUX)

Copy link to section

LuxWorld (LUX) is een ander geweldig voorbeeld van een cross-over in de crypto industrie. Natuurlijk zijn er andere metaverses die klaar staan om te profiteren van de vooruitgang in de Web3-technologie – maar LuxWorld (LUX) onderscheidt zich met baanbrekende “travel-to-earn”-functionaliteit. Die vooruitstrevende aanpak strekt zich ook uit tot indrukwekkende NFT-collecties, een meeslepende Social-Fi-ervaring, het opzetten van een groene toeristencommunity en een uitstekend crypto-presale aanbod.

LuxWorld (LUX) raakt veel van de juiste noten: NFT’s, ecotoerisme, GameFi en het samenvoegen van echte en virtuele werelden. Dat helpt verklaren waarom het de beste cryptovaluta is om nu te kopen. Het succes van LuxWorld (LUX) tot nu toe met de crypto presale benadrukt de aantrekkingskracht op investeerders, grote merken en gamers. Het lijkt er op dat LuxWorld (LUX) een mooie toekomst tegemoet gaat!

10. The Sandbox (SAND)

Copy link to section

The Sandbox (SAND) is misschien wel de meest bekende metaverse in de wereld van crypto games op de blockchain, en door die populariteit is het een van de beste crypto’s die je nu kunt kopen. Fans van crypto games op de metaverse kunnen hun game ervaringen creëren, beheren en er geld mee verdienen. The Sandbox (SAND) gamers kunnen virtuele percelen kopen en ontwikkelen, en daarna is het spel in hun handen: het verhuren van land, het ontwerpen van nieuwe games of het creëren en verhandelen van NFT’s zijn allemaal potentiële inkomstenstromen.

The Sandbox (SAND) is goed geplaatst om te profiteren van de voorspelde explosie in crypto games, de metaverse en P2E. Het heeft een bewezen product en wordt ondersteund door grote merken en bekende namen, plus het biedt een leuke en meeslepende ervaring. The Sandbox (SAND)’s duurzaamheid, transparantie, continue ontwikkeling, inkomstenstromen, het plezier en de DAO-structuur zijn populair bij investeerders.

De beste crypto om nu te kopen: Metacade (MCADE) staat op de eerste plaats

Copy link to section

Alle hier vermelde bedrijven zouden in 2023 kunnen gedijen en bloeien. Maar het is Metacade (MCADE) die zegeviert in deze analyse van de beste crypto’s die nu te koop zijn. Het project maakt de grootste kans dankzij zijn verbluffende selectie games, zijn aantrekkingskracht op alle kanten van de crypto games en de metaverse, zijn op de community gerichte aanpak en zijn potentieel om hoge opbrengsten te leveren. De voordelige crypto presale is slechts de kers op de taart, maar je moet nu handelen om in te stappen bij de beste prijs.

Je kunt hier de beste crypto’s vinden die je nu bij eToro kunt kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade crypto presale.

Bitcoin Decentraland Ethereum Polygon Crypto