Ad

De beste gaming crypto projecten voor 2023: de beste gaming coins voor het investeren in crypto in 2023

Door:
op Mar 17, 2023
Bijgewerkt: Apr 24, 2023
Listen
 • Deskundigen verwachten dat de GameFi-industrie in de komende 3-5 jaar een hoge vlucht zal nemen.
 • Gaming tokens omvatten arcade-stijl games, fitness platforms, metaverse rijken, en meer.
 • De Metacade online arcade is een van de beste crypto gaming projecten die nu beschikbaar zijn.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Gaming is een gevestigde industrie die agressief blijft groeien, ondanks het feit dat het de waarde van zowel films als muziek samen al overtreft. Nu de ontluikende GameFi-sector naar verwachting tien keer sneller zal groeien dan traditioneel gamen, is het voor alle slimme beleggers die investeren in crypto duidelijk dat gaming crypto projecten een enorme kans bieden voor het hoogste rendement.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

De 13 beste opties om nu te investeren in crypto gaming tokens 

Copy link to section

Met enorme kansen voor investeerders om enorme winsten te maken op gaming crypto projecten, zijn dit de beste opties voor investeren in crypto gaming coins die je nu kunt kopen:

 1. Metacade (MCADE)
 2. AltSignals (ASI)
 3. Illuvium (ILV)
 4. Decentraland (MANA)
 5. Enjin Coin (ENJ)
 6. DAppRadar (DAPR)
 7. Upland (UPX)
 8. The Sandbox (SAND)
 9. Star Atlas (ATLAS)
 10. STEPN (GMT)
 11. ApeCoin (APE)
 12. Gala Games (GALA)
 13. Gods Unchained (GODS)

1. Metacade (MCADE) – Beste allround cryptoproject

Copy link to section

Wat is Metacade?

Copy link to section

Metacade heeft overal in de crypto wereld de aandacht getrokken als gevolg van de ongelooflijke ontvangst van de uitgebreide whitepaper, evenals de enorme interesse voor de presale van het project – deze nieuwkomer heeft een ongelooflijke $13.3m opgehaald in slechts 17 weken.

Het project draait om de ambitie om de grootste en meest uitgebreide play-to-earn (P2E) gaming arcade ter wereld te creëren, waarbij de weloverwogen strategie het project een klasse apart maakt wat betreft het potentieel. Metacade onderscheidt zich door zich te concentreren op meer dan één enkele game ervaring, waardoor het project interessant is voor een breed scala aan verschillende gamers en de totale adresseerbare markt (TAM) enorm is.

Het beloningssysteem in het hele Metacade ecosysteem is op ingenieuze wijze uitgebreid naar bepaalde taken die het bredere Metacade ecosysteem ten goede komen. Dit betekent dat gebruikers beloningen kunnen verdienen voor acties zoals betrokkenheid bij de community of het delen van alfa, en deze stimulerende structuur zou kunnen zorgen voor een voortdurende groei in het aantal gebruikers.

Waarom zou je in Metacade investeren?

Copy link to section

MCADE is het utility-token dat Metacade aandrijft. Het token wordt gebruikt voor beloningen en als de valuta van het systeem. Dit betekent dat de groei van het aantal gebruikers die in 2023 en daarna wordt verwacht, zou moeten leiden tot een hoge koopdruk voor het MCADE-token, wat resulteert in een hogere prijsstijging van het token – vooral omdat het project staking-opties ondersteunt die langdurig vasthouden stimuleren en zo MCADE een van de sterkste top gaming cryptocoins maken.

Ook het Metagrants programma heeft veel lof gekregen. Hierdoor kunnen game ontwikkelaars van alle ervaringsniveaus hun game prototypen pitchen voor de Metacade community. De MCADE-houders kunnen vervolgens stemmen om te bepalen welke projecten financiering verdienen, zodat gebruikers een grote inspraak hebben in de toekomst van het crypto gaming platform via de games die ontwikkelaars maken.

Metacade zal duidelijk de kern vormen van de groeiende game-fi-crypto sector, en veel analisten geloven dat het de komende tijd de nummer één gaming crypto investering zou kunnen zijn.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale <<<

2. AltSignals – Een verrassende keuze met een enorm potentieel in handelssignalen

Copy link to section

Wat is AltSignals?

Copy link to section

AltSignals is op geen enkele manier een traditionele gaming crypto, maar het verdient opname vanwege het ongelooflijke potentieel dat het investeerders die op zoek zijn naar projecten om hun winst te maximaliseren biedt.

AltSignals is de marktleidende aanbieder van trading signals en heeft zich gevestigd als de go-to voor trading signals van uitzonderlijke kwaliteit. Het AltSignals project is vooral bekend vanwege het AltAlgo™-algoritme, dat AltSignals heeft geholpen om 1.500 signalen van topkwaliteit aan zijn gebruikers te leveren met een verbluffend succespercentage van wel 64%!

Het team achter het project staat bekend om het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is, dus het is geen verrassing voor de 50.000 abonnees van het platform dat ze dit voortzetten – met ambitieuze plannen om geavanceerde technologie te gebruiken bij het bouwen van het nieuwe ActualizeAI platform.

Dit door AI aangedreven product scant continu de markt en maakt gebruik van de allernieuwste machine learning-technieken, waaronder zowel sentimentanalyse als natuurlijke taalverwerking (NLP) om signalen eerder te identificeren dan de concurrentie. Dit levert enorme winsten op voor de gebruikers in het proces.

Waarom zou je in AltSignals investeren?

Copy link to section

AltSignals lijkt klaar om de volgende generatie trading signals af te trappen, en met een gevestigd gebruikersbestand en reeds ongelooflijke beoordelingen op Trustpilot lijkt het project voorbestemd om een succes te worden. Het ASI-token dat toegang tot het platform mogelijk maakt, ziet eruit alsof er in 2023 en daarna een enorme vraag zal zijn en dat beleggers die investeren in crypto die vroeg instappen, daardoor enorme winsten kunnen behalen.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Altsignals presale <<<

3. Illuvium – Een AAA-game-ervaring op de blockchain

Copy link to section

Wat is Illuvium?

Copy link to section

Illuvium is een ander ambitieus gaming project dat plannen heeft om ‘s werelds eerste Interoperable Blockchain Game (IBG) -universum te bouwen. Dit universum heeft een uitgebreide reikwijdte, met verschillende gameplay elementen die verkenningsgames in de open wereld omvatten, de mogelijkheid om een industriële stad te bouwen en om gevechten te houden, allemaal gehost op het Ethereum netwerk.

Spelers kunnen land en brandstof in de vorm van tokens houden. Dit creëert een echte behoefte om die tokens vast te houden en het drijft de prijs van andere activa omhoog door middel van utility.

Illuvium heeft veel moeite gestoken in het waarborgen van grafische afbeeldingen van hoge kwaliteit in het hele project. Dit is ook het geval voor de Illuvitars, dit zijn aanpasbare avatars voor spelers die niet-fungibele tokens gebruiken. Deze worden in sets uitgebracht om de zeldzaamheid in de loop van de tijd te vergroten, wat nog een extra dimensie toevoegt aan het investeringspotentieel van het project.

Waarom zou je investeren in Illuvium?

Copy link to section

Illuvium kan bogen op een ervaring en presentatie die indruk zouden kunnen maken op die gamers die de voorkeur geven aan AAA-gaming ervaringen. Het hoge niveau van utility dat de tokens van het project bieden zou kunnen zorgen voor een aanzienlijke prijsstijging naarmate het spel momentum opbouwt in de vorm van een groeiend aantal maandelijkse actieve gebruikers.

Het project heeft de afgelopen jaren ook meer dan $200 miljoen tokens ingezet. Dit geeft aan dat veel houders er voor de lange termijn in zitten en het potentieel van het project begrijpen voor de komende jaren.

4. Decentraland – De beste gaming crypto voor de metaverse

Copy link to section

Wat is Decentraland?

Copy link to section

Decentraland is een virtuele wereld die ook op de Ethereum blockchain werkt, en zoals de naam al doet vermoeden, is het een volledig gedecentraliseerd, op blockchain gebaseerd gaming platform. Het project stelt gebruikers in staat om hun eigen digitale content en ervaringen te creëren, te ervaren en er geld mee te verdienen, waarbij gebruikers met elkaar communiceren in een virtuele wereld die door de gebruikers zelf wordt gedefinieerd.

Een van de belangrijkste kenmerken van Decentraland is dat het gebruikers in staat stelt om virtueel land te kopen en verkopen, LAND genaamd, dat wordt weergegeven door NFT’s op de blockchain. Elk perceel LAND kan door de eigenaar worden aangepast om alles te creëren, van games en interactieve ervaringen tot kunstgalerijen en virtuele winkels. Door dit te doen kunnen gebruikers een inkomen verdienen terwijl ze bijdragen aan de kwaliteit van het project.

Het platform gebruikt ook een token genaamd MANA, gebruikt voor transacties binnen het platform en wordt algemeen beschouwd als een van de gaming coins met de meeste utility, zoals voor het kopen en verkopen van LAND en in-game items. Dit gebruik als valuta betekent dat de gebruikersgroei op Decentraland kan leiden tot koopdruk op het MANA-token.

Waarom zou je investeren in Decentraland?

Copy link to section

Hoewel het project sinds de bullrun van 2021 een terugval in gebruikers heeft gezien, biedt het een nieuw model van digitaal eigendom en een nieuwe manier voor videomakers en ondernemers om geld te verdienen met hun content en ervaringen. Beleggers die investeren in crypto hopen dat naarmate de bredere Web3 markt mainstream wordt, Decentraland de komende jaren het aantal gebruikers aanzienlijk zal zien groeien.

5. Enjin Coin – NFT’s gemakkelijk maken

Copy link to section

Wat is Enjin Coin?

Copy link to section

Enjin Coin is een ander project gebouwd op de Ethereum blockchain. Het heeft tot doel een platform te bieden voor het maken en beheren van NFT’s en richt zich op gaming als belangrijkste use-case. Het project doet dit door een service aan te bieden ter ondersteuning van virtuele items in online cryptogames en virtuele werelden. Dit houdt in dat gebruikers dingen echt kunnen bezitten (zoals door gebruikers gegenereerde content) in de games die ze spelen.

Enjin Coin gebruikt NFT’s om virtuele activa zoals wapens, bepantsering en vele andere in-game items weer te geven die zijn beveiligd en opgeslagen op de blockchain. Dit geeft spelers eigendom en controle over hun virtuele activa, en daarom biedt Enjin Coin tevens een reeks tools voor ontwikkelaars van cryptogames om het toevoegen van NFT’s aan hun games zo eenvoudig mogelijk te maken.

Waarom zou je investeren in Enjin Coin?

Copy link to section

Het is waarschijnlijk dat meer game ontwikkelaars willen profiteren van blockchain technologie naarmate GameFi groeit. Dit betekent waarschijnlijk een groeiende vraag naar Enjin Coin van game ontwikkelaars die willen voldoen aan de behoeften van de gaming markt.

Enjin Coin heeft bovendien een sterke staat van dienst op het gebied van partnerschappen en kan steunen op samenwerkingsverbanden met grote bedrijven zoals Microsoft, Binance en Samsung. Dit helpt om het potentieel van het aanbod van het project te laten zien.

6. DAppRadar – De toonaangevende dApp-marktplaats met gamification

Copy link to section

Wat is DappRadar?

Copy link to section

DappRadar biedt gebruikers een gamified single source of discovery voor dApps in een hele reeks Web3-categorieën, waardoor het een van de beste plekken is voor de juiste dApps die aan jouw behoeften voldoen. DappRadar gaat ook verder in het verstrekken van gedetailleerde inzichten in de prestaties en activiteit van dApps, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker wordt om te zien welke apps aan hun behoeften voldoen – of het nu de DeFi-services dApp is met de meeste liquiditeit of de NFT dApp met de meest actieve gebruikers.

Met meer dan 9.000 dApps verdeeld over meer dan 30 protocollen, heeft DappRadar een van de meest uitgebreide weergaven van de wereld van gedecentraliseerde applicaties die er zijn. Het maakt gebruik van het native token RADAR om een aanbod te ontwikkelen dat aantrekkelijk is voor beleggers die investeren in crypto.

Waarom zou je investeren in DappRadar?

Copy link to section

Het RADAR-token heeft veel utility, waardoor gebruikers kunnen bijdragen aan de toekomst van het project door lijsten te beheren, stemrechten op nieuwe initiatieven te geven en zelfs aanbevelingen voor te stellen. Houders kunnen tevens inkomsten verdienen door middel van directe bijdragen, zoals het beheren van dApps of het maken van content, waarbij beloningen worden uitbetaald in het RADAR-token.

Naarmate de tijd vordert en de acceptatie van Web3 toeneemt, zullen de gegevens die DappRadar levert steeds meer utility krijgen, en als gevolg daarvan zou het aantal gebruikers de komende jaren aanzienlijk kunnen blijven groeien, waardoor DappRadar een aantrekkelijke keuze optie voor investeren in crypto wordt.

7. Upland – Virtueel onroerend goed gamen op de blockchain

Copy link to section

Wat is Upland?

Copy link to section

Upland is een van de meest populaire top-gaming crypto coins waarmee gebruikers virtueel onroerend goed kunnen kopen, verkopen en verhandelen in een virtuele wereld die is gemodelleerd naar locaties in de echte wereld. Het project is gebouwd op de EOSIO-blockchain en gebruikt NFT’s voor het weergeven van virtuele eigendommen.

Het doel van Upland is om gebruikers een virtuele vastgoedmarkt te bieden die op dezelfde manier werkt als de echte wereld. Spelers kopen virtuele eigendommen, die in de loop van de tijd in waarde kunnen stijgen, en verhuren deze zelfs aan andere gebruikers voor een passief inkomen. Upland biedt daarnaast een scala aan in-game activiteiten voor gebruikers, zoals speurtochten en uitdagingen, die helpen om gebruikers betrokken te houden.

Waarom zou je in Upland investeren?

Copy link to section

Upland heeft momenteel een community van meer dan 200.000 gebruikers en is vermeld op grote nieuwswebsites, waaronder Forbes en CNBC. Aangezien het project een branche weerspiegelt waarvan velen al op de hoogte zijn, zou het project ervoor kunnen zorgen dat het aantal gebruikers in de toekomst veel hoger wordt.

Het project maakt gebruik van een native token dat bekend staat als UPX, dat wordt gebruikt in het hele beloningssysteem, en de utility van het token zou kunnen betekenen dat naarmate het aantal gebruikers toeneemt, ook de koopdruk op de tokenprijs toeneemt – wat een groot rendement betekent voor degenen die instappen tegen de lage presale prijzen.

8. The Sandbox – Eigendom van activa in handen van gamers

Copy link to section

Wat is The Sandbox?

Copy link to section

The Sandbox is een metaverse project waar gebruikers content kunnen bouwen, spelen en geld kunnen verdienen met hun eigen virtuele activa en -ervaringen. Het platform maakt gebruik van NFT-technologie om echt eigendom van unieke virtuele items en in-game digitale activa mogelijk te maken, inclusief land. Dit eigendom kan worden verhandeld binnen het Sandbox ecosysteem. The Sandbox biedt Game Maker – een tool waarmee ontwikkelaars hun eigen games en ervaringen kunnen creëren, die kunnen worden gedeeld en gespeeld in de virtuele wereld.

Waarom zou je investeren in The Sandbox?

Copy link to section

The Sandbox heeft al partnerschappen gesloten met verschillende spraakmakende gaming- en entertainment bedrijven, waaronder Atari, Square Enix en zelfs Troetelbeertjes. Deze relaties geven The Sandbox geloofwaardigheid en zichtbaarheid binnen de bredere industrie, iets dat, naarmate de tijd vordert en GameFi meer mainstream wordt, meer gebruikers en investeerders zou kunnen aantrekken naar op blockchain gebaseerde spelplatform.

Het platform heeft een groeiende community die games, virtuele activa en ervaringen binnen de virtuele wereld maakt en deelt. Dit zou het project kunnen helpen om in de loop van de tijd momentum op te bouwen naarmate de netwerkeffecten beginnen te werken. De door gebruikers gegenereerde content op het platform heeft het potentieel om betrokkenheid en de groei van de community te stimuleren door de afzonderlijke economie van activa die het creëert. Dit maakt The Sandbox een interessante optie voor diegenen die willen investeren in metaverse gedreven projecten.

9. Star Atlas – De beste investering in grootse strategische gaming

Copy link to section

Wat is Star Atlas?

Copy link to section

Star Atlas is een ambitieuze virtuele gaming metaverse, die voortbouwt op een robuust en uitgebreid economisch ontwerp. Spelers kunnen zich onderdompelen in het scifi-verhaal dat het team heeft gecreëerd, terwijl ze beloningen kunnen verdienen voor hun bijdragen. Door de omvang van het project wordt het vaak beschouwd als een van de meest uitgebreide gaming coins.

Gebruikers spelen een rol als burger in een van de drie facties van het spel en kunnen zich op verschillende manieren onderdompelen in de ervaring, bijvoorbeeld door het verkennen van de verre ruimte en vliegen met ruimteschepen. Van gevechten tot constructie, de game stelt gebruikers in staat om zich in het universum te verdiepen en gebruik te maken van een diepgaand economisch model om beloningen te verdienen door diensten aan andere spelers aan te bieden.

Waarom zou je investeren in Star Atlas?

Copy link to section

Star Atlas is een game met een ongelooflijk brede reikwijdte, die een wereld wil creëren die gebruikmaakt van de kracht van digitale middelen om een ervaring te bieden die nog verder gaat dan de enorm populaire MMO EVE Online met ruimte thema.

Het project heeft veel belangstelling van gamers getrokken vanwege de primaire focus op de kwaliteit van de RPG-gameplay. Dit zou kunnen helpen om het project te onderscheiden van andere gaming coins in de ruimte die een minder goede game-ervaring bieden voor hun spelers.

Mocht het project in staat zijn om een aanzienlijk gebruikersbestand op te bouwen, dan kunnen tokenhouders een groot aantal tokenaankopen van spelers verwachten, wat zou kunnen resulteren in grote opwaartse prijsbewegingen voor het ATLAS native token en het zou kunnen laten opvallen als een van de beste gaming coins.

10. STEPN – Beste oefeningsgerichte investering in cryptogaming

Copy link to section

Wat is STEPN?

Copy link to section

STEPN heeft tot doel een geheel nieuwe sector van Web3 te definiëren door de introductie van op oefeningen gebaseerde beloningen die nauw verband houden met de voortdurende gamification, die de afgelopen jaren zo populair is gebleken.

Het op blockchain gebaseerde project heeft een Move&Earn-concept opgeleverd, waarbij gebruikers het aantal stappen kunnen registreren. STEPN-tokens verdienen kan door te wandelen, joggen of rennen. Deze tokens kunnen vervolgens met STEPN worden gebruikt of met winst op de secundaire markt worden verkocht.

STEPN heeft een brede aantrekkingskracht dankzij de positieve impact die het project zal opleveren. Het moedigt gebruikers niet alleen aan om naar buiten te gaan en aan lichaamsbeweging te doen om hun eigen gezondheid te verbeteren, maar het creëert tevens een community. De sociale kenmerken van deze community geven een langdurige boost aan de geestelijke gezondheid door te delen in de successen bij het trainen – een sleutelfactor die veel mensen zal helpen om hun nieuwe gewoontes vast te houden.

Waarom zou je in STEPN investeren?

Copy link to section

STEPN biedt investeerders veel potentieel als gevolg van de innovatie in het project. Door effectief als eerste op de markt te komen in de Web3-oefenruimte, zou het kunnen profiteren van zijn positie in de sector als de mainstream-adoptie echt een vlucht zou nemen.

Gezien het succes van andere reguliere producten voor sociale training, zoals Fitbit, zou de toevoeging van de mogelijkheid om beloningen te verdienen genoeg kunnen zijn voor STEPN om een groot deel van de markt te veroveren.

11. ApeCoin – Het beste creatieve project in handen van de community

Copy link to section

Wat is Apecoin?

Copy link to section

Apecoin is een gedecentraliseerd cryptocurrency project dat zich richt op de creatieve en entertainmentindustrie. Het is aangenomen als de officiële cryptovaluta van de Bored Ape Yacht Club. Apecoin is niet alleen ontworpen om makers, artiesten en producten van content geld te laten verdienen met hun werk via ApeDAO, de gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), maar APE zal ook veel utility hebben in aankomende metaverse projecten.

De DAO van het project is ontworpen om communityleden in staat te stellen om te stemmen over voorstellen en beslissingen te nemen over de richting van het project, en deze gedecentraliseerde aanpak zorgt ervoor dat de community inspraak heeft in de ontwikkeling en evolutie van het platform.

Waarom zou je in ApeCoin investeren?

Copy link to section

De DAO-benadering van het platform biedt een niveau van transparantie en verantwoordelijkheid dat zeldzaam is in traditionele investeringsmogelijkheden. Het project is trots op hoe het door de community wordt gerund.

Ten slotte heeft Apecoin een sterk team van ervaren ontwikkelaars en adviseurs die toegewijd zijn aan het bouwen van een platform dat echte waarde levert aan makers en artiesten. De wens om een positieve impact op de wereld te hebben, is slechts één factor waardoor ApeCoin waarschijnlijk momentum zal blijven opbouwen – vooral in het licht van de enorme bekendheid die voortvloeit uit de associatie met BAYC.

Apecoin is een opwindend project dat de grenzen verlegt van wat mogelijk is vanuit een door de community gestuurd project. Met veel opwindende aan de metaverse gerelateerde ontwikkelingen in de maak, lijdt het geen twijfel dat ApeCoin een project is om in de gaten te houden.

12. Gala Games – Een sterk bestaand gebruikersbestand

Copy link to section

Wat is Gala Games?

Copy link to section

Gala Games is een op blockchain gebaseerd spelplatform waarmee spelers cryptocurrency beloningen kunnen verdienen terwijl ze een selectie van verschillende blockchain games spelen. Het platform is ontworpen om een meer gedecentraliseerde en transparante game ervaring te bieden dan traditionele gaming en andere gaming platforms. Het project legt een sterke focus op het eigendom van spelers over hun eigen blockchain-activa en de controle over de strategische richting.

Gala Games maakt gebruik van de Ethereum blockchain en stelt spelers, naast het verdienen van crypto beloningen voor hun deelname aan de games zelf, in staat om hun in-game-activa echt te bezitten via NFT-technologie. De crypto is ook een governance-token waarmee spelers kunnen deelnemen aan bestuursbeslissingen, waardoor ze inspraak krijgen in de richting van het platform en de blockchain games die worden ontwikkeld.

Een van de belangrijkste kenmerken van Gala Games is de focus op het aanbieden van een breed scala aan spellen die veel verschillende soorten spelers aanspreken. Van strategiespellen tot first-person shooters tot rollenspellen, het project wil alle gebruikers iets bieden.

Waarom zou je investeren in Gala Games?

Copy link to section

Gala Games maakt deel uit van een groeiende sector van GameFi, daarom kan worden verwacht dat het zal profiteren van de verwachte groei van de beste gaming tokens in de komende jaren. Met de voorspelde groei van GameFi, tot 10x sneller dan de groei van traditioneel gamen, zou het project de prijzen gemakkelijk kunnen zien stijgen in lijn met andere GameFi-coins.

Het Gala Games project beweert ook elke maand 1,3 miljoen actieve gebruikers te hebben, wat aantoont hoeveel momentum er al is.

13. Gods Unchained – Het beste Web3 verzamelkaartspel

Copy link to section

Wat is Gods Unchained?

Copy link to section

Gods Unchained is een innovatief verzamelkaartspel (CCG) dat snel aan populariteit wint onder liefhebbers van blockchain gaming. Met het spel kunnen spelers unieke digitale kaarten kopen, verkopen en verhandelen met behulp van het GODS-token en maakt het gebruik van blockchain technologie om gebruikers in staat te stellen in-game aankopen te doen, in-game activa te bezitten en beloningen te verdienen voor het spelen.

Het op NFT gebaseerde spel is gebouwd op de Ethereum blockchain en met behulp van de token standaarden van de chain kunnen unieke, niet-fungibele tokens worden gemaakt die elke individuele kaart vertegenwoordigen. Dit zorgt ervoor dat elke kaart uniek is en niet kan worden nagemaakt of vervalst.

Gods Unchained wil een competitieve, op vaardigheden gebaseerde game zijn die spelers beloont voor hun strategisch denken en besluitvorming. De game heeft een bloeiende community, met regelmatige toernooien en evenementen die aanzienlijke prijzen bieden aan de beste spelers.

Waarom zou je investeren in Gods Unchained?

Copy link to section

Gods Unchained hoopt in de voetsporen te treden van de steeds groeiende populariteit van verzamelbare kaartspellen zoals Hearthstone en Magic The Gathering. Als het project erin slaagt een gepassioneerde community van spelers op te bouwen, zou het een vergelijkbaar momentum kunnen zien voor de gaming crypto.

Het project biedt een grote stimulans voor het vasthouden van kaarten, gezien de enorme secundaire markten die andere spellen in de loop van de tijd hebben zien ontstaan, en dit zou voor veel koopdruk kunnen zorgen als spelers bieden om degenen te zijn die de zeldzaamste kaarten in handen krijgen.

Wat zijn gaming crypto’s of -tokens?

Copy link to section

Gaming crypto’s verwijzen naar projecten die blockchain technologie gebruiken om waarde toe te voegen aan gaming. Een populair en veelbelovend gebied van gamen met cryptocoins is play-to-earn, waarmee spelers tokens kunnen verdienen door games te spelen. P2E is een populair model waarbij spelers worden gestimuleerd om verder te komen in het spel en taken of uitdagingen te voltooien, waarbij ze beloningen verdienen – meestal in de vorm van gaming crypto coins.

De metaverse, virtuele werelden die zijn gebouwd op blockchain technologie, is een ander belangrijk aspect van crypto gaming. Deze werelden stellen andere spelers in staat om met elkaar en met virtuele objecten of activa te communiceren, die op de blockchain kunnen worden weergegeven. Deze tokens kunnen net als elke andere cryptovaluta worden gekocht, verkocht en verhandeld, en dit biedt spelers de mogelijkheid om een inkomen te verdienen door deel te nemen aan de virtuele wereld.

Wat is de beste optie als je wil investeren in crypto gaming?

Copy link to section

Het is duidelijk dat er een breed scala aan blockchain gaming toepassingen en cryptocoins is die de komende jaren het potentieel hebben voor grote prijsstijgingen. Nu de GameFi-sector een substantiële groei zal doormaken, zijn er verschillende projecten die grote winsten kunnen opleveren voor beleggers die investeren in crypto, vooral degenen die zich in een vroeg stadium bevinden.

Met dat in gedachten lijkt Metacade de beste keuze voor diegenen die de grootste winst willen. Door het extreem hoge potentieel van het project in combinatie met de bodemprijzen die beschikbaar zijn tijdens de presale van het project, lijkt Metacade de beste papieren te hebben.

Axie Infinity is ook een goede keuze, gezien de community die het project al heeft weten op te bouwen. Als het project momentum kan opbouwen en een groei van het aantal gebruikers kan stimuleren, gaat GameFi mainstream, ook dit zou grote opbrengsten kunnen opleveren.

Gerelateerde veelgestelde vragen over crypto

Copy link to section

Waar zijn gaming coins voor?

Copy link to section

Gaming tokens worden gebruikt om gaming ervaringen mogelijk te maken door spelers in staat te stellen in-game activa te bezitten en te verhandelen, deel te nemen aan online communities en beloningen te verdienen door middel van gameplay. Gaming coins worden vaak gebruikt in play-to-earn modellen, waarbij spelers tokens kunnen verdienen door missies te voltooien, veldslagen te winnen of op andere manieren, zoals door bij te dragen aan de ontwikkeling van het spel.

Kan ik crypto gaming tokens verdienen door games te spelen?

Copy link to section

Absoluut! Het verdienen van cryptocoins door games te spelen is een van de belangrijkste voordelen van GameFi. Play-to-earn is een concept waarbij spelers beloningen (meestal cryptocoins) kunnen verdienen voor deelname aan en voortgang in een spel. De hoeveelheid crypto die je kunt verdienen, is afhankelijk van de games die worden gespeeld en het specifieke beloningssysteem dat van kracht is.

Wat is het beste gaming token?

Copy link to section

Er zijn verschillende blockchain gaming projecten die veel waarde bieden en goede opties voor investeren in crypto kunnen zijn. Dit maakt het kiezen van het beste project lastig, hoewel het moeilijk is om verder te kijken dan MCADE, vanwege het hoge gebruiksniveau en de zeer lage presale prijzen.

Wat is de beste gaming- en Metaverse crypto?

Copy link to section

Veel crypto gaming projecten kijken natuurlijk naar de Metaverse als een focusgebied, nu of in de toekomst, maar met zoveel potentieel is Metacade momenteel de beste keuze voor het investeren in crypto van de meeste crypto analisten.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

Je kunt hier deelnemen aan de Altsignals presale.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Apecoin Decentraland Enjin Gala Stepn Crypto Grondbelegging