Cloudzys reise mot å gjøre globalisert VPS-tjeneste til en realitet

Av:
nov 18, 2022
Listen to this article
  • Cloudzy er et VPS-tjenesteselskap basert i New York.
  • Selskapet annonserte nye betalingsalternativer for cyrptovaluta
  • Cloudzy-sjef Hannan Nozari - viktig å opprettholde vår innsats for å forbli en oppdatert virksomhet.

Teknologifremskritt fortsetter å gjøre livene til mennesker rundt om i verden enklere og mer effektive. Denne luksusen kommer imidlertid ikke uten en pris.

Kanskje det største offeret som nettbrukere gjør hver dag ved å logge på deres favorittnetttjenester og sosiale medieplattformer, er deres rett til personvern. Personvern er en grunnleggende del av ethvert menneskes rettigheter og privilegier.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Det ser ut til at en god del store teknologiselskaper ikke klarer å utvide denne forståelsen inn i deres online-protokoll. Cloudzy forstår at selv om mange brukere rett og slett ikke bryr seg, er det mange andre som gjør det.

Som et produkt for alle, finner Cloudzy seg nødt til å gjenopprette personvernet for brukerne. Opprinnelig ble plattformer som Perfect Money tatt i bruk for å gjøre det mulig for våre anonymitetssøkende kunder å betale konvensjonelt, men anonymt. Men påvirket av følelsen av at dette kan forbedres, går Cloudzy inn på en vei for å tilby fullstendig anonyme betalingsalternativer ved hjelp av noen av de ledende personvernmyntene som dominerer kryptovalutaoverskrifter.

Cloudzy har levert banebrytende VPS-tjenester siden 2008 og er basert i Brooklyn, New York. På toppen av deres tilkoblingsforsinkelse, skreddersydde anti-DDoS sikre servere VPS-pakker, tilbyr Cloudzy også helt anonyme VPS-servere, både med kryptovalutaer og tjenester som Perfect Money.

De viktigste valutaene som vil hjelpe oss i dette arbeidet, som Monero, Dash og Z-Cash personvernmynter, ble alle tidligere implementert i Cloudzy som betalingsalternativer. Det Cloudzy gjør nå er å forbedre disse alternativene med bedre betalingsgatewayer, samt se etter bedre alternativer for våre kunder til å betale anonymt i fremtiden.

Prioritering av personvern på nett

Cloudzy forstår og hengir seg til det overordnede behovet for personvern og anonymitet på nettet.

Selskapet lover å aktivt se etter denne avgjørende rettigheten til sin kundebase. Dette vil bli gjort ved å forbedre eksisterende alternativer og se etter å implementere nyere alternativer slik teknologiverdenen tilbyr dem i fremtiden.

Behovet for anonymitet og personvern var kjent for Cloudzys grunnleggerkohort så tidlig som i 2008. Gjennom årene hadde medlemmer av RouterHosting og deretter Cloudzy mange forretnings- og ikke-forretningsmessige, personlige erfaringer som styrket deres tro på det overordnede behovet for personvern på nettet og rett til anonymitet.

Derfor hadde RouterHosting, nå Cloudzy, alltid personvern og anonymitet i nettverdenen i tankene som en hjørnestein i deres forretningsmodell, slik at andre brukere skulle slippe å gå gjennom det Coudzy gjorde.

Allerede før fremveksten av kryptovalutaer ble alternativer som Perfect Money implementert for å lette anonym betaling. Cloudzy er stolte av å kunne kunngjøre den fulle implementeringen og forbedringen av disse betalingsalternativene og løsningene for kryptovaluta siden de representerer ikke bare en tilrettelegging av tjenester for brukerbasen deres, men også en refleksjon av Cloudzys intra-organisatoriske tro og prinsipper.

Administrerende direktør: «vedlikeholde vår innsats for å forbli en oppdatert virksomhet»

Hannan Nozari er grunnlegger og nåværende administrerende direktør i Cloudzy, og han hadde også noen ord å dele om muligheten for anonymitet på nettet og Cloudzys tilnærming til saken:

I lang tid følte jeg at gjennomsnittsbrukerens midler til anonym betaling og personvern på nett ble mindre. Selv om dette er sant, er det heldigvis også massevis av virkelig fantastiske teknologier som baner vei for å legge til rette for anonym betaling på nettet og brukernes personvern. Jeg føler at i tillegg til å legge til og styrke våre kryptobetalingsalternativer, handler dette trinnet også om å opprettholde vår innsats for å forbli en oppdatert virksomhet som integrerer nye nyttige teknologier, for både å fremme disse teknologiene og hjelpe brukerbasen vår å beskytte deres privatliv. Jeg er fornøyd med vår første liste over integrerte valutaer, og jeg håper at vi kan legge til andre alternativer som er etterspurt av brukerbasen snart.»

Cloudzys implementering av fullstendig anonyme betalingsløsninger er et godt eksempel for andre teknologiselskaper å følge. Med nok teknologiselskaper som gjør det samme, vil dette sette tonen for den store teknologien til også å ta i bruk disse midlene og avslutte valutakompromisset om personvern i den elektroniske verden.

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på kun få minutter med vår foretrukne megler, eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money