Hvor langt kan Sea Ltd gå etter å ha hoppet fra en bullish pin-bar?

Av:
mai 18, 2022
  • Sea Ltd-aksjen steg mer enn 15 % etter kvartalsresultat.
  • Aksjen bunnet på $50, og dannet en bullish pin-bar.
  • Aksjen møter umiddelbar motstand ved $86.

I dagene frem til resultatutgivelsen viste Sea Ltd (NYSE:SE) tegn til å unnslippe en bunn på $50. Ettersom selskapet rapporterte en kvartalsomsetning på 2,9 milliarder dollar, steg aksjene med mer enn 15 %. Omsetningen var en økning på 64,4 % fra året før. Tapet økte fortsatt til 580,1 millioner dollar, fra et tap på 422 millioner dollar året før.

Sea Ltd.s guiding for regnskapsåret 2022 var også spennende. Inntektene forventes å nå $8,5 milliarder til $9,1 milliarder, opp 71,8% fra år til år. Med utsiktene, så Sea Ltd ut til å nå høyere nivåer.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Sea kan tiltrekke seg dip-kjøpere. I løpet av den siste måneden har Sea tapt rundt 20 %, noe som tar nedgangene i år til nesten 63 %. De siste 6 månedene har aksjen tapt nesten en fjerdedel av verdien.

Akkurat som tilsvarende selskaper med høy vekst, blir sjøaksjer rammet av en boblesprengning av den pandemiske boomen. Det er imidlertid avkastning å hente hvis vi skal gå etter kvartalsresultater og tekniske pekepinner.

Sea Ltd danner en bullish pin bar på $50 bunn

Kilde – TradingView

Teknisk sett kan en ukentlig bullish pin-bar sees over $50-støtten. Støtten falt sammen med ekstremt oversolgte forhold, med RSI-verdier rundt 25. RSI-avlesningen tyder på at bunnen er nådd.

Med de forbedrede kvartalsresultatene vil selskapets aksjekurs gå høyere. Følg imidlertid med på motstanden på $86 da den generelle teknologisektoren fortsatt er under press. Skulle aksjen bryte over $86, forventet vi neste mål på $123.

Sammendrag

Sea Ltd er et hold opp til $86. En robust inntjeningsutsikter sammenfaller med bullish tekniske pekepinner. Investorer har en sjanse til å ri opp til $123 hvis aksjen klarerer $86-motstanden.

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på få minutter med vår foretrukne megler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.