Paramount Global-aksjen opp 15 % tirsdag – finn ut hvorfor

By: Wajeeh Khan
Wajeeh Khan
Wajeeh er nyhetsreporter hos Invezz som dekker aksjemarkedene i Europa, Asia og Nord-Amerika. Wajeeh har 5 års erfaring innen… Les mer.
on mai 18, 2022
  • Warren Buffett kjøpte 68,9 millioner aksjer i Paramount Global i første kvartal.
  • Bryn Mawr Trusts Jeff Mills ser ikke mange ulemper i PARA.
  • Aksjene til massemedieselskapet stengte opp rundt 15 tirsdag.

Warren Buffett tok en betydelig eierandel i Paramount Global (NASDAQ:PARA) i første kvartal 2022, en regulatorisk innlevering avslørt tirsdag; sender aksjer i massemedieselskapet opp 15 %.

Buffett investerte 2,60 milliarder dollar i Paramount Global

Buffetts Berkshire Hathaway kjøpte 68,9 millioner aksjer i underholdningskonglomeratet for 2,60 milliarder dollar. I en kommentar til nyhetene sa Jeff Mills fra Bryn Mawr Trust på CNBCs «Power Lunch»:

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Jeg synes det er interessant, og det taler til Buffetts stil generelt. Med 13 ganger termininntjening tror jeg nedsiden er noe begrenset i Paramount Global-aksjen. Så, potensielt, ser han på verdivurdering.

Det New York-baserte selskapet som endret navn fra ViacomCBS i februar, er nå den 18. største eierandelen til Berkshire Hathaway. Aksjen er fortsatt ned mer enn 15 % fra det høyeste nivået hittil i år i slutten av mars.

Paramount Global kan utnytte streaming

Tidligere denne måneden sa det amerikanske multinasjonale selskapet at deres flaggskip-strømmetjeneste, Paramount+, økte abonnentbasen med 6,8 millioner i første kvartal. Når han snakket med CNBCs Tyler Mathisen, bemerket Mills:

Det grunnleggende er bra her. Stor vekst i DTC-virksomheten. Innholdshistorien er veldig bra for et selskap som Paramount. Jeg tror det fortsatt er vekst innen streaming, og Paramount vil kunne utnytte det.

Paramounts direkte til forbrukerinntekter økte med 82 % i det siste regnskapskvartalet. Ifølge Mills er aksjen også attraktiv fra et teknisk synspunkt, siden $28-nivået ser ut til å tjene som en ganske sterk støtte.

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på få minutter med vår foretrukne megler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.