Beste kryptoen å kjøpe nå for februar 2023

Av:
Feb 6, 2023
Listen
  • Den generelle økonomien begynner å komme seg – og det samme gjør krypto
  • Krypto presale-tilbud representerer noen av de beste mulighetene
  • Blokkjede gaming-selskapet Metacade (MCADE) når nye høyder

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Til tross for negative spådommer er det fortsatt mange gode investeringsmuligheter der ute, spesielt i et bjørnemarked, og spesielt i krypto presale-universet. Når den generelle økonomien begynner å komme seg, hva er den beste kryptoen å kjøpe nå for februar 2023? Les videre for en detaljert analyse av de beste utfordrerne:

De beste kryptovalutaene å kjøpe nå

1. Metacade (MCADE)

2. Polygon (MATIC)

3. Gummys (GMY)

4. Decentraland (MANA)

5. Bitcoin (BTC)

6. Ethereum (ETH)

7. My Neighbor Alice (ALICE)

8. Orbeon Protocol (ORBN)

9. LuxWorld (LUX)

10. Sandbox (SAND)

1. Metacade (MCADE)

Metavers og P2E-sektorene er på vei til å eksplodere i 2023, og det er derfor så mange investorer er så begeistret for blokkjede gaming-nykommeren Metacade (MCADE). Metacade (MCADE) tilbyr et ypperlig utvalg av futuristiske metavers- og klassiske arkadespill. Spillere drar nytte av genuin P2E-funksjonalitet og kan også tjene inntekter og få belønninger gjennom konkurranser, innholdsskaping, testing av nye spill og jobbmuligheter.

En annen stor attraksjon ved Metacade (MCADE) er at den appellerer like godt til utviklere, investorer og kryptofans. Utviklere kan bruke plattformen til å teste og markedsføre produktene sine, kjøre konkurranser og rekruttere kvalifisert personell. De har også sjansen til å skaffe finansiering til nye spill under selskapets innovative Metagrants-initiativ. Samtidig kan kryptofans og investorer generere inntekter fra fristende innsats- og investeringsmuligheter.

Metacade (MCADE) har allerede fått inn over $5.4m i sitt krypto presale, noe som beviser at investorer støtter både selskapet, konseptet og den planlagte Dao-strukturen. Metacade (MCADE) er på topp av den beste kryptoen å kjøpe nå, takket være det uovertrufne utvalget av kvalitetsspill, det enorme potensialet til kryptospillmarkedet og den attraktive presale-prisen for krypto. Kom deg inn tidlig mens du fortsatt kan!

>>> Du kan delta i Metacade sitt krypto presale her <<<

2. Polygon (MATIC)

I januar 2021 var ikke Polygon (MATIC) med noen steder på listen over de beste kryptovalutaene etter markedsverdi. Men bare et år senere ble den rangert som nummer 14, og fra januar 2023 er Polygon (MATIC) bare én plass fra de ti mest verdifulle kryptoselskapene. Selv om det er sannhet i det gamle ordtaket «historiske resultater er ingen garanti for fremtidige resultater», er Polygon (MATIC) sin spektakulære fremgang helt sikkert en indikasjon på noe eksepsjonelt.

Så hva er det som gjør Polygon (MATIC) til et valg blant den beste kryptoen å kjøpe nå? Det er enkelt. For det første tilbyr den en lag 2-løsning som er raskere, mer kostnadseffektiv og skalerbar enn Ethereum (ETH). For det andre liker utviklere Polygon (MATIC) fordi den er så fleksibel og enkel å bruke. Og for det tredje liker investorer populariteten, ytelsen til dags dato og omfattende planer for fremtiden. Polygon (MATIC) er et enkelt valg som en topp konkurrent for den beste kryptoen å kjøpe i 2023.

3. Gummys (GMY)

Kryptoverdenen begynner å gå på kryss og tvers av mange forskjellige områder, og Gummys (GMY) krypto presale er et godt eksempel. Web3-videostrømming åpner for en rekke nye og spennende muligheter, og Gummys (GMY) utnytter dette potensialet. I stedet for play-to-earn gaming, tilbyr Gummys (GMY) stream-to-earn og watch-to-earn tjenester. Seere kan generere inntekter ved å se programmer, samhandle med produsenter og lage innhold og NFTs.

Gummys sitt (GMY) krypto presale er nå i gang, og den innovative tilnærmingen har allerede slått an hos investorer. Dette utvalget av den beste kryptoen å kjøpe inkluderer mange kjente navn, men Gummys (GMY) beviser at det alltid er plass til en nykommer på blokkjeden. Gummys sitt krypto presale er vel verdt å sjekke ut.

4. Decentraland (MANA)

Decentraland (MANA) er allment anerkjent som et topp metaverse-spill og er ekstremt populært blant de kreative. Kunstnere kan bygge et galleri hvor de kan lage og selge ekte og digitale kunstverk. Designere kan åpne en butikk for å vise frem klær, smykker, tapeter eller hva det måtte være. Utviklere kan lage nye spill. DJ-er kan lage sitt eget diskotek. Kort sagt, Decentraland (MANA) er sentrert rundt det å skape arrangementer og opplevelser som kan gi deg inntekter.

Decentraland (MANA) har vært etablert siden 2017, og det gjør det til en veritabel veteran innen metavers blokkjedespill. Lang levetid, omdømme og tilstedeværelse er grunnen til at Decentraland (MANA) kommer på denne listen over den beste kryptoen du kan kjøpe nå. Men det er mer. De imponerende partnerskapene, potensialet for Decentraland sitt metavers til å bli allemannseie og den forbedrede brukeropplevelsen betyr at Decentraland (MANA) har stor appell for investorer.

5. Bitcoin (BTC)

Det er fair å si at hvis økonomien generelt går bra, så gjør Bitcoin (BTC) det også. Det betyr at positive økonomiske prognoser og tegn på bedring er velkomne nyheter for Bitcoin (BTC)-investorer. Hvis du tror at det verste er over, at rentene vil falle, at forholdet mellom USA og Kina vil forbedres, at Covid-pandemien nå er under kontroll og krigen mellom Russland og Ukraina har nådd en fastlåst tilstand – da er det all god grunn til å se Bitcoin (BTC) som en av de beste kryptoene å kjøpe nå.

Bitcoin (BTC) troner fortsatt som den største og viktigste aktøren i markedet. Denne anseelsen gir den strukturell betydning i kryptoverdenen. Den er nå allment akseptert av institusjonelle investorer over hele verden som en integrert del av deres porteføljer. Bitcoin (BTC) sin status, stabilitet og popularitet har med rette gitt den kallenavnet «digitalt gull», og den rettmessige sammenligningen med faktisk gull er grunnen til at den fortjener sin plass her.

6. Ethereum (ETH)

Når det gjelder markedsverdi, er Bitcoin (BTC) mer enn dobbelt så stor som sin nærmeste konkurrent Ethereum (ETH). Men like imponerende nærmer Ethereum (ETH) seg tre ganger størrelsen på det neste selskapet på listen, Tether (USDT). Poenget er at Ethereum (ETH) er en markedsgigant i seg selv – og noen av de som overvåker bransjen tror den til og med kan overgå Bitcoin (BTC) i fremtiden. Dette potensialet alene gjør den til en av de beste kryptoene å kjøpe nå.

Men hvorfor tror ekspertanalytikere at Ethereum (ETH) kan bli nummer 1? Årsaken er åpenbar. Mens Bitcoin (BTC) utelukkende er en kryptovaluta, tar Ethereum (ETH) ting til neste nivå med sin smarte kontraktsfunksjonalitet. Den leder markedet med sin støtte for desentraliserte apper og DeFi-tjenester og fortsetter å nyte bred aksept. Fleksibel, etablert, sterk, sikker og fremtidsrettet –  Ethereum (ETH) er fortsatt blant de beste investeringsvalgene.

7. My Neighbor Alice (ALICE)

Potensielle spillere kan noen ganger bli skremt av kompleksiteten til blokkjedespill, men My Neighbor Alice (ALICE) er en velkommen kontrast. Gjennom morsomme spill, vennlig handling og sjarmerende grafikk blir spillere introdusert til gledene ved kryptospilling og NFT-er på en skånsom måte. My Neighbor Alice (ALICE) er gratis å spille når spillere har kjøpt tomtene sine, og de kan tjene gjennom P2E-spill eller ved å låne ut eiendelene sine.

Det utmerkede ryktet til spillutvikleren Antler Interactive understreker My Neighbor Alice (ALICE) sin legitimering som en utfordrer til den beste kryptoen å kjøpe nå. DeFi-fans vil også bli tiltrukket av My Neighbor Alice (ALICE) takket være den omfattende innsats-, låne- og utlånsfunksjonaliteten. My Neighbor Alice (ALICE) har allerede samlet en imponerende liste over partnere og investorer, og appellen til både spillere og DeFi-entusiaster vil garantert se populariteten vokse.

8. Orbeon Protocol (ORBN)

Enhver liste over den beste kryptoen å kjøpe nå bør inkludere selskaper som har potensial til å forstyrre eksisterende markedsdynamikk. Orbeon Protocol (ORBN) er egnet med sitt krypto presale og foreslåtte minting av nye forretningsforetak inn i NFTs, som deretter fraksjoneres. Hver dag kan investorer dermed kjøpe seg inn i de beste nye selskapene, mens nystartede bedrifter tjener på en effektiv vei til finansiering.

Etter suksessen av de innledende stadiene er Orbeon Protocol (ORBN) fortsatt tilgjengelig som en del av krypto-presale. Investorer kan se verdien av selskapets forretningsforslag som en banebrytende og alternativ finansieringsplattform. Men det er tilleggsfordelene, som en privat investorklubb og muligheten til å administrere all kryptovirksomhet på ett sted som markerer Orbeon Protocol (ORBN) som en kandidat for den beste kryptoen å kjøpe nå.

9. LuxWorld (LUX)

LuxWorld (LUX) er et annet godt eksempel på allsidighet i kryptoindustrien. Jada, det er andre metaverser der ute som er klar til å dra nytte av fremskritt innen Web3-teknologi, men LuxWorld (LUX) skiller seg ut med sin banebrytende «travel to earn»-funksjonalitet. Den banebrytende tilnærmingen strekker seg også til imponerende NFT-samlinger, en oppslukende Social-Fi opplevelse, etablering av et grønt turistfellesskap og et utmerket krypto presale-tilbud.

LuxWorld (LUX) treffer mange av de riktige strengene: NFTs, økoturisme, GameFi og sammenslåing av virkelige og virtuelle verdener. Dette er med på å forklare hvorfor den er på listen over den beste kryptoen å kjøpe nå. LuxWorld (LUX) sin suksess hittil med sitt krypto presale fremhever også appellen hos investorer, store merkevarer og spillere. LuxWorld (LUX) ser virkelig ut som om den er på vei til noe stort!

10. Sandbox (SAND)

Sandbox (SAND) er kanskje det mest kjente metaverset i blokkjede-spillindustrien, og denne populariteten gjør den blant den beste kryptoen å kjøpe nå. Blokkjede gaming-fans kan lage, administrere og tjene på sine spillopplevelser. Sandbox (SAND)-spillere kan kjøpe og utvikle virtuelle tomter, og deretter er spillet i deres egne hender: leie ut land, designe nye spill eller lage og handle NFT-er er alle potensielle inntektsstrømmer.

Sandbox (SAND) er godt plassert for å dra nytte av den forventede eksplosjonen innen blokkjedespill og P2E. Den har et velprøvd produkt og støtte fra store merker og kjente navn, pluss at den tilbyr en morsom og oppslukende opplevelse. Sandbox (SAND) sin holdbarhet, åpenhet, kontinuerlige utvikling, inntektsstrømmer, høye nivåer av moro og Dao-struktur berømmes av investorer.

Den beste kryptoen å kjøpe nå: Metacade (MCADE) er på topp

Alle selskapene som er oppført her kan trives og blomstre i 2023. Men det er Metacade (MCADE) som triumferer i denne analysen av den beste kryptoen å kjøpe nå. Den vinner frem takket være det fantastiske utvalget av spill, appell til alle sider av blokkjede gaming-industri, den fellesskapsfokuserte tilnærmingen og potensialet til å levere høy avkastning. Den gode verdien på krypto presale er bare prikken over i-en, men du må handle nå for å få den beste prisen.

Du kan finne den beste kryptoen du kan kjøpe nå hos eToro her.

Du kan delta i Metacade sitt krypto presale her.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.