Ad

De beste krypto gaming-prosjektene for 2023. Her er de 13 beste gaming-myntene å kjøpe i 2023

Av:
Mar 17, 2023
Oppdatert: Apr 24, 2023
Listen
 • Eksperter forventer at GameFi-industrien vil blomstre i løpet av de neste 3-5 årene.
 • Spill tokens inkluderer arkadespill, treningsplattformer, metaverse riker og mer.
 • Metacade online arkade er et av de beste kryptospillprosjektene som er tilgjengelige.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Gaming er en enorm og etablert industri som fortsetter en aggressiv vekst til tross for at den allerede overstiger verdien av både filmer og musikk til sammen. Med den begynnende GameFi-sektorens prognose for å vokse ti ganger raskere enn tradisjonelle spill, er det klart for alle kunnskapsrike investorer at gaming-krypto-prosjekter er en enorm mulighet for investorer som leter etter den største avkastningen.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

De 13 beste gaming-kryptomyntene du kan kjøpe i dag

Copy link to section

Det er enorme muligheter for investorer til å tjene stor avkastning på gaming-kryptoprosjekter. Her er en liste over de beste gaming-kryptomyntene å kjøpe akkurat nå:

 1. Metacade (MCADE)
 2. AltSignals (ASI)
 3. Illuvium (ILV)
 4. Decentraland (MANA)
 5. Enjin Coin (ENJ)
 6. DAppRadar (DAPR)
 7. Upland (UPX)
 8. The Sandbox (SAND)
 9. Star Atlas (ATLAS)
 10. STEPN (GMT)
 11. ApeCoin (APE)
 12. Gala Games (GALA)
 13. Gods Unchained (GODS)

1. Metacade (MCADE) – det beste allsidige kryptoprosjektet

Copy link to section

Hva er Metacade?

Copy link to section

Metacade har allerede fått veldig  mye positiv oppmerksomhet over hele kryptoverdenen som et resultat av den utrolige mottakelsen deres omfattende whitepaper fikk, samt den voldsomme interessen som ble utløst under prosjektet sitt presale – denne nykommeren har allerede fått inn utrolige $13,3m på bare 17 uker og er i ferd med å avslutte presale.

Prosjektet har fokus på sin ambisjon om å lage det største og mest ekspansive play-to-earn (P2E) arkadespillet på planeten, med prosjektets veloverveide strategi som plasserer det i en helt egen liga når det kommer til potensial. Det skiller seg ut ved å fokusere på mer enn én enkelt spillopplevelse, og dette gjør det derfor mulig for prosjektet å imøtekomme et bredt spekter av mange forskjellige spillere, noe som gir det et enormt totalt adresserbart marked (TAM).

Det lukrative belønningssystemet på tvers av Metacade-økosystemet er utvidet til visse oppgaver på en genial måte, og vil gagne det bredere Metacade-økosystemet. Dette betyr at brukere kan tjene belønninger i form av krypto for handlinger som å engasjere seg i fellesskapet, skrive tilbakemeldinger på spill de har spilt eller dele alfa, og denne insentiveringsstrukturen bør drive høye nivåer av brukerbevaring og kontinuerlig brukervekst.

Hvorfor bør du investere i Metacade?

Copy link to section

MCADE er verktøyet som driver Metacade, og det brukes ikke bare til belønninger, men også som valutaen i systemet. Dette betyr at veksten av brukere som forventes i løpet av 2023 og videre bør drive et høyt nivå av kjøpspress for MCADE-tokenet. Dette resulterer i økte nivåer av token-prisstigning, spesielt ettersom prosjektet støtter innsatsalternativer som stimulerer til langsiktig beholdning og gjør til sammen MCADE til en av de sterkeste gaming-kryptomyntene.

En annen funksjon som har blitt roset opp i skyene er Metagrants-programmet. Dette lar spillutviklere med erfaring på alle nivåer legge frem sine prototyper på forslag til spill til Metacade sitt fellesskap. MCADE-eiere kan deretter stemme på de forslagene de liker best, og denne avstemmingen vil avgjøre hvilke prosjekter som de synes fortjener finansiering. Dette vil sikre at brukerne har mye å si for fremtiden og utviklingen til krypto gaming-plattformen gjennom det spillutviklerne skaper.

Metacade er på vei til å være i sentrum av den voksende krypto-Game-Fi-sektoren, og mange analytikere tror den kan bli nummer én av de gaming krypto-prosjektene som det er verdt å investere i en stund fremover, og  spesielt lukrativt for de investorene som tenker på lengre sikt.

>>> Du kan delta i Metacade sitt presale her <<<

2. AltSignals – et venstrefeltsvalg med et enormt potensial i tradingsignaler

Copy link to section

Hva er AltSignals?

Copy link to section

AltSignals er på ingen måte en tradisjonell gaming-krypto, men den fortjener å bli inkludert som et resultat av det utrolige potensialet den tilbyr investorer som leter etter prosjekter for å maksimere fortjenesten når de trader.

AltSignals er den markedsledende leverandøren av tradingsignaler og har etablert seg som det foretrukne valget for tradingsignaler av eksepsjonell høy kvalitet. AltSignals sitt prosjekt er mest kjent for sin AltAlgo™-algoritme, som har hjulpet AltSignals med å gi 1500 topp signaler av høy kvalitet til brukerne med en forbløffende suksessrate på hele 64 %!

Teamet som står bak prosjektet er kjent for å presse grensene for hva som er mulig, og dette er ingen overraskelse for de 50 000 abonnentene plattformen allerede har. De fortsetter stadig  å presse grenser, etter å ha lagt ambisiøse planer for å bruke banebrytende teknologi i byggingen av sin nye ActualizeAI plattform.

Dette AI-drevne produktet skanner hele tiden markedet og bruker det aller siste innen maskinlæringsteknikker, inkludert både sentimentanalyse og naturlig språkbehandling (NLP) for å identifisere signaler tidligere enn mange av konkurrentene, og gir derfor stor avkastning for brukerne i prosessen.

Hvorfor bør du investere i AltSignals?

Copy link to section

AltSignals er på vei til å starte neste generasjon sine tradingsignaler, og med en allerede etablert brukerbase og utrolig bra vurderinger fra brukere på Trustpilot, ser prosjektet ut til å bli en suksess. ASI-tokenet som gir tilgang til plattformen, er på vei til å skape stor etterspørsel i 2023 og videre, og de investorene som velger å komme inn tidlig inn kan sikre seg en stor avkastning som et resultat.

>>> Du kan delta i AltSignals sitt presale her <<<

3. Illuvium – en AAA-gaming-opplevelse på blokkjeden

Copy link to section

Hva er Illuvium?

Copy link to section

Illuvium er et annet ambisiøst spillprosjekt som har planer om å bygge verdens første Interoperable Blockchain Game (IBG) univers. Dette er svært omfattende i omfang, med forskjellige elementer av spillingen som dekker åpen verden utforskningsspill, muligheten til å bygge en industriby og kjempe tappert i kamper mot andre spillere, alt på Ethereum-nettverket.

Spillere kan også eie land og drivstoff i form av tokens, noe som skaper et reelt behov for å eie disse tokenene som driver prisen på andre eiendeler oppover gjennom bruk.

Illuvium har lagt mye arbeid i å sikre at grafikken er av høy kvalitet på tvers av prosjektet, og dette er også tilfellet for Illuvitars, som er tilpassbare avatarer for spillere som bruker non-fungible tokens (NFT-er). Disse blir lansert i sett sånn at de kan bli sjeldne over tid, noe som gir enda en dimensjon til prosjektet sitt investeringspotensial.

Hvorfor bør du investere i Illuvium?

Copy link to section

Illuvium leverer en opplevelse og presentasjon som kan imponere de spillerne som foretrekker AAA-gaming-opplevelser, og de høye nyttenivåene som prosjekttokenene gir kan bety at prisen stiger betydelig ettersom spillet bygger fremdrift i form av et økende antall månedlige aktive brukere.

Prosjektet kan også skryte av mer enn $ 200 millioner tokens som har blitt satset de siste årene, noe som tyder på at mange eiere tenker på lang sikt og ser potensialet til prosjektet i løpet av de kommende årene.

4. Decentraland – den beste gaming-kryptoen for metaverset

Copy link to section

Hva er Decentraland?

Copy link to section

Decentraland er en virtuell verden som også opererer på Ethereum-blokkjeden, og som navnet tilsier er det en fullstendig desentralisert blokkjedebasert gaming-plattform. Prosjektet lar brukere skape, oppleve og tjene penger på sitt eget digitale innhold og egne erfaringer, med brukere som samhandler med hverandre i en virtuell verden definert og skapt av brukerne selv.

Et av hovedtrekkene til Decentraland er at den lar brukere kjøpe og selge virtuelt land, kalt LAND, som er representert av NFT-er på blokkjeden. Hver pakke med LAND kan tilpasses av eieren til å skape alt fra spill og interaktive opplevelser til kunstgallerier, konserter, skøytebaner og virtuelle butikker, bare for å nevne noe. Ved å delta i noen disse aktivitetene kan brukerne tjene en inntekt ettersom de bidrar til kvaliteten på prosjektet.

Plattformen bruker også et token kalt MANA. Dette tokenet blir brukt for transaksjoner innenfor plattformen og er ansett for å være en av kryptomyntene som har høyest nytteverdi, som for eksempel for kjøp og salg av LAND og gjenstander i spillet. Denne bruken som valuta betyr at brukerveksten på Decentraland kan resultere i kjøpspress på MANA-tokenet og presse prisen opp.

Hvorfor bør du investere i Decentraland?

Copy link to section

Mens prosjektet som mange andre har sett et fall i brukere siden oksemarkedet i 2021, tilbyr det en ny modell for digitalt eierskap og en ny måte for skapere og gründere å tjene penger på innholdet og opplevelsene sine. Investorer håper at etter hvert som det bredere Web3-markedet treffer mainstream og blir allemannseie, kan Decentraland se brukertallet begynne å vokse betydelig i løpet av de kommende årene.

5. Enjin Coin – gjør NFT-er enkelt

Copy link to section

Hva er Enjin Coin?

Copy link to section

Enjin Coin er et annet prosjekt bygget på Ethereum-blokkjeden. Det tar sikte på å tilby en plattform for å lage og administrere NFT-er og fokuserer på gaming som sin hovedsakelige bruker-case. Det gjør den ved å tilby en tjeneste for å støtte virtuelle elementer i online kryptospill og virtuelle verdener, noe som betyr at brukere virkelig kan eie ting (som brukergenerert innhold) i spill de spiller.

Enjin Coin bruker NFT-er for å representere virtuelle eiendeler som våpen, rustninger og mange andre gjenstander i spillet som er sikret og lagret på blokkjeden. Dette gir spillere eierskap og kontroll over sine virtuelle eiendeler, og derfor tilbyr Enjin Coin også en pakke med verktøy for utviklere av kryptospill for å gjøre det så enkelt som mulig å legge til NFT-er i spillene deres.

Hvorfor bør du investere i Enjin Coin?

Copy link to section

Det er sannsynlig at flere spillutviklere ønsker å dra nytte av blokkjedeteknologi etter hvert som GameFi vokser. Dette vil sannsynligvis bety økende etterspørsel etter Enjin Coin fra spillutviklere som ønsker å møte behovene til spillmarkedet.

Enjin Coin har også en sterk merittliste innen partnerskap, og kan skryte av samarbeid med store selskaper som Microsoft, Binance og Samsung. Dette bidrar til å vise potensialet som prosjektets tilbud har.

6. DAppRadar – den ledende dApp-markedsplassen med gamification

Copy link to section

Hva er DappRadar?

Copy link to section

DappRadar tilbyr brukerne sine en enkelt kilde for oppdagelse av dApps på tvers av en rekke Web3-kategorier, noe som gjør det til et av de beste stedene å finne de riktige dAppene for å møte dine behov. DappRadar går også videre med å gi detaljert innsikt i ytelsen og aktiviteten til dApps, noe som gjør det lettere for brukere å oppdage hvilke apper som oppfyller deres behov – enten det er DeFi-tjenestene dApp med mest likviditet av NFT dApp til de mest aktive brukerne.

Med over 9000 dApps på tvers av mer enn 30 protokoller, har DappRadar en av de mest omfattende visningene i en verden av desentraliserte applikasjoner. Den bruker et opprinnelig token kjent som RADAR for å utvikle tilbudet sitt som et attraktivt valg for investorer.

Hvorfor bør du investere i DappRadar?

Copy link to section

RADAR-tokenet har stor nytteverdi og lar brukere bidra til fremtiden til prosjektet ved å administrere oppføringer, ha stemmerett på nye initiativer og til og med foreslå anbefalinger. Eierer kan også tjene penger gjennom direkte bidrag, for eksempel ved å kurere dApps eller lage innhold, med belønninger utbetalt i RADAR-tokenet.

Etter hvert som tiden går og Web3-adopsjonen øker vil dataene som DappRadar gir bli stadig mer nyttige, og som et resultat kan prosjektet se brukertallet fortsette å vokse betydelig i løpet av de kommende årene – noe som gjør DappRadar til et overbevisende valg som investering.

7. Upland – virtuell eiendom-gaming på blokkjeden

Copy link to section

Hva er Upland?

Copy link to section

Upland er en av de mest populære kryptomyntene som gjør det mulig for brukere å kjøpe, selge og handle virtuell eiendom i en virtuell verden modellert etter virkelige steder. Prosjektet er bygget på EOSIO blokkjede og bruker NFT-er for å representere virtuelle egenskaper.

Målet med Upland er å gi brukerne et virtuelt eiendomsmarked som fungerer på samme måte som i den virkelige verden. Spillere kjøper virtuelle eiendommer som kan øke i verdi over tid, og til og med leie dem ut til andre brukere for en passiv inntekt. Upland tilbyr også en rekke in-game-aktiviteter for brukere, som for eksempel skattejakt og andre utfordringer som bidrar til å holde brukerne engasjert.

Hvorfor bør du investere i Upland?

Copy link to section

Upland har for tiden et fellesskap på over 200 000 brukere og har blitt omtalt på store nyhetsnettsteder, inkludert Forbes og CNBC. Siden prosjektet reflekterer en bransje som mange allerede kjenner til, kan prosjektet øke brukertallet betraktelig i fremtiden.

Prosjektet bruker et opprinnelig token kjent som UPX, som brukes på tvers av belønningssystemet. Nytteverdien av tokenet kan bety at etter hvert som antall brukere øker, øker også kjøpspresset på tokenprisen – noe som betyr stor avkastning for de som kjøper til lave presale-priser.

8. Sandbox – legger eierskap av eiendeler i spillernes hender

Copy link to section

Hva er Sandbox?

Copy link to section

Sandbox er et metaversprosjekt der brukere kan bygge, spille og tjene penger på innhold, sine egne virtuelle gaming-ressurser og opplevelser. Plattformen bruker NFT-teknologi for å muliggjøre reelt eierskap av unike virtuelle gjenstander og digitale eiendeler i spillet, inkludert land. Disse kan handles innenfor Sandbox sitt økosystem. Sandbox tilbyr også Game Maker, et verktøy som lar utviklere lage sine egne spill og opplevelser som kan deles og spilles i den virtuelle verdenen.

Hvorfor bør du investere i Sandbox?

Copy link to section

Sandbox har allerede sikret seg partnerskap med flere høyprofilerte gaming- og underholdningsselskaper, inkludert Atari, Square Enix og til og med Care Bears, og disse relasjonene gir Sandbox troverdighet og synlighet innenfor den bredere industrien, noe som kan tiltrekke flere brukere og investorer til den blokkjedebaserte spillplattformen etter hvert som tiden går og GameFi blir mer mainstream.

Plattformen har et voksende fellesskap som skaper og deler spill, virtuelle eiendeler og opplevelser i den virtuelle verdenen, og dette kan hjelpe prosjektet med å bygge fremdrift over tid når nettverkseffekter begynner å slå inn. Det brukergenererte innholdet på plattformen har potensial til å drive engasjement og fellesskapsvekst gjennom den separate økonomien av eiendeler som skapes, og dette gjør Sandbox til et interessant alternativ for de som ønsker å investere i metaversdrevne prosjekter.

9. Star Atlas – den beste investeringen i strategi-gaming

Copy link to section

Hva er Star Atlas?

Copy link to section

Star Atlas er et ambisiøst virtuelt gaming-metavers som bygger på et robust og omfattende økonomisk design for å gjøre det mulig for spillerne å fordype seg i sci-fi-oppsettet teamet har skapt, samtidig som de kan tjene belønninger for bidragene sine. Omfanget av prosjektet gjør at den ofte er ansett som en av de mest ekspansive gaming-myntene.

Spillere påtar seg en rolle som borger i en av spillets tre fraksjoner og kan fordype seg i opplevelsen på mange forskjellige måter, inkludert romutforskning og manøvrering av romskip. Fra kamp til konstruksjon kan brukere involvere seg i universet og dra nytte av en dyp økonomisk modell for å tjene belønninger gjennom å tilby tjenester til andre spillere.

Hvorfor bør du investere i Star Atlas?

Copy link to section

Star Atlas er et spill som har et utrolig bredt spekter, og ønsker å skape en verden som utnytter kraften til digitale eiendeler for å gi en opplevelse enda dypere enn det enormt populære MMO EVE Online med universet som tema.

Prosjektet har tiltrukket seg stor interesse fra spillere på grunn av det primære fokuset på kvaliteten på RPG-spillet, og dette kan bidra til å skille prosjektet fra andre kryptomynter i området som ikke tilbyr en like god spillopplevelse for sine spillere.

Skulle prosjektet være i stand til å bygge en betydelig brukerbase, kan tokeneiere forvente et stort antall tokenkjøp fra spillere, noe som kan resultere i store prisstigninger for ATLAS sitt opprinnelige token og kan komme til å skille seg ut som en av de beste gaming-kryptomyntene.

10. STEPN – beste treningsfokuserte krypto-gaming-investering

Copy link to section

Hva er STEPN?

Copy link to section

STEPN er ute etter å definere en helt ny sektor av Web3 gjennom introduksjonen av treningsbaserte belønninger som er nært knyttet til den pågående gamification som har vist seg å være så populær de siste årene.

Det blokkjedebaserte prosjektet har produsert et Move&Earn-konsept som lar brukerbasen registrere skrittene sine, enten ved å gå, jogge eller løpe, og tjene STEPN-tokens i prosessen. Disse tokenene kan deretter brukes med STEPN eller selges på sekundærmarkedet for profitt.

STEPN har en bred appell takket være den positive effekten prosjektet er satt til å gi. Ikke bare oppmuntrer det brukere til å komme seg ut og trene for å forbedre sin egen helse, men det skaper et fellesskap gjennom de sosiale funksjonene som bidrar til å gi et langvarig løft til mental helse også ved å delta i treningssuksess – en nøkkelfaktor for hjelpe til med å holde på de gode vanene for mange mennesker.

Hvorfor bør du investere i STEPN?

Copy link to section

STEPN tilbyr investorer et stort potensial som følge av innovasjonen i prosjektet. Ved å være den første på markedet i Web3-treningsområdet, kan den utnytte sin posisjon i sektoren dersom mainstream-adopsjonen virkelig tar fart.

Gitt suksessen til andre vanlige sosiale treningsprodukter som Fitbit, kan tillegget av muligheten til å tjene belønninger være nok til at STEPN fanger en stor del av markedet.

11. ApeCoin – det beste felleskapseiede kreative prosjektet

Copy link to section

Hva er Apecoin?

Copy link to section

Apecoin er et desentralisert kryptovalutaprosjekt som fokuserer på det kreative og underholdningsindustrien. Den har blitt tatt i bruk som den offisielle kryptoen til Bored Ape Yacht Club og er ikke bare designet for å gjøre det mulig for skapere, artister og innholdsprodusenter å tjene penger på arbeidet sitt gjennom den desentraliserte autonome organisasjonen (Dao) kjent som ApeDAO, men APE vil også være tungt brukt i kommende metavers-prosjekter.

Prosjektets Dao er utformet for å tillate fellesskapsmedlemmer å stemme på forslag og ta beslutninger om retningen til prosjektet, og denne desentraliserte tilnærmingen sikrer at fellesskapet har medbestemmelse i plattformens utvikling og evolusjon.

Hvorfor bør du investere i ApeCoin?

Copy link to section

Plattformens Dao-tilnærming gir et nivå av åpenhet og ansvarlighet som er sjelden i tradisjonelle investeringsmuligheter, og prosjektet er stolt av hvor fellesskapsdrevet prosjektet er.

Endelig har Apecoin et sterkt team av erfarne utviklere og rådgivere som er dedikert til å bygge en plattform som leverer reell verdi til skapere og artister. Ønsket om å ha en positiv innvirkning på verden er bare en faktor som gjør at ApeCoin sannsynligvis vil fortsette å bygge fremdrift – spesielt i lys av den enorme berømmelsen som kommer fra tilknytningen til BAYC.

Apecoin er et spennende prosjekt som flytter grensene for hva som er mulig for et fellesskapsdrevet prosjekt. Med mange spennende metaversrelaterte utviklinger på gang, er det ingen tvil om at ApeCoin er en å se opp for.

12. Gala Games – en sterk eksisterende brukerbase

Copy link to section

Hva er Gala Games?

Copy link to section

Gala Games er en blokkjedebasert spillplattform som lar spillere tjene kryptovalutabelønninger mens de spiller et utvalg av forskjellige blokkjedespill. Plattformen er designet for å gi en mer desentralisert og transparent spillopplevelse enn tradisjonelle spill, og hva andre spillplattformer tilbyr spillere, med fokus på spillereierskap over egne blokkjede-aktiva og kontroll over strategisk retning.

Gala Games bruker Ethereum-blokkjeden og gjør det mulig for spillere å virkelig eie sine eiendeler i spillet via NFT-teknologi i tillegg til å tjene kryptobelønninger for deltakelse i spillene. Kryptoen er også et styringstoken som lar spillere delta i styringsbeslutninger for retning av plattformen og blokkjedespillene som utvikles.

En av hovedtrekkene til Gala Games er fokuset på å tilby et mangfoldig utvalg av spill som appellerer til et bredt utvalg av spillere. Fra strategispill til skytespill til rollespill, prosjektet har som mål å levere noe for alle på plattformen.

Hvorfor bør du investere i Gala Games?

Copy link to section

Gala Games er en del av en voksende sektor av GameFi, og derfor kan prosjektet dra nytte av økningen i veksten som forventes for de beste gaming-tokens i løpet av de kommende årene. Med GameFi som er spådd å vokse med 10 ganger hastigheten på tradisjonell spilling, kan prosjektet se prisene stige betydelig i takt med andre GameFi-mynter.

Gala Games-prosjektet hevder også å ha 1,3 millioner aktive brukere hver måned, noe som viser fremdriften som allerede er på plass.

13. Gods Unchained – det beste Web3 samlekortspillet

Copy link to section

Hva er Gods Unchained?

Copy link to section

Gods Unchained er et innovativt samlekortspill (CCG) som øker raskt i popularitet blant blokkjede-entusiaster. Spillet lar spillere kjøpe, selge og bytte unike digitale kort ved å bruke GODS-tokenet, og bruker blokkjedeteknologi for å gjøre det mulig for brukere å foreta kjøp, eie eiendeler i spillet og tjene belønninger for å spille.

Det NFT-baserte spillet er bygget på Ethereum-blokkjeden, og ved å bruke kjedens token-standarder kan du lage unike, non-fungible tokens som representerer hvert enkelt kort. Dette sikrer at hvert kort er genuint unikt og ikke kan replikeres eller forfalskes.

Gods Unchained har som mål å være et konkurransedyktig, ferdighetsbasert spill som belønner spillere for strategisk tenkning og beslutningstaking. Spillet har et blomstrende gaming-fellesskap, med vanlige turneringer og arrangementer som tilbyr betydelige premier til de beste spillerne.

Hvorfor bør du investere i Gods Unchained?

Copy link to section

Gods Unchained håper å følge i fotsporene til den stadig økende populariteten til samlekortspill som Hearthstone og Magic The Gathering, og hvis den er i stand til å bygge opp et lidenskapelig fellesskap av spillere, kan den se lignende fremdrift for gaming-kryptoen.

Prosjektet gir et stort insentiv for å eie kort, gitt de enorme sekundærmarkedene som andre spill har sett dukke opp over tid, og dette kan skape et stort kjøpspress ettersom spillerne vil være de som får tak i de mest sjeldne kortene.

Hva er gaming-krypto, eller tokens?

Copy link to section

Gaming-krypto refererer til prosjekter som bruker blokkjedeteknologi for å tilføre verdi til spill. Et populært område med høyt potensial innen gaming med gaming-krypto-coin er play-to-earn, som lar spillere tjene tokens ved å spille spill. P2E er en populær modell der spillere motiveres til å komme seg gjennom spillet og fullføre oppgaver eller utfordringer, og tjene belønninger – vanligvis i form av gaming-krypto.

Metaverset er et annet viktig aspekt ved kryptospilling som refererer til virtuelle verdener som er bygget på blokkjede-teknologi. Disse metaversene lar andre spillere samhandle med hverandre og med virtuelle objekter eller eiendeler som kan representeres på blokkjeden. Dette er tokens som kan kjøpes, selges og omsettes akkurat som alle andre typer av krypto, og dette gir spillere en mulighet til å tjene en inntekt gjennom deltakelse i den virtuelle verdenen.

Hva er den beste gaming-kryptoen å investere i?

Copy link to section

Det er tydelig at det er et bredt spekter av blokkjede-spillapplikasjoner og kryptomynter som har potensial for store prisøkninger i årene som kommer. Med GameFi-sektoren på vei til å se betydelig vekst, er det flere prosjekter som kan gi stor avkastning for investorer, spesielt de som er i en tidlig fase.

Med det i tankene ser Metacade ut til å være det beste valget for de som ønsker å se den største fortjenesten som et resultat av prosjektets ekstremt høye potensial kombinert med bunnprisene som er tilgjengelige under prosjektets presale.

Axie Infinity er også et godt valg, gitt fellesskapet som prosjektet allerede har klart å bygge. Hvis prosjektet kan bygge ytterligere fremdrift og oppmuntre til mer brukervekst når GameFi blir mainstream, kan det også gi stor avkastning.

Relaterte vanlige krypto spørsmål (FAQ

Copy link to section

Hva brukes gaming-mynter til?

Copy link to section

Gaming-tokens brukes til å drive spillopplevelser ved å gjøre det mulig for spillere å eie og handle eiendeler i spillet, delta i nett-fellesskap og tjene belønninger gjennom spilling. Gaming-mynter brukes ofte i play-to-earn modeller, der spillere kan tjene tokens ved å fullføre oppdrag, vinne kamper eller på andre måter, for eksempel ved å bidra til spillets utvikling.

Kan jeg tjene krypto-tokens ved å spille spill?

Copy link to section

Absolutt! Å tjene kryptomynter ved å spille spill er en av hovedfordelene med GameFi. P2E er et konsept der spillere kan tjene belønninger (vanligvis kryptomynter) for å delta i og komme videre gjennom et spill. Mengden krypto du kan tjene vil variere basert på spillene som spilles og det spesifikke belønningssystemet som er på plass.

Hva er det beste gaming-tokenet?

Copy link to section

Det finnes en rekke forskjellige blokkjede-gaming-prosjekter som tilbyr mye verdi og kan vise seg å være gode investeringer. Dette gjør det vanskelig å velge de beste, selv om det er vanskelig å se forbi MCADE, gitt det høye nyttenivået og svært lave priser i presale.

Hva er den beste gaming- og metavers-kryptoen?

Copy link to section

Mange krypto-gaming-prosjekter ser naturlig nok på metavers som et fokusområde, enten nå eller i fremtiden, men med så mye potensial på tvers av hele prosjektet, er Metacade i ferd med å bli toppvalget blant de fleste kryptoanalytikere akkurat nå.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.
Du kan delta i AltSignals sitt presale
her.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluta