CACHE integrerer LINK for å overvåke gullbacking

Av:
apr 7, 2022
  • Dette vil bidra til å skape en automatisert arbeidsflyt for oppdatering av gjeldende reserver.
  • Caches CGT vil bli en enda mer pålitelig ressurs innenfor Ethereum DeFi-økosystemet.
  • CGT er en fullt støttet, innløselig og regulert tokenisert gullaktiva.

CACHE Gold har tatt i bruk en Chainlink (LINK/USD) Proof of Reserve (PoR) feed på Ethereum (ETH/USD) Mainnet for å overvåke det låste gullet som støtter CACHE Gold-tokenet, CGT, fikk Invezz vite fra en pressemelding. Dette vil bidra til å skape en automatisert arbeidsflyt for oppdatering av gjeldende reserver i kjeden basert på endringer rapportert av GramChain.

Historisk pålitelig

Chainlink er et velprøvd og historisk pålitelig orakelnettverk i blokkjedeindustrien, som allerede har sikret titalls milliarder dollar til topp DeFi-prosjekter. Etter Chainlink PoR-implementeringen vil Caches CGT bli en enda mer pålitelig ressurs innenfor Ethereum DeFi-økosystemet, ettersom brukerne har ytterligere bevis på 1-til-1-sikkerheten.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Sikring av tokenisert gullprodukt

CACHE Gold bruker også XAU/USD Chainlink Price Feed for å sikre at pålitelige, høykvalitets, manipulasjonssikre data sikrer det tokeniserte gullproduktet. Dataene gjenspeiler virkelige markedspriser for gull. Utviklere kan utnytte Locked Gold Oracle og XAU/USD Chainlink Price Feed for å prissette CGT på kjeden med forsikring om at fysisk gull støtter det fullt ut.

En innløselig, regulert gullaktiva med full støtte

CACHE Gold Token (CGT) er en fullt støttet, innløselig og regulert tokenisert gullaktiva, der én CGT er støttet av ett gram rent gull lagret i hvelv over hele verden. Et grensesnitt kalt CACHE Token Governor synkroniserer den sirkulerende tilførselen av CGT med den underliggende fysiske gullforsyningen av CACHE.

CACHE Token-guvernøren garanterer at mengden fysisk gull låst alltid er mer eller lik antall tokens i omløp. Aktivasporingsplattform GramChain sporer forholdet.

Brian Hankey, medgründer av CACHE Gold kommenterte:

Chainlink Proof of Reserve er en svært pålitelig, rimelig automatisert revisjonsløsning som gir økt åpenhet og tillit til plattformen vår gjennom kryptografisk sannhet. Med vår plattform nå Chainlinked, kan brukere ha mer tillit til at forsyningen av CGT er støttet av fysisk gull lagret i hvelv, noe som til slutt gjør det til en mer pålitelig gullstøttet eiendel.

Chainlink PoR vil nå overvåke CACHEs gullbullbeholdning som rapportert av GramChain API. Hvis det er en endring i fysiske gullreserver rapportert av GramChain utover en viss terskel, vil Chainlink oracles videresende endringen på kjeden for å oppdatere CACHE Gold Proof of Reserve Oracle-smartkontrakten.

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på få minutter med vår foretrukne megler, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money