Flame animation

De hipste nieuwe
meme coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentieel

Shiba Memu Roll-out Logo KOOP NU

Bitcoin (BTC) HODL-golf benadrukt overgang van marktcyclus – details

op Jun 2, 2023
Listen
  • De drie maanden oude BTC HODL-band ziet een toename van 86%.
  • Gegevens tonen vermogensoverdracht tussen Bitcoin-investeerders
  • Bitcoin prijzen blijven in consolidatiemodus.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

On-chain-gegevens tonen aan dat Bitcoin (BTC)-transacties geleidelijk activa overdragen van ervaren langetermijnspelers naar nieuwe marktdeelnemers. Dat toont een veranderende marktcyclus. Glassnode bevestigde dat dit een veelvoorkomende tendens is temidden van buigpunten in de cyclus.

Opkomende bullmarkt?

Copy link to section

HODL Waves geeft de hoeveelheid circulerende Bitcoin-voorraad weer, onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Dat laat zien hoe verschillende cohorten omgaan met hun voorraad. Ondertussen gelooft de cryptocurrency community dat er een bullmarkt aan de gang kan zijn.

De grafiek van Glassnode laat zien dat de bandbreedte van één dag tot drie maanden een opmerkelijke stijging kende, met een stijging van 86% tot het huidige niveau van 21,4% van 11,5%.

Ondertussen vertrouwen analisten op neerwaartse trends tijdens de eenjarige HOLD-golf. Dergelijke ontwikkelingen zullen stijgingen in de cryptovaluta veroorzaken. Nieuwe deelnemers betekenen nieuwe vraag in de markt. Bovendien beginnen beleggers die tegen lagere prijzen kochten, hun activa tegen hogere kosten te verkopen.

  • Save

Bovendien is Bitcoin voorbij verschillende cruciale langetermijnsignalen gestegen. Tijdens het schrijven van dit artikel wordt het activum verder verhandeld dan de MA van 200 weken ($25.818). Dit voortschrijdend gemiddelde vertegenwoordigt een historisch ondersteuningsniveau, dat BTC doorbrak tijdens het laagste punt in de decembercyclus.

Ook wankelt Bitcoin boven de gerealiseerde prijs van $19.914. Dat geeft de waarde aan van circulerende tokens ten koste van hun laatste beweging. Het benadert ook de prijs die alle deelnemers voor de cryptocurrency hebben betaald.

Bitcoin prijs

Copy link to section

Ondertussen blijft de prijs van Bitcoin consolideren. De leidende crypto zag de afgelopen dag een marginale stijging terwijl de markt zijwaarts bleef. Het werd verhandeld op $27.100,21 op het moment van schrijven, wat een stijging van meer dan 1% in de afgelopen dag weerspiegelt.

  • Save
Bron – Invezz.com

Bulls zouden voorbij de weerstand van $28K moeten komen om solide opwaartse trends te activeren. De huidige ondersteuning bedraagt ongeveer $26,5K.

  • Save
  • Save