Watches of Switzerland-aksjekursanalyse: mot et hopp på 20 %?

Av:
May 20, 2024
Listen
  • Se på aksjen i Sveits har tatt seg opp igjen de siste dagene.
  • Selskapet publiserte oppmuntrende økonomiske resultater da etterspørselen etter luksusklokker økte.
  • WOSG er et billig selskap som handles til et pris-til-inntektsforhold på 9,5.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Watches of Switzerland ( LON: WOSG ) aksjekurs har iscenesatt en sterk bedring etter at selskapet publiserte sterke økonomiske resultater. Den steg til et høydepunkt på 421p, det høyeste nivået siden 24. februar. Den har hoppet med over 24 % fra det laveste nivået i år.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Inntektsveksten fortsetter

Copy link to section

Watches of Switzerland, en ledende selger av Rolex og andre luksusklokker, gjør det bra i år ettersom tegn viser at luksusklokkesektoren er i ferd med å komme seg.

De siste resultatene viste at inntektene økte med 4 % i Q4’24 til 380 millioner pund, hjulpet av sterk etterspørsel etter nøkkelmerker. Det fortsatte også å vinne markedsandeler i Storbritannia, USA og andre markeder.

I USA økte inntektene med 14 % til 190 millioner pund, mens inntektene i Storbritannia og Europa kom inn på over 190 millioner pund. Den britiske virksomheten blir påvirket av mangelen på momsfri shopping for turister.

For året økte selskapets inntekter med 2 % til 1,53 milliarder pund mens fortjenesten fortsatte å stige. Selskapet forventer at inntektene for året vil være mellom £1,67 milliarder og £1,73 milliarder i år.

De viktigste katalysatorene for aksjen er den sterke etterspørselen etter luksusklokker nå som britiske, europeiske og amerikanske aksjer har hoppet til rekordhøye. Kryptovalutaer som Bitcoin og Solana stiger også, noe som sannsynligvis vil føre til mer skjønnsmessige utgifter.

Nyere studier viste at luksusklokkeindustrien ble verdsatt til 30,5 milliarder dollar i 2023, og at den vil nå over 38 milliarder dollar innen 2028.

Den andre viktige katalysatoren vil være de kommende butikklanseringene. Det vil lansere sin europeiske flaggskip Rolex-butikk i London. Andre lanseringer vil være i Manchester, Edinburg, Pittsburgh og Florida.

Videre utvider selskapet sin virksomhet til smykkemarkedet. Det kjøpte nylig Roberto Coin, et italiensk selskap i en avtale på 130 millioner dollar.

Watches of Switzerland er et relativt billig selskap som handles til et PE-multippel på 9,4, lavere enn gjennomsnittet på FTSE 100-indeksen på 14,95. Andre forhandlere som Tesco og Marks og Spencer har multipler på henholdsvis 14 og 11.

Watches of Switzerland aksjekursanalyse

Copy link to section
Watches of Switzerland

WOSG-diagram av TradingView

Det daglige diagrammet viser at WOSG-aksjekursen bunnet på 322,2p denne måneden. Det har ikke klart å bevege seg under dette nivået siden mars i år. En titt på diagrammet viser at det har gått tilbake til over 400p.

WOSG-aksjer har også beveget seg over 50-dagers eksponentielle bevegelige gjennomsnitt (EMA). Den har nå funnet en sterk motstand ved 100-dagers glidende gjennomsnitt.

Derfor er utsiktene for aksjen bullish med neste punkt å se er på 500p, 23,6% retracement-punktet. Hvis dette skjer, vil aksjen måtte stige med rundt 20 %, muligens foran helårsinntekten i juni.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Aksjer Detaljhandel Markedsanalyse