Ad

Kan Bitbot profiteren van het blockbuster-kwartaal van Nvidia?

op May 27, 2024
Listen
  • Nvidia Corp rapporteerde vorige week opnieuw een blockbusterkwartaal.
  • Dit is wat het kan betekenen voor degenen die in Bitbot hebben geïnvesteerd.
  • De voorverkoop van Bitbot-tokens heeft nu bijna $ 3,9 miljoen opgeleverd.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Nvidia Corp rapporteerde vorige week opnieuw een blockbuster-kwartaal. Dan Ives van Wedbush Securities is er echter van overtuigd dat “het feest nog maar net begint” op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Nvidia-rapport is een goed voorteken voor AI-projecten

Copy link to section

De halfgeleidergigant gaf op 22 mei ook indrukwekkende richtlijnen uit en kondigde een aandelensplitsing van 10 tegen 1 aan, nadat de aandelenkoers voor het eerst de $1.000 overschreed.

Toch heeft Ives niet echt zorgen over de waardering, aangezien “het een moment uit 1995 is – en niet een moment uit 1999”. De analist van Wedbush verwacht dat technologie giganten uiteindelijk dankzij Gen AI een waardering van $4,0 biljoen zullen bereiken, zo blijkt uit zijn recente interview met CNBC.

Terwijl de markt zich in de toekomst blijft concentreren op kunstmatige intelligentie, kunnen opkomende namen als Bitbot hier ook van profiteren. Laten we in het project duiken en onderzoeken waarom AI een belangrijke rugwind zou kunnen zijn voor het bovengenoemde blockchain-project.

Bitbot is een goedkoper alternatief voor AI-blootstelling

Copy link to section

Snelle groei in kunstmatige intelligentie kan voordelig zijn voor Bitbot, aangezien het een Telegram-handelsbot is. Het maakt dus in wezen gebruik van AI om je te helpen slimmere beslissingen te nemen als handelaar of investeerder op de financiële markt.

Bovendien kun je Bitbot ook als investering gebruiken, omdat het een native token heeft.

Investeren in het Bitbot-token kan zelfs toegankelijker zijn dan die van Nvidia voor diegenen die geïnteresseerd zijn in blootstelling aan kunstmatige intelligentie, aangezien het slechts een paar cent kost, en Nvidia ruim $ 1.000 per aandeel.

Simpel gezegd: het is onwaarschijnlijk dat je kapitaal beperkt wordt als je ervoor kiest een positie in Bitbot op te bouwen. Klik hier voor meer informatie over het onlangs gelanceerde crypto-token.

Bitbot-token is mogelijk beter dan zijn soortgenoten

Copy link to section

Een van de vele tekenen die doorgaans wijzen op een goede investering is de vraag ernaar – en dat is iets waar Bitbot veel van heeft.

De reden waarom deze Telegram-handelsbot een solide vraag aantrekt, heeft mogelijk te maken met het feit dat het een niet-bewaarplatform is, waardoor het veiliger is en daarom een betere keuze dan zijn concurrenten.

Bitbot is een vrij recent gelanceerd project, maar heeft al bijna $3,9 miljoen opgehaald via de lopende presale. Daarna zal het native token waarschijnlijk op een crypto-uitwisseling verschijnen die de prijs verder zal helpen verhogen en een betekenisvol voordeel zal zijn voor degenen die in Bitbot hebben geïnvesteerd tijdens de presale.

Wil je weten hoe je vandaag nog kunt investeren in de Bitbot presale? Bezoek de website via deze link.

Katalysatoren op korte termijn voor Bitbot-tokens

Copy link to section

Zoals duidelijk is, positioneert Bitbot u in wezen om te profiteren van twee van de snelstgroeiende markten: kunstmatige intelligentie en cryptocurrencies. Er wordt verwacht dat beide de komende jaren een aantal keer zullen groeien.

Maar het is ook niet zo dat AI en crypto geen katalysatoren op de korte termijn hebben. De Amerikaanse SEC heeft al Bitcoin-beursgenoteerde fondsen goedgekeurd die institutioneel kapitaal in de crypto-ruimte brengen en die naar verwachting de markt als geheel zullen helpen het goed te doen in 2024. Dat kan ook een rugwind zijn voor Bitbot.

Bovendien heeft de Federal Reserve later dit jaar het begin van haar renteverlagingscyclus aangekondigd. Dit is doorgaans positief voor zowel crypto- als technologische innovaties zoals kunstmatige intelligentie.

Als je overtuigd bent en meer wilt weten over Bitbot voordat je besluit om erin te investeren, klik dan hier om nu de website te bezoeken.

USA Artificial Intelligence Crypto Noord-Amerika Wereld