Ad

KangaMoon (KANG) stijgt in presale, ondanks uitstel van Ethereum ETF’s door SEC

op Mar 20, 2024
Listen
  • KangaMoon (KANG) heeft in fase 4 van de voorverkoop ruim $2,2 miljoen opgehaald.
  • Het nieuwe cryptoproject vliegt in de voorverkoop terwijl investeerders oog hebben voor momentum ondanks de vertraging van de SEC bij Ether ETF’s.
  • Cryptocurrencies zijn ook klaar terwijl de markt wacht op FOMC-nieuws.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Bitcoin daalde dinsdag tot onder de $61.000, terwijl Ethereum naar bijna $3.000 daalde om de algehele zwakte te vergroten. Deze dalingen kwamen vóór de langverwachte FOMC-bijeenkomst. ETH daalde ook omdat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) haar besluit over spot Ethereum ETF’s uitstelde.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Nu de cryptomarkt grotendeels bullish is, voorspellen analisten echter een herstel voor BTC en altcoins in de komende maanden. Crypto-investeerders gebruiken de dip dus om te positioneren en een project dat enorme aandacht krijgt is KangaMoon (KANG).

De vliegende presale van KangaMoon wijst op de langetermijnvooruitzichten van de markt.

SEC stelt besluit over ETH ETF’s uit

Copy link to section

De onzekerheid over de goedkeuring van Ethereum Ethereum Exchange-Traded Funds (ETF’s) door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) is toegenomen nadat de toezichthouder een besluit over nog twee aanvragen heeft uitgesteld.

Dit komt omdat de prijs van Ethereum (ETH) deze week naar een dieptepunt van $3.070 daalde, te midden van zwakte van Bitcoin (BTC).

De SEC heeft haar besluit over de voorstellen van Hashdex en Ark 21Shares om spot Ethereum ETF’s op dinsdag 19 maart te noteren uitgesteld.

De SEC heeft onlangs zijn beslissing over de iShares Ethereum Trust-aanvraag van BlackRock, ingediend in november vorig jaar, uitgesteld. Dat was de tweede vertraging, wat betekende dat de markt anticipeerde op de laatste beslissing van het bureau over de Hashdex- en Ark 21Shares-aanvragen.

Terwijl analisten eerder eind mei een Ether ETF-goedkeuring voorspelden, verschuift het perspectief voor deze ronde naar een mogelijke ontkenning.

De kansen op een goedkeuring voor ETF’s van BlackRock, Fidelity, Grayscale, VanEck, Invesco Galaxy, Hashdex en Franklin Templeton nemen af. Bloomberg ETF-analist James Seyffart deelde deze vooruitzichten via een bericht op X op 19 maart.

KangaMoon (KANG) versnelt de presale

Copy link to section

KangaMoon is een nieuw crypto-project dat het plezier van de memecultuur en de verdienmogelijkheden van play-to-earn (P2E) naar de markt wil brengen.

Als een van de beste cryptoprojecten in de snelgroeiende GameFi-ruimte heeft KangaMoon enorme aandacht getrokken.

Tot nu toe heeft de presale van KangaMoon in fase 4 meer dan $2,2 miljoen opgehaald en zou de lancering kunnen versnellen te midden van de verwachte ommekeer in het crypto-momentum.

De sleutel tot het vroege presale succes is de mogelijkheid voor KANG-houders om meer tokens te verdienen via eenvoudige uitdagingen in het ecosysteem.

De gemeenschapsgerichte aanpak van het project sluit aan bij het SocialFi-mechanisme dat wekelijkse, maandelijkse en driemaandelijkse wedstrijden voor KANG-houders biedt. Deze en andere weggeefacties, waaronder een bonus van 10% op alle tokenaankopen, onderscheiden KangaMoon van andere crypto-voorverkooptokens.

KangaMoon prijsvooruitzichten te midden van FOMC-verwachtingen

Copy link to section

De bijeenkomst van het Federal Open Market Committee (FOMC) deze week heeft de bredere markt ongerust gemaakt over de volgende stappen. De belangrijkste focus voor beleggers, ook in cryptovaluta, is wat de Fed signaleert in termen van renteverlagingen in 2024.

Hoge rentetarieven worden over het algemeen gezien als een negatieve factor voor risicovollere activa zoals crypto, terwijl lagere rentetarieven als positieve katalysator hebben gewerkt. Een signaal in de richting van een renteverlaging in de VS zou tot een scherp herstel van de prijzen kunnen leiden.

Ondanks de laatste neergang voor BTC, ETH en andere cryptocurrencies blijft de markt op de lange termijn grotendeels optimistisch.

KANG wordt momenteel verkocht voor $0,014 in fase 4 van de presale, wat een potentieel geweldige koopmogelijkheid biedt.

Lees hier meer over KangaMoon.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Ethereum Gesponsorde Crypto