Ad

Aantrekkingskracht van snelle rijkdom duwt prijzen van Pepe, Book of Meme en CatCoin omhoog

Door:
op Mar 26, 2024
Listen
  • Meme-coins zijn de afgelopen maanden sterk gestegen.
  • De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies steeg tot meer dan $63 miljard.
  • Meme-coins zoals Pepe, Book of Meme en CatCoin zijn enorm gestegen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De aantrekkingskracht van snel geld genereert supergrote rendementen en werkt goed, aangezien de prijzen van de meeste meme-coins stijgen. CatCoin (CAT), een nieuwe meme-coin, is de afgelopen zeven dagen met meer dan 1.230% gestegen. Hierdoor heeft het een marktkapitalisatie heeft van meer dan $85 miljoen.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Andere memecoins hebben het ook goed gedaan. De prijs van Book of Meme (BOME) is de afgelopen zeven dagen met meer dan 31% gestegen en in de afgelopen 30 dagen met 1.512%. Deze stijging heeft de waardering op ruim $810 miljoen gebracht.

Pepe, een relatief nieuwe meme-coin, is de afgelopen zeven en dertig dagen met respectievelijk ruim 37% en 530% gestegen. Andere memecoin zoals Floki Inu, Shiba Inu en Bonk brulden de afgelopen maanden ook terug.

Deze meme-coins doen het beter dan grote munten zoals Bitcoin en Ethereum. Bitcoin is gestegen naar $71.000, een stijging van 38% in de afgelopen 30 dagen. Op dezelfde manier zijn Ethereum, Solana en Internet Computer (ICP) in deze periode met minder dan 100% gestegen.

Memecoins hebben hun marktkapitalisatie de afgelopen maanden zien stijgen. Uit gegevens verzameld door CoinGecko blijkt dat de gecombineerde waardering van deze tokens is gestegen tot meer dan $63 miljard. De grootste van deze meme-coins zijn Dogecoin, Shiba Inu, Pepe, Dogewifhat, Floki en Bonk.

De meeste meme-coins zijn gestegen vanwege de stijgende vraag van investeerders, die de voorkeur geven aan hun lage prijzen in vergelijking met andere grote cryptocurrencies. Als gevolg hiervan vinden de meeste handelaren het gemakkelijker om in deze meme-coins te investeren dan in Bitcoin.

De rekensom is eenvoudig. Met $1.000 kan men slechts 0,014 Bitcoins kopen. Met hetzelfde bedrag kan men 71.420 Book of Meme-tokens kopen. Als zodanig is het voor deze altcoins relatief gemakkelijker om te verdubbelen dan voor Bitcoin om naar $140.000 te stijgen. In lijn hiermee doen de meeste altcoins het goed als Bitcoin stijgt.

Daarom zijn de vooruitzichten voor meme-coins zoals Book of Meme, CatCoin en Pepe bullish. De katalysatoren zijn de komende halving van Bitcoin en de aanhoudende instroom van Bitcoin ETF’s. Uit recente gegevens blijkt dat de iShares Bitcoin Trust (IBIT) bijna $16 miljard aan activa heeft.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Bitcoin Ethereum Wereld